VertaaEnsin.fi sijoitusblogit kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Säästä rahaa vertaamalla ensin – VertaaEnsin kokemuksia

VertaaEnsin.fi:n missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.

Lue lisää Tutustu VertaaEnsin

Mikä on VertaaEnsin?

VertaaEnsin.fi on täysin puolueeton rahoitustuotteiden vertailusivusto, jonka avulla käyttäjä pääsee käsiksi suurimpaan osaan markkinoilta löytyviin rahoitustuotteisiin yhden palvelun kautta.

Palvelun missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroup-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan (Samlino.dk), Portugaliin (Comparaja.pt) ja Belgiaan (TopCompare.be).

Tutustu myös VertaaEnsin-sijoitusblogiin

Yrittäminen yrittämisen aloittaminen vinkkejä blogi keskustelu

Kilpailuta sähkösopimuksesi.

Zmarta kokemuksia 2021 kilpailutus

Sähkön kilpailutus on asia, joka koskettaa jokaista suomalaista. Sähkö on siinä mielessä hauska kilpailutettava, ettei sen laatu kärsi koskaan kilpailutuksesta. Valot syttyvät ja puhelimesi latautuu samalla tavalla, oli sähkösopimuksesi sitten kallis tai halpa. 

Sähkösopimuksen kilpailutusta ja sähkövertailua suositellaan tehtäväksi jopa puolen vuoden välein. Tilanteet elävät kentällä melko paljon ja sen myötä kilpailuttaminen kannattaa.

VertaaEnsin-palvelu kilpailuttaa myös sähkön maksutta. Sähkön kilpailuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa ja säästää selvää rahaa.

  • Saatavilla yli 40 tarjousta
  • Ilmainen ja nopea palvelu
  • Vertailu on läpinäkyvä ja puolueeton

Kilpailuta puhelinliittymät.

Liittymävertailu on tehty helpoksi VertaaEnsin-palvelussa. Ilmainen ja helppokäyttöinen palvelu auttaa sinualöytämään parhaan liittymän itsellesi minuuteissa.

Kun käytät liittymälaskuria ja syötät siihen arvioidut tiedot omasta käytöstäsi, saat eri operaattoreiden tarjoukset järjestyksessä hinnan mukaan. Liittymälaskuri huomioi datakäytön, puheajan sekä tekstiviestien määrän.

Löytäessäsi sinulle sopivan liittymän, voit tehdä vaihdoksen suoraan VertaaEnsin-palvelun kautta. Vertailusta pääsee suoraan palveluntarjoajan tilaussivulle, jossa sinun tarvitsee täyttää vain tilaustiedot.

Puhelinliittymän kilpailuttaminen kannattaa, koska käytämme puhelinta nykyään päivittäin ja kilpailutuksen avulla voit säästää kustannuksissa ja löytää parhaan liittymän itsellesi.

VertaaEnsin liittymä kilpailutus

Kilpailuta osakesäästötilit.

Vuoden 2020 alussa lanseerattujen sakesäästötilien hinnat vaihtelevat melkoisesti eri palveluntarjoajien välillä, mikä tekee vertailusta vähän jopa vaikeaa. VertaaEnsin-sivustolta löytyy Suomen ensimmäinen palvelu, jonka kautta pystyt suorittamaan osakesäästötilien vertailun.

VertaaEnsin kilpailuttaa puolestasi useat osakesäästötilit ilmaisesti ja helposti. Näet eri tilien ominaisuudet ja hinnat ennen kuin teet päätöksen. Ennen kuin avaat oman osakesäästötilin, vertaile huolellisesti kaikki vaihtoehdot niin säästät selvää rahaa. Muista myös se, että osakesäätötilejä voit avata vain yhden. 

Jos epäilet onko osakesäästötili oikea sijoitusmuoto sinulle, lue tämä artikkeli. Mikäli osakesäästötili tuntuu hyvältä jutulta, hae vertailun avulla paras osakesäästötili sinulle.

Kilpailuta lainat.

VertaaEnsin-palvelun lainavertailu on auttanut tähän mennessä yli 300 000 suomalaista säästämään rahaa vertailemalla parhaat lainat.

Palvelun avulla vertailet helposti lainatuotteiden kuluja ja voit hakea lainaa esimerkiksi lainojen yhdistämiseen tai auton, veneen tai remontin rahoittamiseen. Voit tarkastella useita vakuudettomia lainoja yhdellä hakemuksella, joten edullisin laina löytyy helposti.

Tee lainavertailu alle 2 minuutissa, voit saada rahat tilille jopa saman päivän aikana

  • Vertaile ja hae lainaa 500–60 000 €
  • Lainavertailu ei sido sinua mihinkään
  • Voit saada yli 23 eri pankin lainatarjouksen
VertaaEnsin lainan kilpailuttaminen

Tutustu muihin säästökohteisiin.

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.