POP Vakuutuksen alennuskoodi

Sisältää mainoslinkkejä

POP vakuutus kokemuksia & alennuskoodi – kilpailuta vakuutuksesi ja säästä rahaa

Meillä kaikilla on varmasti jonkinlaisia vakuutuksia päällä jatkuvasti. Vakuutuksia kilpailuttamalla voi hyvin nopeasti säästää sadoista jopa tuhansiin euroihin vuodessa. Tällä sivulla annan sinulle vinkkejä vakuutusten kilpailuttamiseen.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Vakuutusten kilpailuttaminen

Olen ollut aina melko aktiivinen kilpailuttaja. Yksi yleisimpiä kilpailuttamiani asioita on autovakuutus. Kilpailutan autovakuutukseni lähes joka vuosi ja tähän mennessä se on tuottanut aina hyviä tuloksia. Vakuutuksien kilpailuttamisen avulla olen säästänyt vuosittain useita satoja euroja.

Vakuutusten kilpailutus on toiminut minun osaltani lähes aina puhtaasti netin kautta. Hoidan asian silloin kuin se minulle parhaiten sopii, enkä joudu poistumaan kodistani tai soittamaan yhtäkään puhelua. Vain muutamat klikkailut vakuutusyhtiöiden nettisivuilla on riittänyt saamaan aiempaa parempia vakuutustarjouksia.

POP Vakuutus alennuskoodi

Kokemuksia POP Vakuutuksen alennuskoodista

POP Vakuutus alennuskoodi

Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä POP Vakuutuksen kanssa yhteistyötä noin puolentoista vuoden ajan. Yhteistyömme on kulminoitunut POP Vakuutuksen INSSIN-alennuskoodiin, jonka avulla sinäkin voit saada 25 euroa alennusta kaikista POP Vakuutuksen vapaaehtoisista vakuutuksista.

Koodin käyttö toimii todella helposti. Etsi halutu vakuutus POP Vakuutuksen sivuilta, lisää omat tietosi, laita kenttään alennuskoodi sana INSSIN ja nauti 25 euron alennuksesta. Alennuskoodin käyttö ei heikennä valitsemaasi vakuutusta, vaan kyse on ihan puhtaasta tarjouksesta.

Koska kyseessä on kiinteä 25 euron alennus, saatat saada joistakin vakuutuksista kuten kotivakuutus tai matkavakuutus jopa useiden kymmenien prosenttien alennukset. Koodi ei ole kertakäyttöinen, vaan voit käyttää sitä useamman kerran.

POP Vakuutus autovakuutuksen kilometrit

Ärsyttääkö maksaa autovakuutuksesta täyttä hintaa, vaikka et ajaisi autolla paljon ollenkaan? Tämä tilanne korostuu esimerkiksi perheen kakkosauton kohdalla. Se on pakko olla, mutta siihen tulee vähän kilometrejä, jonka vuoksi kulut nousevat helposti koviksi. 

POP Vakuutuksella on näppärä malli autovakuutuksen hinnoitteluun, jossa autolla ajettavat kilometrit vaikuttavat vakuutuksen hintaan. Mitä vähemmän ajat, sitä vähemmän maksat. Tämä perustuu ihan siihen faktaan, että kun ajat vähemmän, riskit vahingolle pienenevät.

Tämä sopii mielestäni mahtavasti esimerkiksi ”viikonloppuautoilevalle” opiskelijalle, jolla auto seisoo arkipäivät parkkipaikalla, tai perheen kakkosautoon. Miksi ihmeessä maksaisit vakuutuksesta täyttä hintaa, jos sen voi saada halvemmallakin?

Entä mitä tapahtuu, jos autoon tuleekin ennalta odotetua enemmän kilometrejä? Ei hätää, sattuuhan näitä. Ole yhteydessä POP Vakuutukseen kilometrien tullessa täyteen, niin he neuvovat käytännöt. 

Tutustu POP Vakuutuksen kilometripohjaiseen autovakuutukseen ja löydä sinulle halvin autovakuutus. 

