Bank Norwegian luottokortti kokemuksia

Kokemuksia Bank Norwegian-luottokortista – luottokorttia käyttämällä lomalle

Luottokortti on oikein käytettynä mahtava työkalu, jota käyttämällä voit tienata itsellesi maksuttomia ulkomaan matkoja kuin varkain. Kaiken huipuksi Bank Norwegianin luottokortti on maksuton, toisin kuin monien kivijalkapankkien myöntämät luottokortit. Miksi maksaisit luottokortista, jos sellaisen saa maksutta paremmilla ehdoilla?

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Bank NOrwegian kokemuksia

Bank Norwegian on ollut mukana vaurastumisessani monella tavalla. Ensiksi se oli käytössä, kun avasin Bank Norwegianin säästötilin, jossa säilytin käteisvarojani. Myöhemmin siirsin korkeamman koron vuoksi käteiseni Svea Ekonomin säästötilille, mutta olen vielä Bank Norwegianin asiakas luottokortin vuoksi.

Bank Norwegianin ilmainen luottokortti on mukava monella tapaa. Ensinnäkin ilmainen luottokortti ei ole itsestäänselvyys, vaan monet maksavat pankkien luottokorttien käytöstä joka kuukausi. Mitä järkeä maksaa luottokortista yhtään mitään, kun tarjolla on myös kuluttomia luottokortteja, joissa on maksuttomuuden lisäksi muita mukavia porkkanoita tarjottuna kuluttajile?

Mielestäni Bank Norwegianin luottokortin paras ominaisuus on kuitenkin cash points -bonuspisteet, joita saa kortin käytöstä. Kertyneitä cash pointseja voi vaihtaa Norwegianin lentoyhtiön lentoihin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttia käyttämällä voi kuin varkain tienata itselleen ”ilmaisia” lentoja.

Luottokortti blogi
Hanki luottokortti

Miten Bank Norwegian luottokortti toimii?

Norwegianilla lentäminen kokemuksia

Voit käyttää Bank Norwegian-luottokorttia heti kun se saapuu sinulle postissa. Sen käyttö toimii aivan kuten muidenkin luottokorttien kohdalla. Voit maksaa pienempiä summia lähimaksulla.

Saat heti kortin tilaamisen yhteydessä CashPoints-pisteitä. Sen jälkeen pisteitä kertyy sitä mukaa mitä käytät korttia. Pisteiden kertymistä voit seurata kirjautumalla sisään Bank Norwegianiin.

Voit maksaa CashPoints-pisteillä joko koko matkasi, tai vain osan siitä. Lisäksi CashPoints-pisteillä maksamasi lennot keräävät heti perään uusia pisteitä seuraavaa matkaa varten.

Muuta kulutus CashPoints-pisteiksi

Bank Norwegian luottokortin kulut

Kulut kiinnostavat tietysti aina kaikkia. Käytän Bank Norwegianin luottokorttia pääasiassa siksi, että se on täysin maksuton. Näiden yhteisten kahden vuoden aikana en ole maksanut vielä ikinä kortin käytöstä euroakaan, mikä on aika hauskaa, sillä olen tässä ajassa ehtinyt kuitenkin tienata useamman sadan euron edestä CashPoint-lentopisteitä. En ole siis maksanut mitään, mutta olen saanut satojen eurojen edut siitä huolimatta. 

Syy sille miksen ole joutunut ikinä maksamaan mitään johtuu siitä, että maksan luottokorttilaskuni aina kokonaisuudessaan, kun lasku kilahtaa sähköpostiini. Mikäli maksat luottokorttisi tyhjäksi eräpäivään mennessä, et maksa lainkaan korko-, käsittely- tai muitakaan kuluja. 

Lähtökohtaisesti Bank Norwegian laittaa laskuusi aina 30 euron minimimaksun, sillä he luonnollisesti haluaisivat saada luottokortin käyttäjiltä hyvää korkoa kortin käytöstä. Aiemmin Norskin kortin käyttäjät joutuivat aina itse vaihtamaan tuon 30 euron tilalle menneen kuukauden kokonaissumman (joka siis ilmeni laskusta helposti).

Nyt kuitenkin Norwegian tarjoaa mahdollisuutta laittaa laskun oletussummaksi koko summa, minkä käyttöä suosittelen kaikille. Katso ohjeet e-laskun laskutussumman vaihdosta oheisesta kuvasta. 

Bank Norwegian luottokortti kulut kokemuksia
Hanki luottokortti

Vaihtoehtoja Bank Norwegianin luottokortille?

Bank Norwegian luottokortti lasku asetukset keskustelu

Nyt kun koronavirus on mullistanut koko maailman ja yksi suurimmista kärsijöistä on ollut lentoliikenne ja matkustaminen. Tämä vaikuttaa suuresti myös Bank Norwegianin luottokorttiin, koska Cash Pointseilla saa lähtökohtaisesti lentolippuja, ja kun tässä maailmantilanteessa kukaan ei matkusta, niin tekeekö se ”palkinnosta” arvottomia?

Mikäli lentopisteet eivät tällä hetkellä kiinnosta sinua pätkääkään, voi Komplett Bankin luottokortti olla sinulle parempi vaihtoehto. Maksuton Komplett Bankin luottokortti on siinä mielessä mukava, että se tarjoaa bonuspisteitä rahana. Voit siis muuttaa kulutuksen ihan aidossa rahassa tienaamiseksi.

Bank Norwegian luottokortti edut

Ai että miksikö sinun kannattaisi hankkia Bank Norwegianin maksuton luottokortti? Annan sinulle seuraavaksi viisi syytä, miksi sinun kannattaa ottaa käyttöösi Norwegianin punainen luottokortti.

1 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10 000 euroon asti vuodessa

Käyttäessäsi luottokorttia, keräät itsellesi CashPoints-pisteitä, joita voit vaihtaa Norwegianin lentoihin.

Vuosimaksu 0 euroa, ei kuluja mikäli maksat luottokorttilaskun aina heti sen tullessa

Toisin kuin monet pankkien luottokortit, Bank Norwegianin kortti ei maksa mitään.

Norwegianin Flex-lentolipuista 10 % CashPoints-pisteitä ja 4 % LowFare-lentolipuista

Vaihtaessasi pisteet lentolippuihin saat heti uusia CashPoints-pisteitä.

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Vaikka Norwegian on norjalainen pankki, sillä on myös suomenkielinen asiakaspalvelu, joka auttaa mahdollisten ongelmien tullen.

Voit valita itse PIN-koodin luottokortille

Norwegianin kortille voit päättää PIN-koodin itse, sekä tarkistaa unohtuneen PIN-koodin maksutta.

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.