Sijoitusblogi osinko

Sisältää mainoslinkkejä

Kokemuksia Nordnetista – paras paikka aloittaa sijoittaminen

Olen ollut Nordnetin asiakas vuodesta 2012 alkaen ja minulla on Nordnetista hyviä kokemuksia. Se sopii mainiosti aloitteleville sijoittajille, sillä suomenkielinen asiakaspalvelu toimii ja reagoi nopeasti, sekä Nordnet tarjoaa paljon tuoreille sijoittajille sopivia ohjeispalveluita, kuten Shareville.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Sijoittaminen Nordnetin kautta

Aloitin sijoittamisen vuonna 2012 avaamalla osakesalkkuni *Nordnetiin*. Enpä olisi silloin vielä uskonut sitä, miten paljon elämäni muuttuu sijoitamisen aloittamisen myötä. Sijoittaminen on muuttunut minulle tärkeäksi harrastukseksi, avannut paljon uusia ja erilaisia mahdollisuuksia sekä tuonut minulle uusia kavereita.

Avatessani osakesalkkua valitsin Nordnetin ensisijaisesti sen kuluttomuuden vuoksi. Koska sijoittaminen ei ollut minulle aiemmin tuttua, en tiennyt miten tulen siinä menestymään tai kestääkö innostukseni pitkään.

Sen vuoksi oli luontevaa valita toimija, jolla salkun säilyttäminen ei maksa mitään. Jos olisin kyllästynyt tai salkku olisi jäänyt muuten vain seisomaan koskematta, en olisi silti joutunut maksamaan sen pitämisestä. Kuulostaa ehkä itsestäänselvyydeltä, mutta monen kivijalkapankin kohdalla joudut maksamaan salkun pitämisestä, jos et tee säännöllisesti kauppaa.

Nordnet kokemuksia
Avaa salkku nyt

Kokemuksia Nordnetista

Kokeile Nordnetia

Näin pian kahdeksan vuoden yhteiselon jälkeen olen ollut tyytyväinen valintaani. Vaikka minulla onkin useampi osakesalkku, Nordnetissa sijaitsee isompi ”pääsalkkuni”.

Ostan esimerkiksi kaikki ulkomaiset osakkeeni Nordnetin kautta, sillä Nordnetin valuuttatili on erityisen mukava peli meille osinkosijoittajille. Valitettavasti vain harvoilla osakevälittäjillä on mahdollisuus avata valuuttatili, jolle voi kerryttää ulkomaisista valuutoista tulleita osinkoja. Mikäli valuuttatiliä ei ole, tällöin joudut usein maksamaan toistuvia valuutanvaihtomaksuja, jotka ovat kaikki sinulta pois.

Nordnetin kautta on mahdollista avata myös vuoden 2020 alussa ilmaantunut *osakesäästötili*.

Nordnetin rahasto-kampanja

Nordnet on tunnettu erilaisista kampanjoista ja keväällä 2021 kampanjat osuvat nimenomaan rahastosijoittajile.

Rahastokuukausisäästäminen on helppo tapa aloittaa säästäminen. Kuukausisäästämisen etu on, että hajautat ajallista riskiä, kun säästät tasasumman joka kuukausi – näin sinun ei tarvitse miettiä, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa markkinoille.

Nordnet arpoo kaikkien uuden palvelun kautta kuukausisäästösopimuksen aktivoineiden kesken joka kuukausi (1.2.–30.4.2021) viisi henkilöä, jotka voittavat itselleen 100 € rahastolahjakortin.

Nettovarallisuus salkun koko osakesalkku Nordnet kokemuksia 2021
Avaa salkku nyt

Miksi valita Nordnet?

Piensijoittajan oma sijoitusstrategia vaikuttaa hyvin paljon sopivan osakevälittäjän löytämiseen. Sen vuoksi ei ole olemassa selvää vastausta siihen, mikä osakevälittäjä on kaikille automaattisesti halvin. Osakevälittäjän valintaan vaikuttavat mm. minkälaisia sijoitusinstrumentteja käytetään (rahastot, suorat osakkeet jne), mihin pörsseihin sijoitetaan ja saako sijoittaja osinkotuottoa.

Tässä sinulle joitakin syitä, minkä vuoksi minä suosittelen sinulle Nordnetiä.

1. Nordnet ei veloita salkun hallinnoimisesta

Monien muiden osakevälittäjien kohdalla joudut maksamaan salkun hallinnoimisesta, pankkitunnuksista yms. Nordnetissä maksat vain tehdyistä kaupoista.

2. Sijoita parhaimmillaan jopa ilman kuluja

Nordnet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden jopa täysin maksuttomaan sijoittamiseen kuluttomien Superrahastojen avulla.

3. Valuuttatilit ja halpa valuutanvaihto

Mikäli sijoitat ulkomaille, Nordnet on yksi halvimmista osakevälittäjistä valuutanvaihdon suhteen. Osinkosijoittajalle helpostusta tuo valuuttatilin mahdollisuus.

4. Hyvä ja toimiva asiakaspalvelu

Minä annan arvoa hyvälle asiakaspalvelulle. Nordnetillä on hyvä suomenkielinen asiakaspalvelu, josta saa apua moniin sijoittajien kysymyksiin.

5. Mukavaa oheismateriaa

Mikäli sijoittaminen tempaa sinut mukaasi, Nordnetilla on paljon oheistoimintaa sijoittamiseen liittyen. Esimerkiksi Shareville, Nordnet-blogi ja Rahapodi.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Palvelut.

Teemasivut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.

Sivun pääkuva: Nilshell