Alennuskoodi Nextory

Sisältää mainoslinkkejä

Kokeile äänikirjoja maksutta – Kokemuksia Nextoryn kirjavalikoimasta

Lukeminen kannattaa aina, sillä se herättää meidät ajattelemaan asioita uudelta näkökulmalta. Olen itse tykästynyt erityisesti e-kirjoihin, sillä ne kulkevat mukanani aina minne menenkin.

Lue lisää Ota 14 päivän kokeilu

Miksi lukeminen kannattaa?

Lukeminen on oleellinen osa sijoittamista. Vanhan Warren Buffettin sanonnan mukaan sinun ei kannata sijoittaa mihinkään mitä et ymmärrä.

Yksi helpoimmista keinoista kasvattaa omaa ymmärrystä on lukeminen. Lukeminen avartaa maailmankatsomustasi ja haastaa sinuun iskoistuneet ajattelumallit.

Luen itse melko paljon, joskin lukeminen on vähentynyt nyt kirjoittamisen tieltä. Vähän ehkä yllättäen omat suosikkikirjani eivät ole suoraan sijoittamiseen liittyviä, vaan tykkään kahlata esimerkiksi erilaisten sijoittajien ja yrittäjien elämäkertoja. Niitä lukemalla saa arvokkaita vinkkejä myös omaan vaurastumiseen.

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Nextory - kokemuksia

Itse olen tykästynyt viime aikoina älyttömästi e- ja äänikirjoihin. Olen luonteeltani hieman sellainen, etten osaa oikein istua paikoillaan ja rauhoittua lukemaan, vaan lukemiseni tapahtuu hyvin pitkälle erilaisten taukojen tai muiden ajanpolttamisen parissa. Toisin sanoen, hyvin usein silloin kun tekisi mieli lukea jotain, en ole kirjan ääressä. Vastaavasti taas kotona ollessani en jaksa kirjoja kirjahyllystä kaivaa.

Meikäläisellä on diili Nextoryn kanssa, jossa *Nextory tarjoaa 14 päivää ilmaista kokeilua* heidän e- ja äänikirjapalvelulleen. Jos lopetat tilauksesi tuon aikarajan sisällä, et maksa palvelusta yhtään mitään.

Nextoryn valikoima on todella laaja, etkä varmasti ehdi tuon 14 päivän kokeilun aikana kuin pintaraapaisemaan Nextoryn valikoimaa. Listaan teille tällä sivulla erilaisia kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa teitä rahasta tai sijoittamisesta kiinnostuneita lukijoita.

Ota kokeilu käyttöön

Nämäkin kirjat löydät Nextorysta

Olen koonnut tähän joitakin Nextorysta löytyviä kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa piensijoittajia tai muuten vain rahasta kiinnostuneita lukijoita.

Nextory koodi kokemuksia

Matti Alahuhta

Johtajuus: Kirkas suunta ja ihmisten voima
Tutustu
Julia Thuren kirja Nextory

Julia Thurén

Kaikki rahasta: Näin säästin kymppitonnin vuodessa
Tutustu

Jorma Ollila & Harri Saukkomaa

Mahdoton menestys: kasvun paikkana Nokia
Tutustu
Risto Siilasmaa Nextory

Risto Siilasmaa & Catherine Fredman

Paranoidi optimisti: näin johdin Nokiaa murroksessa
Tutustu

Muita säästökohteita

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.