Zoner kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Kokemuksia Zonerin palveluista – Miksi minä luotan blogini kanssa Zoneriin?

Yhteistyömme Zonerin kanssa alkoi domainista. Domainin hankinnan kohdalla saamani hyvä palvelu johti asiasta toiseen, ja sivustouudistamisen yhteydessä otin uudistetun blogin palvelimet Zonerin kautta.

Lue lisää Tutustu Zoneriin

Kokemuksia zonerin domain-palveluista

Minun ja Zonerin tiet yhdistyivät siinä vaiheessa, kun oman ja maksullisen *domainin, eli verkkotunnuksen hankinta* tuli eteen. Aiemmin olin käyttänyt vain bloggerin maksutonta .blogspot.com -päätteistä ilmaista domainia, joka oli kaikin puolin typerä. Mitä yksinkertaisempi verkkotunnus, sitä helpommin lukijat löytävät sivuillesi.

Sain lopulta domainin Zonerin kautta, ja olen tyytyväinen valintaani. Zoner oli tehnyt varsin kattavat ohjeet Bloggerin alkuperäisen verkkotunnuksen vaihtoon sekä esimerkiksi urlien uudelleenohjaukseen, ettei vanhat linkit rikkoudu domainin vaihdon yhteydessä.

Domainin rekisteröinti Zonerilta oli nopeaa ja edullista. Zoner rekisteröi ja ylläpitää kaikentyyppiset verkkotunnukset, kuten kotimainen .fi domain, ruotsalainen .se sekä kansainväliset domainpäätteet, kuten .com, .net, .org ja .info.

Tutustu domaineihin

Kokemuksia zonerin hosting-palveluista

Tutustu hostingiin

Hyvät kokemukset domainien kanssa ajoivat minut siihen tilanteeseen, että siirtäessä blogini Bloggerista WordPressin päälle, en edes miettinyt mitään muuta toimijaa. Helpoin ratkaisu oli koostaa kaikki blogiin liittyvät palvelut saman toimijan alle, eli domainin lisäksi myös hosting tuli Zonerilta.

Yhden palveluntarjoajan käyttö ei ollut kuitenkaan ainoa syy valinnalle, vaan myös tekniset vaatimukset laittoivat minut valitsemaan Zonerin. Tämän blogini tulee olla mahdollisimman paljon hakukoneystävällinen, jotta julkaistut blogikirjoitukset menestyvät hyvin erilaisissa hakukoneissa. Esimerkiksi Google mittaa sivustojen käyttökokemusta, kuten latausnopeutta ja näiden tulosten pohjalta Google valitsee parhaat sivustot.

Zonerin palvelimet ovat nopeita ja toimivat hyvin, mikä auttaa blogikirjoitusteni sijoittumista hakukoneissa. Tämän ansiosta yhä useammat lukijat löytävät blogini orgaanisesti.

Miksi valita Zoner?

Tässä sinulle joitakin syitä, minkä vuoksi minä suosittelen sinulle Zoneria.

1. Zonerilla on tutkitusti Suomen nopeimmat palvelimet.

Nopeat palvelimet ovat elinehto myyvälle verkkosivulle tai blogille, sillä sivustonopeus vaikuttaa mm. hakukonenäkyvyyteen.

2. Kotimainen hostingpalveluntarjoja, jonka palvelimet myös sijaitsevat Suomessa.

Zonerin palvelimet sijaitsevat Suomessa, jonka vuoksi ne pysyvät nopeana.

3. Zonerilla on ripeä ja asiantunteva asiakaspalvelu.

Tukipuheluihin vastataan vain 14 sekunnissa ja suomenkielinen asiakaspalvelu toimii kuten pitääkin, eli selkokielinen apu on lähellä.

4. Zonerilla on yli 15 000 tyytyväistä asiakasta ja määrä kasvaa jatkuvasti.

En ole ainoa todellakaan ainoa Zonerin asiakas, vaan meitä on jo yli 15 000.

5. Voit luottaa siihen, että kotisivusi toimii nopeasti ja luotettavasti.

Zoner on yrittäjän turvana netissä, jotta voit keskittyä siihen minkä parhaiten osaat.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.