Wolt kokemuksia ravintolapalvelut 2021

Sisältää mainoslinkkejä

Wolt kokemuksia – Tilaa ravintolaruokaa helposti kotiovellesi

Olen koronakriisin aikana innostunut tilaamaan ruokaa kotiin. Tällä sivulla kerron teille minkä takia suosittelen Woltia palveluna.

Lue lisää Tutustu

Ruuan tilaaminen kotiovelle

Yksi viime vuosien parhaista trendeistä liittyy ruuan kotiin tilaamiseen. 

Olen ollut aiemmin vähän vanhanaikainen ja arka ruuan kotiintilaamiseen liittyen, mutta koronavirus ja siihen liittyvä omiin koteihin lukkiutuminen sai minut kokeilemaan ruuan kotiinkuljetusta. Sen yhden kokeilun jälkeen olenkin tilannut ruokaa säännöllisesti kotiin.

Näin yrittäjänä oma aikani on aina enemmän tai vähemmän kortilla. Karkeasti ajateltuna jokainen hukattu hetki maksaa minulle rahaa, koska voisin käyttää sen ajan myös tienaamiseen. Sen vuoksi olen tykännyt pitää homman simppelinä ja tilannut ruokaa kotiin, jolloin oma ajankäyttöni on ollut tehokasta. 

Wolt kotiinkuljetus kokemuksia

Mikä on Wolt?

*Wolt* on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka on tunnettu ruuan kotiinkuljetuksesta. Woltin kautta käyttäjät voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna.

Woltilla on käytössä oma mobiilisovellus sekä verkkosivut, joiden kautta asiakkaat voivat tehdä tilauksiaan. 

Wolt on yksi kuumimpia suomalaisia teknologiayrityksiä maailmassa. Sillä on maailmanlaajuisesti toimintaa 23 maassa ja yli 100 kaupungissa. Suomessa Wolt toimii tällä hetkellä 23 kaupungissa. 

Wolt on kerännyt rahoitusta yhteensä 267 miljoonaa euroa. Sen sijoittajiin kuuluvat muun muassa Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä Nokian hallituksen entinen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Ruuan tilaaminen kotiovelle

Hiljattain tekemä muutto oli hyvä esimerkki sille, miksi Wolt on hyvä ja rahanarvoinen palvelu. 

Kun muutto oli käynnissä ja teimme Jyväskylään päivän mittaisia tavaranhakureissuja, ruuan tilaaminen Woltin kautta oli joka ikisellä osa-alueella loistava veto. Viimeisimmällä kerralla taisimme maksaa hurjat 1,9 euroa toimituspalkkioita, jonka myötä saimme:

  1. Ruokaa tilanteessa, jossa jääkaappi on tyhjä sekä ruuanlaittovälineet ja astiat uudessa osoitteessa
  2. Ruokaa suoraan kotiovelle tilanteessa, jossa aikaa ei ole hukattavaksi ja hermo on helposti kireällä (ei mene aikaa ravintolaan siirtymiseen, tilauksen tekemiseen ja sen odotteluun)
  3. Ratkaisun, jossa käteen ei jää likaisia astioita, jotka pitäisi jotenkin pestä
Wolt kokemuksia 2021

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.