Hostaan oy kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Kokemuksia Hostaan palveluista – Miksi minä valitsin Hostaanin uudelle blogilleni?

Kotimainen Hostaan Oy Kuopiosta on minulle tuttu palvelu, sillä se hoitaa omistamani Koeajolle.comin hostingin ja domainin. Nyt kerron teille omia kokemuksiani Hostaan Oy:n palveluista. 

Lue lisää Tutustu Hostaaniin

Mistä minun ja Hostaanin yhteistyö alkoi?

Ensimmäiset muistikuvani Hostaan Oy:n palveluksista liittyy yhtiön toimitusjohtaja Juha Kouvalaisen asiakaspalveluhenkiseen internet-käyttäytymiseen. Juha on ollut varsin aktiivinen toimija mm. Facebookin WordPress-yhteisöissä ja siellä hän onnistui antamamaan itsestään sen verran positiivisen kuvan, että päätin kokeilla Hostaanin palveluita omakohtaisesti. 

Inssin osingot -sijoitusblogin lisäksi omistan myös toisen blogin, autoaiheisen Koeajolle.comin, jonka domain sekä hosting tulevat Hostaanin kautta.

Toinen suuri syy Hostaanin valitsemiselle löytyi paikallisuudesta. Hostaan Oy on alalle harvinaisesti täysin kotimainen toimija ja yrityksen päämaja löytyy meiltä Kuopiosta. 

Hostaan WordPress Webhotelli kokemuksia

Olen tottunut käyttämään omissa blogeissani alustana WordPressiä, koska se on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä kaiken suosion tuomilla eduilla, kuten laajalla ja sitoutuneella kehittäjätiimillä ja lukuisilla lisäosilla. 

Hostaanin kautta voit tilata nimenomaan WordPressia varten räätälöidyt webhotellit, joilla pidät sivustosi nopeana ja käyttäjäystävällisenä. 

Hostaanin WP-webhotellit toteutetaan maailman nopeinta kotimaista UpCloudin pilvialustaa käyttäen. 24/7 valvottu High Availability -pilvipalvelininfrapitää huolen siitä, että WordPress-sivustosi toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.