Suomalaiset säästö-, sjoitus-, talous- ja rahablogit 2020

Tutustu suomalaisiin sijoitusblogeihin – sijoitusblogit yhä suosittuja vuonna 2022

Suomalaisia sijoitusblogeja on olemassa paljon, jonka vuoksi pitkästä listasta voi olla vaikeaa löytää juuri sinua kiinnostavat sijoitusblogit. Tälle sivulle on koostettu esittelyt useista suomalaisista sijoitusblogeista, jotta löydät helposti juuri sinua kiinnostavan blogin.

Lue lisää Lisää oma blogi

Esittelyssä suomalaiset sijoitusblogit.

Blogit ovat olleet yksi 2000-luvun ilmiöistä. Internetin aikakautena kuka tahansa voi perustaa oman blogin helposti, jossa voi jakaa omia ajatuksiaan vaikka koko maailman luettavaksi.

Ilmiö on rantautunut myös sijoittajien keskuuteen, sillä monet yksityissijoittajat pitävät omia säästö-, sijoitus- tai talousblogejaan. Finanssikriisin jälkeen pelkästään Suomessa on perustettu yli 100 erilaista sijoitusblogia.

Tällä sivulla vedetään suomalaisten sijoitusblogien listaus seuraavalle tasolle, sillä pian voit etsiä blogien joukosta juuri sinua kiinnostavan blogin. Erilaisten kategorioiden avulla voit etsiä sijoitusblogeja esimerkiksi iän, sukupuolen tai blogissa käsiteltävien aiheiden pohjalta.

Itse olen tykännyt seurata erityisesti oman ikäluokkani blogeja, sillä niistä saa hyvää vertailukohtaa sekä samaistumista oman varallisuuden kasvattamisen tavoitteluun. Samassa elämäntilanteessa olevien kirjoittajien teksteihin on helpompi samaistua ja niistä saa myös ammennettua paljon ajatuksia omaan sijoittamiseen.

Miten sinä valitset omat sijoitusblogisi?

Talousblogi säästöblogi 2020 listaus aloittelijalle
Haluatko oman blogisi mukaan?

Suomalaiset sijoitus- ja säästöblogit – 2022.

Haluatko mukaan listalle?

Blogille näkyvyyttä hakukoneoptimointi säästöblogi aloittelijan blogi
Liity listalle

Onko sinulla talous-, säästö- tai sijoitusblogi ja haluat sille lisää ilmaista näkyvyyttä? Hyvä, sillä nyt sinulla on mahdollisuus saada oma blogisi mukaan listalle. Blogisi esittelyn lisäksi saat myös sivulle myös linkin blogiisi.

Tämä ei maksa sinulle mitään, vaan pelkkä lomakkeen täyttö riittää. Et myöskään sitoudu mihinkään, vaan tekemäsi profiili on muokattavissa tai poistettavissa koska tahansa.

Saat tässä siis hyvän mahdollisuuden esitellä omaa blogiasi muille. Vastauksiin kannattaa panostaa, sillä maksimipituutta ei ole annettu. En ole asettanut blogeille mitään ikä- tai laatuvaatimuksia, vaan kaikki mahtuvat mukaan. Tarkoituksena on kerätä tänne kaikki suomalaiset säästö-, sijoitus-, talous- tai rahablogit.

Kiitän jo ennakkoon mukaan lähteneitä sijoitusblogeja!

Täytä lomake ja pääset mukaan

Täyttöohje:

Päästäksesi listalle täytä oheinen lomake. Vastauksien pohjalta lisään sinut mukaan Suomalaisten sijoitusblogien sivulle.

Listalle liittyminen on maksutonta, eikä vaadi sinulta muuta kuin lomakkeen täytön.

Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään sivulla, vaan se on vain listan ylläpitäjää varten, jotta mahdollisissa ongelmatilanteissa voin olla sinuun yhteydessä sähköpostin avulla. Kunnioitan listallani bloggaajan mahdollista nimettömyyttä.

Lomakkeen jättämisen jälkeen saan vastauksistasi viestin sähköpostiini, jonka jälkeen lisään sinut Suomalaisten sijoitusblogien joukkoon. Aikaa tähän menee maksimissaan kolme päivää.

Saat tarvittaessa ottaa itsesi listalta pois, tai muokata myöhemmin vastauksiasi. Näissä tapauksissa sinun kannattaa olla yhteydessä [email protected]

Jos sinulle herää minkäänlaisia kysymyksiä tai kommentteja listasta, laita minulle sähköpostia. Samoin jos keksit listalle kehitysehdotuksia, laita ehdottomasti tulemaan.

Kiitos sinulle, että olet mukana!

-Riku

    Sijoituskohteet joita käsittelet blogissa? (pakollinen)
    OsakkeetRahastotAsunnotMetsäKultaLainatVirtuaalivaluutatSäästötilit

    Joskus lähettämisen jälkeen ensimmäinen kerta herjaa virhettä, mutta viesti lähtee painamalla lähetä-nappia uudestaan. Jos tämäkään ei auta, niin lähetä lähetä vastauksesi sähköpostilla [email protected].