Zmarta FI sähkövertailu kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Zmarta FI sähkövertailu kokemuksia – Kilpailuta sähkösi ja säästä

Sähkön kilpailutus on yksi helpoimmista, nopeimmista ja kivuttomimmista säästökohteista, joten ota siitä kaikki irti. Tällä sivulla vinkit sähkön kilpailuttamisen ulkoistamiseen. 

Lue lisää Kilpailuta sähkösi

Miksi kilpailuttaa sähkö?

Sähkö on siinä mielessä jännä palvelu, ettei sen hinta korreloi ollenkaan itse palvelun kanssa. Ajan tällä takaa sitä, että puhelimesi latautuu tai asuntosi valot syttyvät ihan samalla tavalla, oli sähkösi sitten halpaa tai kallista. Kallis sähkö ei ole käytössä yhtään halpaa sähköä parempaa. 

Sähkön kilpailuttamisella pääsee varsin helposti hyville tuntipalkoille, sillä sen kilpailuttaminen on äärettömän nopeaa. Siinä missä esimerkiksi vakuutuksien kilpailutus vaatii usein tunnin tai parin perehtymisen, sähkön kilpailuttamiseen keskittyneiden palveluiden kautta kilpailutus hoituu muutamassa minuutissa.

Nämä palvelut antavat ennakkotietojen syöttämisen jälkeen sinulle käteen läjän tarjouksia sinulle sopivista sähköyhtiöistä, joista voit valita itsellesi halvimman tarjouksen. Et joudu siis itse pyytämään tarjouksia yksitellen jokaiselta sähköyhtiöltä, vaan ne koostetaan sinulle kilpailuttajan puolesta. 

Zmarta kokemuksia 2021 kilpailutus

Kokemuksia Zmarta sähkövertailusta

Zmarta kokemuksia 2021 sähkö kilpailutus

Vuonna 2021 lanseerattu *Zmarta Sähkövertailu* on tullut mukaan kilpailuttamaan kuluttajien sähkösopimuksia puolestasi.  Palvelun käyttö toimii seuraavalla kaavalla:

  1. Anna postinumero
  2. Arvioi vuosikulutuksesi
  3. Anna reunaehdot sopimukselle
  4. Valitse sinulle sopivin sähköyhtiö
  5. Pääset suoraan sivustolta tekemään uuden sähkösopimuksen tarjotuilla ehdoilla  

Vinkki: Mikäli kilpailutus suosittele sinulle Lumo Energiaa sähköyhtiöksi, ota kaikki hyöty irti Lumo Energian INSSIN-kampanjakoodista, jonka avulla saat 5 euron alennuksen ensimmäisestä Lumo Energian sähkölaskusta. 

Vinkkejä sähkön kilpailuttamiseen

Aivan kuten kaikki muukin kilpailutukset, myös sähkö kannattaa kilpailuttaa. Sähkön kilpailuttaminen on kenties nopein kilpailutus, mitä voimme tehdä. Muutaman minuutin kilpailuttamisella voit säästää jopa kymppejä sähkölaskustasi. 

1. Selvitä nykyinen sähkösopimuksesi, jotta tiedät mistä lähteä liikkeelle

2. Älä usko puheita siirtohinnoista – voit silti säästää kilpailutuksessa

3. Kerrostaloasujat hyötyvät yleensä eniten – kilpailutuksessa jopa 50 %:n säästöt

4. Mieti haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi jatkuvan sähkösopimuksen

5. Säästä sähköä – tälläkin tavoin voit säästää sähkölaskuissa

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.