14 päivän maksuton kokeilu äänikirja

Sisältää mainoslinkkejä

BookBeat kokemuksia –
Lunasta maksuton 30 päivän kokeilu

Lukeminen kannattaa aina, sillä se herättää meidät ajattelemaan asioita uudelta näkökulmalta. Olen itse tykästynyt erityisesti e-kirjoihin, sillä ne kulkevat mukanani aina minne menenkin.

Lue lisää Ota 30 päivän kokeilu

Miksi lukeminen kannattaa?

Lukeminen on oleellinen osa sijoittamista. Vanhan Warren Buffettin sanonnan mukaan sinun ei kannata sijoittaa mihinkään mitä et ymmärrä.

Yksi helpoimmista keinoista kasvattaa omaa ymmärrystä on lukeminen. Lukeminen avartaa maailmankatsomustasi ja haastaa sinuun iskoistuneet ajattelumallit.

Luen itse melko paljon, joskin lukeminen on vähentynyt nyt kirjoittamisen tieltä. Vähän ehkä yllättäen omat suosikkikirjani eivät ole suoraan sijoittamiseen liittyviä, vaan tykkään kahlata esimerkiksi erilaisten sijoittajien ja yrittäjien elämäkertoja. Niitä lukemalla saa arvokkaita vinkkejä myös omaan vaurastumiseen.

Storytel kokemuksia maksuton kokeilu

Bookbeat- kokemuksia

BookBeat on tilauspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kuunnella digitaalisia äänikirjoja sekä lukea e-kirjoja mobiililaitteilla. Kiinteää kuukausimaksua vastaan käyttäjä saa lukea ja kuunnella palvelussa tarjottuja e-kirjoja ja äänikirjoja rajattomasti. BookBoat on perustettu buonna 2015 ja sen omistaa Bonnier Books.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus kokeilla palvelua riskittä, sillä *BookBeat tarjoaa 30 päivää ilmaista kokeilua* heidän e- ja äänikirjapalvelulleen. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit lopettaa sen 14 päivän kuluessa maksamatta siitä senttiäkään. Täysin riskitön kokeilu siis. 

BookBeatin valikoima on todella laaja, etkä varmasti ehdi tuon 14 päivän kokeilun aikana kuin pintaraapaisemaan sovelluksen kirjavalikoimaa. Palvelu kattaa oikeastaan kaikki lähiaikoina ilmestyneet ääni- ja e-kirjat.

Alapuolelle olen listannut teille erilaisia kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa teitä rahasta tai sijoittamisesta kiinnostuneita lukijoita.

”Koko elämässäni en tiedä yhtään viisasta ihmistä (millään alalla), jotka eivät lukisi koko ajan — en yhtään, nolla. Hämmästyisit paljonko Warren lukee — ja paljonko minä luen. Lapseni nauravat minulle. He luulevat, että olen kirja, josta roikkuu pari jalkaa.”

– Charlie Munger, Warren Buffettin yhtiökumppani

Nämäkin kirjat löydät BookBeatista

Olen koonnut tähän joitakin BookBeatista löytyviä kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa piensijoittajia tai muuten vain rahasta kiinnostuneita lukijoita.

Nextory koodi kokemuksia

Matti Alahuhta

Johtajuus: Kirkas suunta ja ihmisten voima
Tutustu
Julia Thuren kirja Nextory

Julia Thurén

Kaikki rahasta: Näin säästin kymppitonnin vuodessa
Tutustu

Jorma Ollila & Harri Saukkomaa

Mahdoton menestys: kasvun paikkana Nokia
Tutustu
Risto Siilasmaa Nextory

Risto Siilasmaa & Catherine Fredman

Paranoidi optimisti: näin johdin Nokiaa murroksessa
Tutustu

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.