Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Kokemuksia Bank Norwegian-luottokortista – luottokorttia käyttämällä lomalle

Luottokortilla on valitettavasti melko negatiivinen maine. Sitä pidetään usein ensimmäisenä askeleena luottotietojen menettämiseen. Todellisuudessa luottokortti on oikein käytettynä mahtava työkalu, jota käyttämällä voit tienata itsellesi ilmaisia ulkomaan matkoja.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Bank NOrwegian kokemuksia

Bank Norwegian on ollut mukana vaurastumisessani monella tavalla. Ensiksi se oli käytössä, kun avasin Bank Norwegianin säästötilin, jossa säilytin käteisvarojani. Myöhemmin siirsin korkeamman koron vuoksi käteiseni Svea Ekonomin säästötilille, mutta olen vielä Bank Norwegianin asiakas luottokortin vuoksi.

Bank Norwegianin ilmainen luottokortti on mukava monella tapaa. Ensinnäkin ilmainen luottokortti ei ole itsestäänselvyys, vaan monet maksavat pankkien luottokorttien käytöstä joka kuukausi.

Mielestäni Bank Norwegianin luottokortin paras ominaisuus on kuitenkin cash points -bonuspisteet, joita saa kortin käytöstä. Kertyneitä cash pointseja voi vaihtaa Norwegianin lentoyhtiön lentoihin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttia käyttämällä voi kuin varkain tienata itselleen ”ilmaisia” lentoja.

Luottokortti blogi
Hanki luottokortti

Miten Bank Norwegian luottokortti toimii?

Norwegianilla lentäminen kokemuksia

Voit käyttää Bank Norwegian-luottokorttia heti kun se saapuu sinulle postissa. Sen käyttö toimii aivan kuten muidenkin luottokorttien kohdalla. Voit maksaa pienempiä summia lähimaksulla.

Saat heti kortin tilaamisen yhteydessä CashPoints-pisteitä. Sen jälkeen pisteitä kertyy sitä mukaa mitä käytät korttia. Pisteiden kertymistä voit seurata kirjautumalla sisään Bank Norwegianiin.

Voit maksaa CashPoints-pisteillä joko koko matkasi, tai vain osan siitä. Lisäksi CashPoints-pisteillä maksamasi lennot keräävät heti perään uusia pisteitä seuraavaa matkaa varten.

Muuta kulutus CashPoints-pisteiksi

Bank Norwegian luottokortti edut

Ai että miksikö sinun kannattaisi hankkia Bank Norwegianin maksuton luottokortti? Annan sinulle seuraavaksi viisi syytä, miksi sinun kannattaa ottaa käyttöösi Norwegianin punainen luottokortti.

 

1 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10 000 euroon asti vuodessa

Käyttäessäsi luottokorttia, keräät itsellesi CashPoints-pisteitä, joita voit vaihtaa Norwegianin lentoihin.

 

Vuosimaksu 0 euroa, ei kuluja mikäli maksat luottokorttilaskun aina heti sen tullessa

Toisin kuin monet pankkien luottokortit, Bank Norwegianin kortti ei maksa mitään.

 

Norwegianin Flex-lentolipuista 10 % CashPoints-pisteitä ja 4 % LowFare-lentolipuista

Vaihtaessasi pisteet lentolippuihin saat heti uusia CashPoints-pisteitä.

 

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Vaikka Norwegian on norjalainen pankki, sillä on myös suomenkielinen asiakaspalvelu.

 

Voit valita itse PIN-koodin luottokortille

Ärsyttääkö loputtomat PIN-koodit? Norwegianin kortille voit päättää koodin itse.

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.