Sisältää mainoslinkkejä

Canva Kokemuksia – Blogien logoja ja muuta mukavaa Canvan työkalujen avulla

Olen suunnitellut Canvan avulla useita logoja sekä muuta mukavaa blogin visuaaliseen sisältöön liittyvää. Tällä sivulla kerron sinulle lisää Canvan palveluista. 

Lue lisää Tutustu Canvaan

Kokemuksia Canvan käytöstä.

Tuskailetko kuvankäsittelyohjelmien kuten Photoshop kanssa? Saatat ehkä maksaa niiden käytöstä jotain, mutta ohjelma on kallis ja osaamattomuutesi vuoksi et saa ehkä kaikkea tarvittavaa siitä irti? Ei hätää, et ole varmasti ainoa joka painii tämän ongelman kanssa. 

Minä olen käyttänyt pääasiassa Canvaa suunnitellessani logoja, ilmeitä tai muita vastaavia asioita tälle tai muille hallinnoimilleni blogeille. Canva toimii tässä käytössä erittäin hyvin.

Canva on lähtökohtaisesti ilmainen palvelu, joskin siitä saa tietenkin lisää tehoja irti upgrademalla tilauksesi maksulliseen versioon, jolloin Canva muuttuu vieläkin paremmaksi sovellukseksi.

Allekirjoittanut on tehnyt Canvan avulla mm. logoja blogeille sekä käyttänyt sen valmiita pohjia oman ansioluetteloni suunnitteluun. Visuaalisesti miellyttävä CV pistää kuitenkin paremmin silmiin rekry-vaiheessa, kuin perinteinen Wordilla tehty malli. 

Canva kokeilu kokemuksia

Logon suunnittelu Canvalla.

Canva cv teko

Logosuunnittelut ovat olleet minulla kaikista yleisimpiä kikkailuja Canvan maailmassa. Canvan ilmaisten työkalujen avulla olen tehnyt logot niin tähän juuri lukemaasi Inssin osingot -sijoitusblogiin, kuin myös pariin muuhun blogiin. 

Allekirjoittaneella ei ole oikeastaan minkäänlaisia lahjoja mitä tulee graafiseen osaamiseen tai visuaaliseen ilmeeseen. Sen vuoksi pidänkin Canvaa erityisen hyvänä työkaluna, koska sen avulla myös me lahjattomat voimme tehdä melko helposti logoja. 

Canvalla on satoja erilaisia logopohjia, joita käyttämällä voin tehdä logosta oman näköisesi. Voit vaihtaa logon tekstiä tai väriä sekä muuten muokata sitä. 

Itse olen tavannut ottaa logon tekemisen yhteydessä käyttöön maksuttoman kokeilun, jonka aikana olen saanut ladattua tekemäni logot läpinäkyvällä taustalla, jotta niiden käyttö blogissa helpottuu huomattavasti. 

Canvan maksullinen versio.

Koska allekirjoittanut tekee logoja ehkä yhden kappaleen jokaista vuotta kohden, olen pärjännyt toistaiseksi ilmaisella versiolla + satunnaisilla maksuttomilla kokeiluilla, mutta Canvasta löytyy tosiaan myös erilaisia maksullisia versioita. 

Maksullisten versioiden avulla Canvasta saa vielä enemmän irti ja Canvan lisenssi onkin hyvä vaihtoehto esimerkiksi Photoshopin tilaamiselle.

Canvan maksullisen version kuukausihinta liikkuu jossain reilussa kympissa kuukautta kohden, mikä ei sinänsä ole lainkaan paha hinta, koska paketti pitää sisällään niin monia erilaisia ominaisuuksia.

Mikäli teet vähänkään enemmän säännöllisesti kuvamuokkauksia, logo-, banneri- tai vaikkapa käyntikorttisuunnitteluja, kannattaa investoida Canvan tyyliseen ratkaisuun. 

Canva kokemuksia maksullinen versio

Canva x Inssin osingot – Hyödynnä etusi.

Yrittäminen yrittämisen aloittaminen vinkkejä blogi keskustelu

Jos joskus aiot liittyä Canvan käyttäjäksi, se kannattaa tehdä tältä sivulta löytyvien linkkien kautta. Näiden linkkien kautta liittyminen hyödyttää nimittäin sekä sinua, että minua. 

Aina kun joku teistä liittyy Canvaan ja luotte siellä suunnittelumallin, saamme molemmat yhden Canva-krediitin, jolla saamme vuorostaan yhden premium-elementin ilmaiseksi! 

Käytännössä siis liity tämän sivun linkkien kautta Canvaan ja tee siellä itsellesi maksuton tili. Tämän jälkeen tee yksi suunnittelumalli ja meidän molempien (sekä sinun että minun) tilille kilahtaa yksi Canva-krediitti, jolla saamme molemmat ostettua jotain maksumuurin takana olevaa materiaa. 

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.