Mobify kampanjakoodi 2021

Sisältää mainoslinkkejä

Kokemuksia Mobify-sovelluksesta – helpota oman taloutesi ylläpitoa

Keskittämällä taloutesi ylläpidon Mobify-sovellukseen säästät sekä aikaa, rahaa että hermojasi. Mobify muuttaa kulutuksesi rahaksi, sillä se maksaa bonusta laskuistasi.

Lue lisää Tutustu mobifyihin

Mikä on mobify?

Mobify (19.2.2020 asti nimellä Clark) on kuluttajille luotu ilmainen ja suomalainen palvelu, jolla parantaa oman talouden hallintaa. Palvelu mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin mobiilisovelluksen tai selaimen käytön avulla.

Mobifyn avulla voit keskittää saamasi laskut yhteen ainoaan väylään. Palvelun avulla saat hyötyä monipuolisista talouden hallintaa helpottavista työkaluista sekä muista lisäpalveluista.

Jo tuhannet suomalaiset ovat ottaneet Mobifyn käyttöön ja Mobifyn mobillisovellustakin on ladattu jo yli 10 000 kertaa. Myös Iltalehti on kirjoittanut Mobifysta useaan otteeseen. Mobifyn mukaan sen sovelluksella on jo yli 80 000 yhteistyökumppania. 

Mobify on osa Taaleri-konsernia, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Lisäksi  suomalainen Finanssivalvonta valvoo Mobifya.

Mobify toimii yrityskentässä ja sen ansaintamalli koostuu yrityksille suunnatuista lisäpalveluista. Verkkokaupat maksavat Mobifylle ostoksista myyntikomission, jotka on tehty sen kautta ja myöhemmin Mobify jakaa nuo komissiot yhdessä asiakkaan kanssa.

Mobify bonuskoodi
Avaa tili ja lunasta bonus

Miksi valita mobify?

Mobify Taaleri Finanssivalvonta
Mobify kokemuksia säästäminen
Mobify-sovellus kokemuksia koodi
Mobify koodi kokemuksia

Suurin etu Mobifyn käyttämisessä on, että se tarjoaa maksutapaetua laskujen maksamisesta. Käyttämällä Mobifya voit saada bonuksena 0,3 % jokaisen laskun loppusummasta.

Mobifysta tarjoaa käyttäjilleen myös kuukausittain vaihtuvia tarjouksia kumppanensa verkkokaupoista, joista saat vielä omat etusi, esimerkiksi ylimääräisen bonusten muodossa.

Mobifyn etu on myös se, ettei se ole pankkisidonnainen mihinkään toimijaan. Voit käyttää Mobifya kaikkien pankkien asiakkaana ja laskusi tulevat aina palveluumme, vaikka vaihtaisit välissä pankkia. 

Mobifyn suurimpia etuja ovat:

  • Laskut ja dokumentit ovat yhdessä paikkaa
  • Eräpäivämuistutukset laskuillesi
  • Palkitseva bonusohjelma, nappaa heti 5 euroa rahaa Mobify-tilillesi
Nappaa tästä 5€ tilillesi

mobify bonuskoodi - nappaa 5 euroa rahaa tilillesi

Nyt jos koskaan kannattaa ottaa Mobify kokeiluun, sillä Mobify tarjoaa kaikille Inssin osingot -sijoitusblogin lukijoille viisi euroa, kun käytät bonuskoodia INSSIN rekisteröitymisen yhteydessä. Summa maksetaan sinun tulevalle Mobify-tilillesi ja voit käyttää sen esimerkiksilaskujesi maksamiseen.

Käytännössä INSSIN-koodin käyttö tarjoaa sinulle viisi euroa ilmaista rahaa. Koodin avulla Mobify kannustaa ihmisiä kokeilemaan sovelluksen käyttöä.

Koodin käyttö ei maksa sinulle mitään, vaan voit kerryttää bonuksia ihan yhtä lailla koodin kanssa kuin ilmankin. Sen vuoksi bonuskoodin käyttö kannattaa aina. 

Mobify-sovellus kokemuksia
Lunasta Mobify-bonuskoodi

kokemuksia mobify-sovelluksesta

Mobify koodi kokemuksia
Mobify kokemuksia sovellus
Clark kokemuksia Mobify
Mobify Clark kokemuksia
Tutustu mobifyyn

Mobifyn bonusjärjestelmän ansiosta voit alkaa tienaamaan laskuillasi. Tietenkin aina kaikki laskut ovat sinulle aina kulua, mutta toisaalta Mobifyn kautta sinulla on mahdollisuus saada osa kuluistasi takaisin bonusten muodossa. 

Mobifyn käytössä on kaksi hyvää puolta samaan aikaan. Ensinnäkin saat bonuspisteitä, eli rahaa. Toiseksi sen käyttö helpottaa taloutesi pyörittämistä, kun kaikki oleellinen tieto löytyy yhdestä paikkaa. Säästämäsi ajan voit käyttää johonkin mieluisampaan asiaan, kuten vaikkapa sijoittamiseen. 

Sovelluksen kautta saamasi bonukset kirjautuvat Mobify-tilillesi, josta voit myöhemmin siirtää ne omalle pankkitilillesi ja sitä kautta käyttää rahat aivan miten parhaaksi katsot. Et joudu siis käyttämään kertyineitä bonuksia Mobifyn omiin palveluihin, kuten monilla bonuspisteitä tarjoavilla yrityksillä on tapana. 

Palveluun tulee liittää oma pankkikortti, sillä maksaessasi laskusi palvelussa, Mobify tarjoaa sinulle 0,3 % maksutapaedun jokaisen laskun loppusummasta.

Mobify sovellus kokemuksia Google Play Android
Mobify sovellus kokemuksia Apple-Store iPhone

5 syytä ottaa Mobify käyttöön

Mobify on ilmainen suomalainen palvelu, joka sopii jokaisen säästämisestä, sijoittamisesta tai muuten vain oman taloutensa ylläpidosta kiinnostuneen käyttöön. Tässä vielä viisi painavaa syytä Mobify-tilin avaamiselle.

1. Laskut ja dokumentit tallessa

Tuskailetko joskus kuittien kanssa? Tarvitset kuitteja esimerkiksi takuuasioita hoitaessa. Mobify säilyttää kuitit puolestasi.

2. Eräpäivämuistutukset

Mobify muistuttaa sinua laskujesi eräpäivistä, jolloin muistat maksaa laskusi ajallaan ilman kalliita viivästyskorkoja.

3. Helpottaa taloutesi seurantaa

Mobifyn käytön avulla voit seurata aiempaa paremmin omia menojasi ja tiedät mihin rahasi oikein kuluu.

4. Palkitseva bonusohjelma

Mobify maksaa 0,3% jokaisen laskun loppusummasta, ja verkkokauppa­ostoksista komissiot on jopa 38,5 %.

5. Nappaa 5€ riihikuivaa rahaa

Kun avaat tilin nyt, saat bonuskoodilla INSSIN 5 euroa rahaa Mobify-tilillesi. Koodin käyttö ei maksa sinulle mitään.

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.