Tarkan markan täti nainen sijoitusblogi

Blogin kirjoittajasta

Tarkan markan täti on nimestään huolimatta nuori eteläpohjalainen nainen, joka on viime vuosina kiinnostunut ja innostunut sijoittamisesta toden teolla. Pyrkimys on elää säästeliäästi, mutta samalla mukavaa ja leppoisaa elämää. Päivätyö vie suurimman osan päivistä, mutta iltaisin on sopivasti aikaa perehtyä sijoittamisen ihmeelliseen maailmaan.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Pyrin kirjoittamaan helposti luettavaa tekstiä ja ei-opettavassa tarkoituksessa. Siihen minulla ei rahkeet riitä, mutta voin jakaa omia ajatuksiani ja piensijoittajan näkökulmia vertaistukimielessä. Toki ihan kaikki ovat tervetulleita mukaan sijoituskokemuksesta ja -näkemyksestä riippumatta. 🙂

Mihin olet sijoittanut

Sijoitan pääasiassa muutamaan eri indeksirahastoon. Salkusta löytyy myös suoria osakkeita, mutta vain pieniä määriä.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Strategiani on tasaisen tylsä, aion sijoittaa kuukausittain hajautetusti indeksirahastoihin kuten tähänkin asti. Aion myös sopivan paikan tullen ostaa suoria osakkeita. Uskon, että strategia muokkaantuu sitä mukaa, kun tietoa tulee lisää ja kokemusta karttuu.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Aloittavalle sijoittajalle minulla on oikeastaan vain yksi vinkki – ALOITA! Aloittaminen oli vaikein osuus omasta mielestäni. Kun siitä selvisi, kaikki oli sujuvampaa ja tietoa omaksui ihan eri tavalla.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit