Teksti on alunperin kirjoitettu 25.9.2016 Sharevilleen. Teksti on kopioitu sellaisenaan jälkikäteen blogiin. Suora linkki Shareville-keskusteluihin täältä.



Q3 alkaa olla taas taputeltuna, ja katsellaanpa mitä salkussa tapahtui tuona aikana. Yritän jatkossa ottaa tavaksi vastaavien raporttien tekemisen jokaisen kvartaalin päätteeksi. 

*Heinäkuussa aloin ostamaan säännöllisesti Superrahastoja, Tanskasta ja Ruotsista. Suomi jäi pois koska salkkuni on edelleen vahvasti Suomi-painotteinen, ja Norja taas on vahvasti kiinni öljyssä. Supereita ostin sekä heinäkuussa että elokuussa. Syyskuun ostot jäivät koska piti osallistua Technopoliksen osakeantiin. 

*Heinäkuussa ostin myös Betssonia kovan kurssilaskun jälkeen hintaan 66,58 sek. Nyt kurssi on tuosta reipastunut 37%, eli osto oli onnistunut. En ole silti haalimassa pikavoittoja, vaan pysyn tämän junan mukana pidempään. 

*Menneellä viikolla osallistuin Technopoliksen osakeantiin merkitsemällä kaikki osakkeet mitä minun oli vanhoilla osakkeillani merkitä. 

*ASP-tilille jatkoin täyden 3000 euron säästämistä. 

Loppuun vielä parit kaaviot. Ensimmäinen kaavio sisältää koko sijoitusvarallisuuteni. Tällä hetkellä Nordnetissä on 81% sijoitusvarallisuudestani, ASP-tilillä on 16% ja S-jäsenyyksissä 3%. Näistä lukemista ASPin osuus tulee varmaan kasvamaan eniten seuraavaan kvartaaliin mennessä. 



Toinen kaavio sisältää osake- ja rahastosijoitusteni hajautuksen eri pörssien välillä. Suomessa on edelleen peräti 61%. Tavoitteeni olisi päästä max 50%. 
 

Kaavio 3 taas kertoo miten valuutat jakautuvat Nordnetin salkussa. 2/3-osaa on kiinni euroissa ja 1/4-osa dollareissa. Dollarien osuus toivottavasti kasvaa seuraavia kaavioita tehdessä. 

Kaikki historian salkkuraportit:

Mainos.

Hintaopas - puolueeton verkkokauppojen hintavertailu

  • Hintaopas sisältää noin 830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot
  • Käyttämällä palvelua löydät aina halvimmat verkkokaupat
Tutustu ja säästä

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *