Lumo energia kokemuksia alennuskoodi

Sisältää mainoslinkkejä

Lumo energia tarjoaa sinulle 10 euron alennuskoodin
– kilpailuta sähkösopimuksesi

Sähkön kilpailutus kannattaa nyt jos koskaan, sillä Lumo Energia tarjoaa ylimääräistä alennusta ensimmäisestä sähkölaskustasi.

Lue lisää Lunasta 10€ etu

Sähkön kilpailutus

Sähkö on siinä mielessä jännä palvelu, ettei sen hinta korreloi ollenkaan itse palvelun kanssa. Ajan tällä takaa sitä, että puhelimesi latautuu tai asuntosi valot syttyvät ihan samalla tavalla, oli sähkösi sitten halpaa tai kallista. Kallis sähkö ei ole käytössä yhtään halpaa sähköä parempaa.

Sähkön kilpailuttamisella pääsee varsin helposti hyville tuntipalkoille, sillä sen kilpailuttaminen on äärettömän nopeaa. Siinä missä esimerkiksi vakuutuksien kilpailutus vaatii usein tunnin tai parin perehtymisen, sähkön kilpailuttamiseen keskittyneiden palveluiden kautta kilpailutus hoituu muutamassa minuutissa.

Sähkön kilpailuttaminen
Tästä kampanjaan

Lumo energia - kokemuksia

Lumo Energia kokemuksia koodi

Kilpailutin sähköni taannoin Sähkömittari.fi:n kautta, josta yhteinen taipaleemme Lumo Energian kanssa alkoi. Lumo Energia tarjosi minulle kaikista halvimman sähkösopimuksen, joten se oli luonteva valinta sähköyhtiökseni. 

Lumo Energia on vuonna 2015 perustettu sähköyhtiö, joka pitää konttoriaan Helsingin Vallilassa. Kaikkiaan Lumo Energialla on Suomessa yli 45 000 asiakasta.

Esimerkiksi kuuden kuukauden määräaikainen sopimuksen Lumo Energia tarjoaa seuraavilla ehdoilla:

  • Kiinteä kilowattituntihinta 3,97 snt/kWh
  • Ei perusmaksua
  • Ei pitkää sitoutumista
Lunasta 10€ kampanja tästä

Lumo Energia - kampanja

Halvan hinnan lisäksi Lumo Energia tarjoaa asiakkailleen myös toisenlaista porkkanaa. Jos teet sähkösopimuksesi nyt Inssin osingot -sijoitusblogin kautta, saat 10 euron ylimääräisen alennuksen ensimmäisestä sähkölaskustasi.

Kampanja on voimassa toistaiseksi. Voidaksesi hyödyntää kampanjan sinun on tehtävä sähkösopimus lumoenergia.fi-sivustolla. Etua ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Tästä kampanjaan

Vinkkejä sähkön kilpailuttamiseen

Aivan kuten kaikki muukin kilpailutukset, myös sähkö kannattaa kilpailuttaa. Sähkön kilpailuttaminen on kenties nopein kilpailutus, mitä voimme tehdä. Muutaman minuutin kilpailuttamisella voit säästää jopa kymppejä sähkölaskustasi.

1. Selvitä nykyinen sähkösopimuksesi, jotta tiedät mistä lähteä liikkeelle

2. Älä usko puheita siirtohinnoista – voit silti säästää kilpailutuksessa

3. Kerrostaloasujat hyötyvät yleensä eniten – kilpailutuksessa jopa 50 %:n säästöt

4. Mieti haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi jatkuvan sähkösopimuksen

5. Säästä sähköä – tälläkin tavoin voit säästää sähkölaskuissa

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.