Teksti on alunperin kirjoitettu 25.9.2016 Sharevilleen. Teksti on kopioitu sellaisenaan jälkikäteen blogiin. Suora linkki Shareville-keskusteluihin täältä.Q3 alkaa olla taas taputeltuna, ja katsellaanpa mitä salkussa tapahtui tuona aikana. Yritän jatkossa ottaa tavaksi vastaavien raporttien tekemisen jokaisen kvartaalin päätteeksi. 

*Heinäkuussa aloin ostamaan säännöllisesti Superrahastoja, Tanskasta ja Ruotsista. Suomi jäi pois koska salkkuni on edelleen vahvasti Suomi-painotteinen, ja Norja taas on vahvasti kiinni öljyssä. Supereita ostin sekä heinäkuussa että elokuussa. Syyskuun ostot jäivät koska piti osallistua Technopoliksen osakeantiin. 

*Heinäkuussa ostin myös Betssonia kovan kurssilaskun jälkeen hintaan 66,58 sek. Nyt kurssi on tuosta reipastunut 37%, eli osto oli onnistunut. En ole silti haalimassa pikavoittoja, vaan pysyn tämän junan mukana pidempään. 

*Menneellä viikolla osallistuin Technopoliksen osakeantiin merkitsemällä kaikki osakkeet mitä minun oli vanhoilla osakkeillani merkitä. 

*ASP-tilille jatkoin täyden 3000 euron säästämistä. 

Loppuun vielä parit kaaviot. Ensimmäinen kaavio sisältää koko sijoitusvarallisuuteni. Tällä hetkellä Nordnetissä on 81% sijoitusvarallisuudestani, ASP-tilillä on 16% ja S-jäsenyyksissä 3%. Näistä lukemista ASPin osuus tulee varmaan kasvamaan eniten seuraavaan kvartaaliin mennessä. Toinen kaavio sisältää osake- ja rahastosijoitusteni hajautuksen eri pörssien välillä. Suomessa on edelleen peräti 61%. Tavoitteeni olisi päästä max 50%. 
 

Kaavio 3 taas kertoo miten valuutat jakautuvat Nordnetin salkussa. 2/3-osaa on kiinni euroissa ja 1/4-osa dollareissa. Dollarien osuus toivottavasti kasvaa seuraavia kaavioita tehdessä. 

Kaikki historian salkkuraportit:

2022 Q4 – Kiireisyys palasi arkeen
2022 Q3 – Elämä hymyilee, mutta yhä vain pörssin ulkopuolella
2022 Q2 – Juhlahetkiä lähinnä pörssin ulkopuolella
2022 Q1 – Rauhanajan päätös söi monella tapaa

2021 Q4 – Kierrokset nousevat tyhjäkäynnistä huolimatta
2021 Q3 – Viisi vuotta salkkuraportteja
2021 Q2 – Duunarista yrittäjäksi
2021 Q1 - Ajatukset leijailevat lähitulevaisuudessa

2020 Q4 – Salkun siivousta kovalla kädellä
2020 Q3 – Kun osakesalkku on asunnon seiniä paksumpi
2020 Q2 – Juhlitaan kuin eilistä ei olisikaan
2020 Q1 – Kylmä startti uudelle vuosikymmenelle

2019 Q4 - Ostoja kovalla kädellä
2019 Q3 - Rajapyykkien yli että heilahtaa
2019 Q2 - Tasaisen tylsää menoa
2019 Q1 - Lujaa menoa pörssissä ja sen ulkopuolella

2018 Q4 - Upotaan Titanicin lailla
2018 Q3 - Kohti pimeää syksyä
2018 Q2 - Takaisin lähtöruutuun
2018 Q1 - Stressiä ja käteistä

2017 Q4 - Takana mahtava sijoitusvuosi
2017 Q3 - Oma asunto hankittu!
2017 Q2 - Viimeiset hetket asuntovelattomana
2017 Q1 - Salkkuraportit blogin puolelle

2016 Q4 - Hyvästit vuodelle 2016!
2016 Q3 - Raporttien teko alkaa

Mainos.

Daisycon - tee rahaa affiliate-markkinoinnilla

Onko sinulla aktiivisia lukijoita ja seuraajia blogissasi tai sometililläsi, sähköpostilista tai vertailusivusto? Daisyconilla on yli 1500 kansainvälistä kampanjaa, ja sillä on toimistoja kaikkialla Euroopassa. Saat maksun jokaisesta uudesta ostotapahtumasta, latauksesta tai rekisteröinnistä kun kävijä päätyy mainostamallesi sivustolle henkilökohtaisen seurantalinkkisi kautta.

Liity Daisyconiin

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *