Lumo energia kokemuksia alennuskoodi

Sisältää mainoslinkkejä

Nappaa 5 euron alennuskoodi ja kilpailuta sähkö
– Lumo Energia kokemuksia

Sähkön kilpailutus kannattaa nyt jos koskaan, sillä Lumo Energia tarjoaa ylimääräistä alennusta ensimmäisestä sähkölaskustasi.

Lue lisää Lunasta 5€ etu

Sähkön kilpailutus

Sähkö on siinä mielessä jännä palvelu, ettei sen hinta korreloi ollenkaan itse palvelun kanssa. Ajan tällä takaa sitä, että puhelimesi latautuu tai asuntosi valot syttyvät ihan samalla tavalla, oli sähkösi sitten halpaa tai kallista. Kallis sähkö ei ole käytössä yhtään halpaa sähköä parempaa.

Sähkön kilpailuttamisella pääsee varsin helposti hyville tuntipalkoille, sillä sen kilpailuttaminen on äärettömän nopeaa. Siinä missä esimerkiksi vakuutuksien kilpailutus vaatii usein tunnin tai parin perehtymisen, sähkön kilpailuttamiseen keskittyneiden palveluiden kautta kilpailutus hoituu muutamassa minuutissa.

Sähkön kilpailuttaminen

Lumo energia - kokemuksia

Lumo Energia kokemuksia koodi

Kilpailutin sähköni taannoin Sähkömittari.fi:n kautta, josta yhteinen taipaleemme Lumo Energian kanssa alkoi. Lumo Energia tarjosi minulle kaikista halvimman sähkösopimuksen, joten se oli luonteva valinta sähköyhtiökseni. 

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö, joka pitää konttoriaan Helsingin Vallilassa. Kaikkiaan Lumo Energialla on Suomessa yli 45 000 asiakasta.

Esimerkiksi kuuden kuukauden määräaikainen sopimuksen Lumo Energia tarjoaa seuraavilla ehdoilla:

  • Kiinteä kilowattituntihinta
  • Ei perusmaksua
  • Ei pitkää sitoutumista

Kokemuksiani lumo energiasta

Oma suosikkini Lumo Energian palveluista on Oma-Lumo Energia -palvelu, jonka käytöstä minulla on pelkkiä hyviä kokemuksia. Sen palvelun isoin plussa on ehdottomasti oman sähkönkäytön seuranta, jota tälläisenä tilastonikkarina tykkään luonnollisesti käyttää. 

Ohessa on muutamat kuvakaappaukset oman sähkönkulutuksen seurannasta. Lumo Energian palvelun kautta voin seurata omaa sähkönkulutustani joko kuukausi- päivä tai jopa tuntitasolla. Näitä lukemia voi tarvittaessa naputella vaikka omiin Excel-tiedostoihin. 

En ole vastaavaa palvelua tavannut aiempiempien sähköntoimittajieni kohdalla. Palvelu ei maksa yhtään ylimääräistä, vaan kuuluu Lumo Energian asiakkaille. 

Lumo Energia kampanjakoodi hyödyt
Lumo Energian Oma-palvelun kautta voit seurata sähkösi kulutusta kuukausittaisella tasolla...
Lumo Energia kampanjakoodit seuranta
...tai päivän tarkkuudella...
Lumo Energia kampanjakoodi kokemuksia
...jopa tunnin tarkuudella!

Lumo Energia - kampanja

Halvan hinnan lisäksi Lumo Energia tarjoaa asiakkailleen myös toisenlaista porkkanaa. Jos teet sähkösopimuksesi nyt Inssin osingot -sijoitusblogin kautta, saat 5 euron ylimääräisen alennuksen ensimmäisestä sähkölaskustasi.

Kampanja on voimassa toistaiseksi. Voidaksesi hyödyntää kampanjan sinun on tehtävä sähkösopimus lumoenergia.fi-sivustolla. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Koodi on tarkoitettu uusille Lumo Energian asiakkaille, jotka tekevät sähkösopimuksensa lumoenergia.fi-sivustolla

Viiden euron hyvitystä ei voi muuttaa rahaksi. Hyvitystä ei voi muuttaa rahaksi myöskään siinä tapauksessa, että asiakas irtisanoo sähkösopimuksena Lumo Energialta ennen kuin on saanut täyden hyvityksen. Kampanja on voimassa toistaiseksi. Asiakas voi hyödyntää vain yhden kampanjakoodin. Kampanjaetua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Kampanjakoodilla satoja tyytyväisiä käyttäjiä

INSSIN-kampanjakoodi on saavuttanut julkaisunsa jälkeen todella mahtavan suosion. Koodia on käytetty jo useamman sata kertaa. Mitä tämä kertoo INSSIN-kampanjakoodista ja ihmisten kokemuksista Lumo Energiaan liittyen?

  1. Lumo Energia on halpa sähköyhtiö, joka pärjää hyvin sähköyhtiöitä kilpailuttaessa. Vertaa Lumo Energian tarjousta nykyiseen sopimukseesi. 
  2. INSSIN-koodia kannattaa käyttää, koska saat sen kautta ylimääräistä alennusta jo muutenkin halvasta sähköyhtiöstä. 

Liity siis sinäkin satojen muiden käyttäjien joukkoon kilpailuttamalla oma sähkösopimuksesi ja nauti INSSIN-kampanjakoodin tuomista eduista!

Yhteensä 422

kampanjan hyödyntäjää viimeisen 12kk aikana.

Vinkkejä sähkön kilpailuttamiseen

Aivan kuten kaikki muukin kilpailutukset, myös sähkö kannattaa kilpailuttaa. Sähkön kilpailuttaminen on kenties nopein kilpailutus, mitä voimme tehdä. Muutaman minuutin kilpailuttamisella voit säästää jopa kymppejä sähkölaskustasi.

1. Selvitä nykyinen sähkösopimuksesi, jotta tiedät mistä lähteä liikkeelle

2. Älä usko puheita siirtohinnoista – voit silti säästää kilpailutuksessa

3. Kerrostaloasujat hyötyvät yleensä eniten – kilpailutuksessa jopa 50 %:n säästöt

4. Mieti haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi jatkuvan sähkösopimuksen

5. Säästä sähköä – tälläkin tavoin voit säästää sähkölaskuissa

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.