Sähkön kilpailutus

Sisältää mainoslinkkejä

Sähkön kilpailutus helposti parissa minuutissa

Me kaikki käytämme sähköä jatkuvasti, emmekä edes välttämättä huomaa miten riippuvaisia olemme siitä. Sähkön kilpailutus on yksi helpoimmista, nopeimmista ja kivuttomimmista säästökohteista. 

Lue lisää Kilpailuta sähkösi

Sähkön kilpailutus

Sähkö on siinä mielessä jännä palvelu, ettei sen hinta korreloi ollenkaan itse palvelun kanssa. Ajan tällä takaa sitä, että puhelimesi latautuu tai asuntosi valot syttyvät ihan samalla tavalla, oli sähkösi sitten halpaa tai kallista. Kallis sähkö ei ole käytössä yhtään halpaa sähköä parempaa. 

Sähkön kilpailuttamisella pääsee varsin helposti hyville tuntipalkoille, sillä sen kilpailuttaminen on äärettömän nopeaa. Siinä missä esimerkiksi vakuutuksien kilpailutus vaatii usein tunnin tai parin perehtymisen, sähkön kilpailuttamiseen keskittyneiden palveluiden kautta kilpailutus hoituu muutamassa minuutissa.

Nämä palvelut antavat ennakkotietojen syöttämisen jälkeen sinulle käteen läjän tarjouksia sinulle sopivista sähköyhtiöistä, joista voit valita itsellesi halvimman tarjouksen. Et joudu siis itse pyytämään tarjouksia yksitellen jokaiselta sähköyhtiöltä, vaan ne koostetaan sinulle kilpailuttajan puolesta. 

Sähklön kilpailuttaminen vinkit blogi
Kilpailuta sähkösi tästä

Kokemuksia Sähkömittari.fi-palvelusta

Sähkön kilpailutusta tarjoavia yrityksiä on useita, mutta itse olen kokenut *SähköMittari.fi:n* toimivaksi ja jouhevaksi paikaksi sähkön kilpailuttamiseen. Sen kautta tarjouksen uudesta sähköyhtiöstä saa jo parissa minuutissa. SähköMittari.fi:n käyttö toimii seuraavalla kaavalla:

  1. Anna ennakkotiedot, kuten nykyinen sähköyhtiösi, sähkösopimuksen muoto sekä lämpö- ja asumismuotosi
  2. Voit tämän jälkeen myös asettaa sähkön vuosikulutuksesi, jotta palvelu laskee tulevat sähkölaskusi
  3. Valitse sinulle sopivin sähköyhtiö
  4. Pääset suoraan sivustolta tekemään uuden sähkösopimuksen tarjotuilla ehdoilla  

Älä aikaile sähkön kilpailuttamisen kanssa, sillä kaikki, jotka solmivat uuden sähkösopimuksen Sähkömittari.fi:n avulla 23.2.2020 mennessä, saavat kaupan päälle ilmaisen risteilylahjakortin.

Kokeile paljonko säästät

Vinkkejä sähkön kilpailuttamiseen

Aivan kuten kaikki muukin kilpailutukset, myös sähkö kannattaa kilpailuttaa. Sähkön kilpailuttaminen on kenties nopein kilpailutus, mitä voimme tehdä. Muutaman minuutin kilpailuttamisella voit säästää jopa kymppejä sähkölaskustasi. 

1. Selvitä nykyinen sähkösopimuksesi, jotta tiedät mistä lähteä liikkeelle

2. Älä usko puheita siirtohinnoista – voit silti säästää kilpailutuksessa

3. Kerrostaloasujat hyötyvät yleensä eniten – kilpailutuksessa jopa 50 %:n säästöt

4. Mieti haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi jatkuvan sähkösopimuksen

5. Säästä sähköä – tälläkin tavoin voit säästää sähkölaskuissa

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.