Ajoneuvon poistaminen liikennekäytöstä

POP Vakuutus kotivakuutus sinkuille ja pareille

Pariskunta ensiasunnon osto vinkit

Toinen hyvä esimerkki on POP Vakuutuksen niin sanottu kotivakuutus sinkuille, joka sopii nimestään huolimatta myös kahden hengen talouksille. Idea siinä on hyvin pitkälle sama, kuin edellä mainitussa kilometreihin sidonnaisessa vakuutuksessa: mitä vähemmän päitä kotona asuu, sitä vähemmän tapahtuu yleensä kotivakuutukseen meneviä vahinkoja.

Voittajia tässä tapauksessa ovat ne yhden ja kahden hengen taloudet, jotka saavat uuden tuotteen avulla jopa 20 % edullisemman kotivakuutuksen. Hyvin monet opiskelijoiden kotitaloudet ovat juuri näitä 1-2 hengen talouksia, joten tuote sopii erittäin hyvin monelle opiskelijalle.

Jos asut yksin tai kaksin puolison tai muun henkilön kanssa, kokeile POP Vakuutuksen kotivakuutusta. Tuo 20 % alennus yhdistettynä 25 euron INSSIN-alennuskoodiin on monissa tapauksissa lyömätön yhdistelmä. Halvan kotivakuutuksen kohdalla 25 euron alennus voi tuottaa jopa useiden kymmenien prosenttien alennuksen. 

POP Vakuutus ja matkavakuutus

Matkavakuutus on ollut viimeisen parin vuoden aikana hyvin paljon tikun nokassa, sillä matkustaminen on muuttunut merkittävästi koronapandemian aikana. Aiemmin matkavakuutus nähtiin oleellisena osana ulkomaan matkaa, siinä missä vaikkapa passin hankinta.

Nyt kun ulkomaille ei ole juurikaan reissattu, moni on nähnyt matkavakuutuksen jopa vähän turhana vakuutustuotteena. Näin ei kuitenkaan missään nimessä ole, sillä matkavakuutuksesta on hyötyä myös matkustamisesta Suomen rajojen sisäpuolella. 

Matkavakuutuksen ottaneen kuluttajan on kuitenkin hyvä varmistaa oman vakuutuksensa ehdot, sillä kaikilla vakuutusyhtiöillä ei kotimaan matkan kuulu aina automaattisesti pakettiin. Joillakin vakuutusyhtiöillä matkavakuutus voi ensisijaisesti koskea vain ulkomaan matkoja, mutta optiona sen voi asettaa voimaan myös Suomen rajojen sisäpuolella.

POP Vakuutus matkavakuutus

Vinkkejä vakuutusten kilpailuttamiseen

Vakuutusten kilpailuttaminen kannattaa mielestäni aina. Oli kyseessä sitten iso tai pieni vakuutus, se kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutan oikeastaan kaikki vakuutukseni aina niin niiden aloittamisen yhteydessä, kuin myös satunnaisesti myöhemminkin.

1. Vakuutusten kilpailuttaminen alkaa nykyhetken kartoituksesta

Jos et tunne nykyisiä vakuutuksesi ehtoja, on niitä vaikea lähteä kilpailuttamaan. Hinnan lisäksi selvitä mitä nykyisiin vakuutuksiisi kuuluu ja onko kaikki tarpeellista.

2. Netin kautta on helppo kilpailuttaa vakuutukset

Internet on vakuutusten kilpailuttajan ystävä. Sinun ei tarvitse poistua kotoasi vakuutusten kilpailuttamisen aikana. Pyydä valituilta yhtiöiltä tarjoukset netin kautta.

3. Vakuutuksen voi kilpailuttaa oikeastaan koska tahansa

Laitoitko vakuutukset juuri maksuun? Ei hätää, sillä vakuutukset voi kilpailuttaa myös kesken vakuutuskauden. Saat jo maksamasi vakuutusmaksut takaisin.

4. Älä usko kaveria, vaan hoida kilpailutus itse

Vakuutusten kilpailuttamiseen ei ole oikotietä, vaan joudut tekemään sen itse. Vakuutusten hinnat lasketaan aina henkilökohtaisesti, joten tee se itse.

5. Seuraa vakuutuksiasi myös tulevaisuudessa

Kilpailuttamisen jälkeen sinun kannattaa jäädä seuraamaan vakuutuksiasi. Uusi vakuutusten kilpailutuskierros kannattaa ottaa jo seuraavana vuotena.

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.