kokemuksia coinmotion

Sisältää mainoslinkkejä

Coinmotion kokemuksia – sijoita kryptovaluuttoihin turvallisesti mistä tahansa

Virtuaalivaluutat ja niihin sijoittaminen on ollut viime vuosina yhä suositumpaa. Mutta miten virtuaalivaluuttoihin voi sitten sijoittaa? Coinmotion auttaa sinua sijoittamaan kryptoihin.

Lue lisää Tutustu palveluun

Virtuaalivaluuttoihin sijoittaminen

Viime vuosina sijoittamisesta ei ole voinut puhua enää ilman kryptovaluuttojen mainitsemista. Kryptovaluutat ovatkin nousseet viime vuosina kuin kohisten osaksi monien sijoittajien salkkua.

Kryptovaluutat tarjoavat mahdollisuuden hajauttaa omaa sijoitussalkkua uuteen kohteeseen.

Kryptovaluuttoja on tätä nykyä useita tuhansia, joista osa tuntuu olevan olemassa lähinnä huumorimielessä. Valuutoista tunnetuimpia ja asiallisimpia tällä hetkellä ovat:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Bitcoin Cash
  • Ripple XRP
  • Litecoin

Mikä on coinmotion?

Kryptot sijoitusblogi 2021

Hieman yllättäen yksi nmaailman johtavista virtuaalivaluuttojen kaupankäyntiä tarjoavista yrityksistä tulee Suomesta. Tarkemmin ottaen vieläpä Jyväskylästä.

Coinmotion perustettiin vuonna 2012. ja aiemmin se tunnettiin nimellä Prasos. Prasoksen nimi jäi pari vuotta sitten historiaan, Yhtiö vaihtoi nimeä selkeyttääkseen brändiä Coinmotionin alle.

Coinmotionin perustajia inspiroi bitcoin-teknologian mahdollistama taloudellinen vallankumous. Kehitämme palveluita, joita haluamme itsekin käyttää. Johtoryhmä koostuu bitcoin-alan pioneereista sekä pankki- ja finanssialan ammattilaisista.

Coinmotion kokemuksia

Palveluna Coinmotion ei eroa hirveästi osakesijoittajille tutuista arvo-osuus- tai osakesäästötileistä. Coinmotion toimii samalla tavalla, kuin suurin osa osakesalkkujen säilytystä tarjoavista toimijoista.

Tilin avaaminen Coinmotionille on ilmaista, eikä siinä ole minkäänlaisia hallintapalkkioita tai kuukausimaksuja. Aivan kuten yleisimpien osakevälittäjien kanssa, maksat ainoastaan välityspalkkiota ostaessasi tai myydessäsi kryptovaluuttoja.

Voit siis kokeilla Coinmotionia huoletta täysin ilmaiseksi. Maksat palvelusta vain tehdessäsi kauppoja kryptovaluutoilla.

Virtuaalivaluutta blogi 2021

Miksi valita Coinmotion?

Tässä sinulle joitakin syitä, minkä vuoksi minä suosittelen sinulle Coinomotionia.

Turvallisuus

Coinmotion on Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos.

Ei piilokuluja

Avaa ilmainen tili ja myy ja osta kryptovaluuttoja alhaisilla välityspalkkioilla.

Laaja valikoima

Mahdollisuus sijoitta bitcoiniin, litecoiniin, ethereumiin, rippleen ja stellariin.

Tyytyväiset asiakkaat

Coinmotionilla on jo yli 100 0000 tyytyväistä asiakasta.

Suomalainen yritys

Coinmotion on suomalainen yritys ja tarjolla on suomenkielinen asiakaspalvelu.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.

Sivun pääkuva: Nilshell