Sortter blogi

Sisältää mainoslinkkejä

Esittelyssä suomalainen vertailupalvelu – Sortter kokemuksia

Sortter on suomalainen vertailupalvelu, jossa voit kilpailuttaa erilaisia tuotteita. Vertailu tehdään aina asiakkaan edun perusteella ja se tarjoaa asiakkaille parhaan hinnan.

Lue lisää Tutustu Sortteriin

Mikä on Sortter?

Sortter on suomalainen vertailupalvelu. Se vertaa mm. pankkien lainatarjouksia, puhelinliittymiä, osakevälittäjiä tai kryptovaluuttapalveluita puolestasi.

Konsepti on pitkälle samanlainen, kuin hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellihuoneita. Annat vain omat tietosi ja tarvittavat speksit, jonka jälkeen palvelu etsii juuri sinulle parhaan ratkaisun. 

Aiemmin Sortter oli profiloitunut lähinnä lainankilpailuttajana, mutta nyttemmin tuoteperheeseen on tullut myös muita kilpailuttamiseen liittyviä palveluita. Tällä sivulla esittelen teille Sortterin tarjontaa.

Tutustu myös Sortterin sijoitusblogiin

Sortter vertailupalvelu

Kilpailuta mobiililompakot, -pankit ja -tilit.

Mobiilipankki ja -lompakko mahdollistavat edullisen ja nopean raha-asioiden hallinnan. Mobiilipankit sopivat erityisesti paljon matkustavalle tai ulkomaisia rahasiirtoja tekevälle henkilölle.

Kansainvälisten mobiilipankkien kautta voit tehdä rahasiirtoja maasta toiseen ja valuutasta huolehtimatta jopa reaaliajassa ja täysin ilmaiseksi.

Edulliset tai jopa ilmaiset päivittäispalvelut ovat nostaneet mobiililompakoiden suosiota päivittäisasioinnissa, matkustaessa, toissijaisen käyttötilin roolissa sekä yrittäjien ja freelancereiden keskuudessa.

Tutustu Euroopan suosituimpiin mobiililompakoihin sekä -pankkeihin ja valitse tarpeisiisi sopivin. Tilin avaaminen onnistuu verkossa yksityisille ja yrityksille jopa täysin ilmaiseksi!

Kilpailuta puhelinliittymät.

Puhelinliittymä on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana arvoon arvaamattomaan, koska hoidamme lähes kaikki asiat nykyään puhelimen kautta. Aktiivisen käytön myötä pienetkin erot liittymien hinnoissa voivat kasvaa ajan myötä suuriksi.

Rahan säästämiseksi kannattaa valita itselleen sellainen datapaketti, josta sinulle ei jää joka kuukausi osaa paketista käyttämättä. Puhelinliittymien vertailu on onneksi helppoa, sillä sinun ei tarvitse käydä jokaisen operaattorin valikoimaa läpi, vaan voit verrata eri vaihtoehdot yhdellä kertaa liittymävertailussamme.

Voit kilpailuttaa myös puhelinliittymäsi helposti Sortterin kautta. 

Sortter puhelinliittymä kilpailutus

Kilpailuta sijoituspalvelut.

Sortter tarjoaa myös kilpailutusmahdollisuuksia sijoittamisesta kiinnostuneille. Palvelun kautta voit vertailla ja valita itsellesi parhaiten sopivan sijoitussovelluksen.

Sortterin kautta voit etsiä osakesäästötilejä, kryptovaluuttapalveluita tai muita sijoituspalveluita useilta eri yrityksiltä. Sortterin kumppaneihin kuuluu mm. tästäkin blogista tutut Nordnet ja Coinmotion

Kilpailuta lainat.

Mikäli sinulla on jonkinlaisia kulutusluottoja tai muita lainoja, muista kilpailuttaa myös ne. Sortterin avulla löydät itsellesi lainat parhaalla korolla. Kilpailuttamalla lainatarjoukset Sortterin kautta saat yhdellä hakemuksella useamman lainatarjouksen ja pääset valitsemaan niistä sinulle edullisimman.

Sortterilla on myös hyvä porkkana lainojen kilpailutukseen: parhaan koron takuu. Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti.

Sortter lainan kilpailutus kokemuksia

Tutustu muihin säästökohteisiin.

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.