Huh ja huh! Ei tässä ole fiksumpaakaan sanottavaa. Kun tätä blogia perustin huhtikuussa, en olisi ikinä uskonut kymppitonnin rikkoutuvan näin nopeasti. Tätä viestiä kirjoittaessani minulla soikin legendaarisen Riitta Väisäsen Kymppitonnin tunnari päässäni. Jo tässä vaiheessa iso kiitos teille kaikille lukijoille!

Mitä tämän matkan aikana on sitten ehditty oppia? Varmasti paljonkin. Blogin visuaalinen ilme paranee jatkuvasti. Nyt viimeistään alkaa tapahtumaan kun kaveripiiristäni löytyi toinenkin bloggaja, jolla on Bloggerista jo vuosien kokemus. Paljon hyviä vinkkejä olenkin häneltä saanut, ja niitä hiljalleen tänne Inssin osinkoihin tuon.

Yleiset aiheet tuntuvat kiinnostavan selvästi enemmän kuin omat kokemukseni. Tästä syystä mm. ”Miten minusta tuli osakesäästäjä” ja ”Kohti omistusasuntoa” tekstit eivät järin korkealle päässeet. Sitten taas välillä tuntuu että mitä hätäisemmin tehty kirjoitus vailla varsinaista punaista lankaa on selvästi suosittu. Ilmeisesti ajatukseni yleisistä ajankohtaisista asioista kuitenkin kiinnostavat eniten. Tästä huolimatta aion silti tarinoida tuosta omistusasunnostani vielä useamman tekstin.

Salkkuraportteja olen tehnyt tämän blogin puolelle kaksi kappaletta, ja vielä tässä vaiheessa on paha sanoa ovatko ne suosittuja vai eivät. Ensimmäinen blogin puolelle julkaistu (2017Q1) sai todella hyvin klikkauksia, mutta Q2 ei enää niin hyvin. En tiedä mistä tuo johtuu. Tosin otanta on tässä sen verran pieni vielä, että johtopäätöksiä on vaikea tehdä.

Alussa en uskonut puhuvani blogini puolella ollenkaan itse yhtiöistä. Ajattelin silloin ettei taitoni riittäisi kirjoittamaan kyllin hyviä ja uutta materiaalia käsitteleviä tekstejä. Hieman olen nyt tuosta ajatuksesta lipsunut ja muutamia tekstejä olen kirjoittanut joissa käsittelen ajatuksiani tietyistä yhtiöistä. Toki nämä ajatukset ovat yleensä nurinkurisia, lähinnä yhtiöitä kritisoivia tekstejä. Esimerkkinä tekstini yhtiöistä joihin en sijoittaisi. Näitä antisuosituksia on muuten paljon helpompi kirjoittaa kuin suosituksia.

Sain viimeinkin mainokset laitettua blogiini hetki sitten. Se oli kummallisen pitkä prosessi, enkä tiedä miksi mainosten kytkemiseen meni niin pitkään. Mainokset tuovat minulle myös tuloja, ja seuraan aktiivisesti miten tulot juoksevat blogini osalta. Tietenkään tästä blogista tuskin koskaan mitään kultakaivosta tulee, mutta suurella mielenkiinnolla tätä kuitenkin seuraan. Onhan minulla yksi kiinnostuksen kohde kuitenkin ”helppo raha kotoa käsin”. Katsotaan saisinko joskus kirjoitettua tekstin bloggauksen tuloista. Se vaatii kuitenkin paljon perehtymistä vielä tähän lajiin.

Naftaliinissani on tällä hetkellä tämän kirjoituksen julkaisun jälkeen vielä 35 kpl tekstejä. Osa on pelkkiä otsikoita, osassa on vähän aloitettu kirjoittamista ja osa on käytännössä julkaisuvalmiita. Aiheita minulle putkahtaa päähän lähes päivittäin.

Olen yrittänyt ottaa tavakseni julkaista blogikirjoitus aina perjantaina. Katsotaan miten se onnistuu tulevaisuudessa kun joskus alkavat tekstit naftaliinissa käydä vähiin. Olen seuraillut lukijamääriäni silmä kovana, ja tullut tulokseen että viikonloppupainotteisesti näitä tekstejä kannattaa päästää ilmoille. Tarkoituksenani on julkaista vain yksi kirjoitus viikossa, mutta välillä joudun lipsumaan tuosta käytännöstä ja saatte samalla viikolla minulta useammankin tekstin. Välillä nimittäin on jo käynyt tilanteita joissa varastossa ollut tekstini on käynytkin vanhaksi odottelun aikana. Aihe ei ole enää ajankohtainen tai joku muu ehtii tehdä samanlaisen ensin. Siksi vitkuttelukaan ei kannata. Pyrin kuitenkin ajoittamaan tekstejäni mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi opintolainasta tai opiskelun ja sijoittamisen yhdistämisestä tulen melko varmasti paasaamaan syksyllä.

Jos joku ei ole vielä huomannut, niin Sijoitustiedon foorumilla minulla on myös oma viestiketjuni. Lisäilen sinne aina välillä näitä tekstejäni. Viestiketju tulee olemaan hyvin pitkälle samaa kuin mitä Sharevillessä julkaisen, eli Sharevillestä löytää varmasti kaiken julkaisemani. Sitä aion pitää jatkossa vielä pääasiallisena ”kanavanani”. Kannattaa kuitenkin silti laittaa tuo Sijoitustiedon viestiketju muistiin. Siellä kun on myös muita kiinnostavia blogeja kuin minun.

Kehitysehdotuksia otan edelleen vastaan. Jos silmäsi sairastaa jossain asiassa, olkoonkin se blogin ulkoinen asu tai sitten kirjoittamani teksti, anna tulla palautetta. Samoin jos nämä ”kevennykset” aiheuttavat suurta myötähäpeää niin kerro. Tai jos innostun jaarittelemaan liikaa. Mitään parannuksia en kuitenkaan lupaa tehdä, mutta olen silti kiinnostunut kuulemaan mitä te lukijat ajattelette tästä blogista.

Tein vastaavan kirjoituksen kun sain tuhat lukijaa täyteen, ja nyt uudestaan kymppitonnin kohdalla. Saa nähdä pääsenkö joskus tekemään tekstin aiheesta ”satatuhatta kertaa kiitos”. No se on sen ajan murhe sitten.

Kiitos vielä kerran.

Mainos.

Daisycon - tee rahaa affiliate-markkinoinnilla

Onko sinulla aktiivisia lukijoita ja seuraajia blogissasi tai sometililläsi, sähköpostilista tai vertailusivusto? Daisyconilla on yli 1500 kansainvälistä kampanjaa, ja sillä on toimistoja kaikkialla Euroopassa. Saat maksun jokaisesta uudesta ostotapahtumasta, latauksesta tai rekisteröinnistä kun kävijä päätyy mainostamallesi sivustolle henkilökohtaisen seurantalinkkisi kautta.

Liity Daisyconiin

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

Yksi kommentti kohteessa “Kymmenen tuhatta kertaa kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *