Komplett Bank luottokortti kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Komplett Bankin luottokortti – bonuspisteesi ihan rehdisti rahana

Luottokortti on oikein käytettynä mahtava työkalu, sitä tuskin kukaan käy kiistämään. Maksuton Komplett Bankin luottokortti on siinä mielessä mukava, että se tarjoaa bonuspisteitä rahana. Voit siis muuttaa kulutuksen tienaamiseksi. Miksi maksaisit luottokortista, jos sellaisen saa maksutta paremmilla ehdoilla?

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Komplett Bank kokemuksia

*Komplett Bank* on norjalainen pankki, joka tarjoaa niin sanottua cashback-luottokorttia. Komplett Bankin Mastercard -kortilla kerrytät bonuspisteitä jokaisesta ostoksestasi. Voit käyttää kertyneitä bonuspisteitäsi laskusi maksamiseen.

Näin kerrytät bonuspisteitä:

  • 2 % verkossa tehdyistä ostoista*
  • 1 % muista ostoksista

*Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa

Luottokortin avulla voit kerryttää 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2 000 pistettä viimeisen kahdentoista kuukauden aikana. 

Voit nyt käyttää myös digitaalista lompakkoa maksaessasi Komplett Bank Mastercard -kortilla. Lisää siis luottokorttisi puhelimeesi, älykellooosi, tablettiisi tai tietokoneeseesi ja olet valmis ostoksille!

Komplett bank luottokortti - hyödyt ja edut

Yksi luottokorttien suurimpia etuja on ilmainen matkavakuutus, joka kuuluu myös Komplett Bankin luottokorttin. Miksi maksaisit vakuutuksista, jos asian voi kattaa myös osana luottokorttia?

Komplett Bank Mastercard -korttiin sisältyy ilmainen matka- ja peruutusvakuutus. Vakuutus koskee sinua ja perhettäsi enintään 45 päivän matkoilla. Jos matkustat ystäviesi kanssa, myös enintään kolme muuta matkustajaa sisältyy samaan vakuutukseen, jonka saat siis ilmaiseksi luottokortin yhteydess.

Komplett Bankin luottokortin ilmainen vakuutus kattaa esimerkiksi:

  • Peruutukset
  • Matkatavaroiden viivästykset
  • Onnettomuudet
  • Vuokra-auton omavastuu
  • Sairastuminen matkalla
  • Viiveet

Bank Norwegian vs komplett bank

Bank Norwegianin luottokortti on tullut vuosien varrella monelle sijoittajalle tutuksi, hyvin pitkälle varmaan lentoyhtiötaustansa sekä säästötiliensä ansiosta. Hyvin monelta piensijoittajalta löytyykin takataskusta punainen Norwegianin luottokortti, koska se on maksuton ja tarjoaa bonuspisteitä, joita voi vaihtaa Norwegianin lentoihin. 

Myöskin Norjasta tuleva Komplett Bank on aivan suora kilpailija Norskin punaiselle kortille. Sen vuoksi monet saattavat miettiä, kumpi näistä korteista on parempi. 

Tällä hetkellä Komplett Bankin luottokortti on ottanut selvän niskalenkin Norwegianin kortista. Korona on sulkenut lentoliikenteen, jonka vuoksi et pääse välttämättä hetkeen hyödyntämään kertyineitä bonuspisteitäsi. Tämän lisäksi Norwegianin lentoyhtiön päällä liikkuu tummia pilviä, jotka saattavat vaikuttaa cash point-pisteidesi tulevaisuuteen. 

Komplett Bankin etuna on se, että bonuspisteet maksetaan rehdisti rahana, joten ne eivät ole sidoksissa lentoliikenteeseen tai eivät kärsi esimerkiksi koronaviruksesta samalla tavalla. 

Muista myös se, ettei mikään estä sinua hankkimasta molempia luottokortteja, ja käytät tilanteesta riippuen kumpi paremmalta tuntuu!

Bank Norwegian luottokortti lasku asetukset keskustelu

Komplett Bank luottokortti edut

Joko olen saanut puhuttua sinut ympäri kokeilemaan Komplett Bankia? Annan sinulle vielä viisi syytä, miksi sinun kannattaa ottaa käyttöösi Komplett Bankin keltainen luottokortti.

Palkitseva bonusjärjestelmä

2 % verkossa tehdyistä ostoista (Mastercard-tunnuksella merkityissä verkkokaupoissa) ja 1 % muista ostoksista

Vuosimaksu 0 euroa

Toisin kuin monet pankkien luottokortit, Komplett Bankin kortti ei maksa mitään.

Maksuttomat käteisnostot

Voit nostaa maksutta kortilla käteistä.

Jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa luotollesi

Maksa lasku pois heti kun se tulee, niin et maksa mitään kuluja.

Voit valita itse PIN-koodin luottokortille

Komplett Bankin luottokortille voit päättää PIN-koodin itse, sekä tarkistaa unohtuneen PIN-koodin maksutta.

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.