POP Vakuutuksen alennuskoodi

Nappaa POP vakuutuksen alennuskoodi – kilpailuta vakuutuksesi ja säästä rahaa

Meillä kaikilla on varmasti jonkinlaisia vakuutuksia päällä jatkuvasti. Vakuutuksia kilpailuttamalla voi hyvin nopeasti säästää sadoista jopa tuhansiin euroihin vuodessa. Tällä sivulla annan sinulle vinkkejä vakuutusten kilpailuttamiseen.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Vakuutusten kilpailuttaminen

Olen ollut aina melko aktiivinen kilpailuttaja. Yksi yleisimpiä kilpailuttamiani asioita on autovakuutus. Kilpailutan autovakuutukseni lähes joka vuosi ja tähän mennessä se on tuottanut aina hyviä tuloksia. Vakuutuksien kilpailuttamisen avulla olen säästänyt vuosittain useita satoja euroja.

Vakuutusten kilpailutus on toiminut minun osaltani lähes aina puhtaasti netin kautta. Hoidan asian silloin kuin se minulle parhaiten sopii, enkä joudu poistumaan kodistani tai soittamaan yhtäkään puhelua. Vain muutamat klikkailut vakuutusyhtiöiden nettisivuilla on riittänyt saamaan aiempaa parempia vakuutustarjouksia.

Kokemuksia POP Vakuutuksen alennuskoodista

POP Vakuutus alennuskoodi

Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä POP Vakuutuksen kanssa yhteistyötä noin puolentoista vuoden ajan. Yhteistyömme on kulminoitunut POP Vakuutuksen INSSIN-alennuskoodiin, jonka avulla sinäkin voit saada 25 euroa alennusta kaikista POP Vakuutuksen vapaaehtoisista vakuutuksista.

Koodin käyttö toimii todella helposti. Etsi halutu vakuutus POP Vakuutuksen sivuilta, lisää omat tietosi, laita kenttään alennuskoodi sana INSSIN ja nauti 25 euron alennuksesta. Alennuskoodin käyttö ei heikennä valitsemaasi vakuutusta, vaan kyse on ihan puhtaasta tarjouksesta.

Koska kyseessä on kiinteä 25 euron alennus, saatat saada joistakin vakuutuksista kuten kotivakuutus tai matkavakuutus jopa useiden kymmenien prosenttien alennukset. Koodi ei ole kertakäyttöinen, vaan voit käyttää sitä useamman kerran.

Lue lisää vakuutusten kilpailuttamisesta

Vinkkejä vakuutusten kilpailuttamiseen

Vakuutusten kilpailuttaminen kannattaa mielestäni aina. Oli kyseessä sitten iso tai pieni vakuutus, se kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutan oikeastaan kaikki vakuutukseni aina niin niiden aloittamisen yhteydessä, kuin myös satunnaisesti myöhemminkin.

1. Vakuutusten kilpailuttaminen alkaa nykyhetken kartoituksesta

Jos et tunne nykyisiä vakuutuksesi ehtoja, on niitä vaikea lähteä kilpailuttamaan. Hinnan lisäksi selvitä mitä nykyisiin vakuutuksiisi kuuluu ja onko kaikki tarpeellista.

2. Netin kautta on helppo kilpailuttaa vakuutukset

Internet on vakuutusten kilpailuttajan ystävä. Sinun ei tarvitse poistua kotoasi vakuutusten kilpailuttamisen aikana. Pyydä valituilta yhtiöiltä tarjoukset netin kautta.

3. Vakuutuksen voi kilpailuttaa oikeastaan koska tahansa

Laitoitko vakuutukset juuri maksuun? Ei hätää, sillä vakuutukset voi kilpailuttaa myös kesken vakuutuskauden. Saat jo maksamasi vakuutusmaksut takaisin.

4. Älä usko kaveria, vaan hoida kilpailutus itse

Vakuutusten kilpailuttamiseen ei ole oikotietä, vaan joudut tekemään sen itse. Vakuutusten hinnat lasketaan aina henkilökohtaisesti, joten tee se itse.

5. Seuraa vakuutuksiasi myös tulevaisuudessa

Kilpailuttamisen jälkeen sinun kannattaa jäädä seuraamaan vakuutuksiasi. Uusi vakuutusten kilpailutuskierros kannattaa ottaa jo seuraavana vuotena.

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.