Kaupallinen yhteistyö: POP Vakuutus

Olen tässä blogissa puhunut tasaisin väliajoin paljon säästämisistä ja kilpailutuksista. Viimeisen vuoden sisään olen kilpailuttanut niin asuntolainani, sähköni kuin myös auto– ja kotivakuutuksen. Kilpailutus on usein hyvinkin kannattavaa puuhaa, jossa pääsee monesti ihan tuntipalkoille asti. Sijoittamalla tunnin verran omaa aikaasi eri tarjousten läpikäymiseen, saattaa helposti säästää jopa satoja euroja.

Kävin itse esimerkiksi menneenä talvena autovakuutustani kilpailuttaessa läpi kahdeksan eri vakuutusyhtiön tarjoukset. Vakuutusten hinnoissa oli aivan poskettomia eroja, sillä oman rakkaan Opel Astrani vakuuttaminen oli halvimmillaan alle 400 euroa ja kalleimmillaan lähes 1200 euroa vuodessa. Toki myös vakuutusehdoissakin oli joitakin eroja, joten aivan täysiä yhtäläisyysmerkkejä näiden välille ei voi kuitenkaan vetää. Koko tarina on luettavissa alapuolen linkistä.

Kilpailutin autovakuutukseni ja säästin yli 400 euroa

Tässä se tulee: POP Vakuutus alennuskoodi!

Noh, meikäläisellä on nyt pieni ässä hihassa kaikille blogini lukijoille, ja etenkin niille jotka aikovat suorittaa vakuutustensa kilpailutusta. POP Vakuutus otti hiljattain meikäläiseen yhteyttä ja halusi tarjota blogini lukijoille alennuksen vakuutuksiinsa. Vakuutusta ottaessa antamalla koodin ”INSSIN” (ilman hipsukoita) lukija saa kaikista uusista vapaaehtoisista vakuutuksista 25 euroa alennusta.

Eli siis kun jatkossa kilpailutatte vakuutuksianne POP Vakuutuksen kautta, kannattaa käyttää tuota koodia. Vakuutuksen hinta tipahtaa 25 euroa, eikä alennus laske yhtään vakuutuksen kattavuutta tai laatua. Käytännössä siis kuusikirjaimisen koodin muistamisella säästää yli neljä euroa per kirjain. Lukijan lisäksi myös meikäläinen saa koodin käytöstä pienen provikan, eli koodin käytöllä tuet myös meikäläisen blogin olemassaoloa.

Näin otat kaiken hyödyn koodista irti

Tässä vielä parit meikäläisen vinkit tuon POP Vakuutuksen alennuskoodin tarjoaman hyödyn maksimoimiseen:

Kampanjan kestoa ei ole rajoitettu

Tälle kampanjalle ei ole sovittu mitään päättymispäivämäärää, eli koodi kannattanee raapustaa sellaiseen paikkaan ylös, josta sen löytää vielä pidemmän aikaa. Koodia kannattaa kokeilla aina vakuutusten kilpailutusrumbaa tehdessä, koska sillä saa sen 25 euron alennuksen vielä tulevaisuudessakin.

Toimii erityisesti pienen hintaluokan vakuutuksissa

Jos haluat oikein hyvät prosentuaaliset alennukset, koodia kannattaa käyttää halvimpien vakuutuksien kanssa, sillä 25 euron säästö on sama vakuutuksen hinnasta riippumatta. Esimerkiksi alle sadan euron matkavakuutuksesta tuo 25 euron säästö tekee äkkiä useiden kymmenien prosenttien kokoisen säästön.

Samaa koodia voi käyttää useissa vakuuksissa 

Tuota koodia ”INSSIN” voit käyttää siis useammassa kuin yhdessä vakuutuksessa. Mikäli haluat ottaa kerralla esimerkiksi auto-, matka- ja venevakuutukset, säästöä tulee 3×25=75e.

Kilpailutus tulee tehdä aina itse

Vakuutusten kilpailutusta ei voi teettää kaverilla, sillä vakuutusten hinta lasketaan hyvin yksilöllisesti. Siihen vaikuttaa vakuutuksenottajan ikä, asuinpaikka jne. Sen vuoksi vakuutusta ei voi kilpailuttaa ”laiskasti” kysymällä kaverilta halpaa vakuutusyhtiötä.

Hyvänä esimerkkinä kerrottakoon talven autovakuutusteni kilpailutuksesta, kun vertasin itseni ja oman isäni vakuutusten hintoja. Minulla ja isälläni on sattumalta vuosimallia ja varustelistaa myöten tismalleen samanlaiset autot. Silti minun ja isäni vakuutusten hinnat identtisille autoille vaihtelivat paikoittain paljonkin. Syy johtuu siitä, että meillä on eri ikä ja eri postinumero, mitkä molemmat vaikuttavat vakuutuksen hintaan.

Miten koodi toimii?

Koodin käyttö on varsin helppoa. Mene POP Vakuutuksen sivuille, valitse sinua kiinnostava vakuutus ja anna tietosi. Kun saat vakuutustarjouksen silmiesi eteen, hintalapun yläpuolella on vähän vakuutuksesta riippuen joko ”Käytä lahja-/etukoodi” tai ”Onko sinulla alennus- tai suosittelukoodi?” Sen vieressä on ”Aktivoi koodi” tai ”Tallenna”, jonka jälkeen laittamalla koodin ”INSSIN” (pelkät kirjaimet ilman hipsukoita), saat vakuutuksestasi alennusta 25 euroa. Siinä samassa hintalappu päivittyy automaattisesti vähentäen 25 euroa pois summasta.

Tässä kuvassa koodi käytettynä oikein autovakuutuksen kanssa.

Koodin toimivuus on kerrottu myös POP Vakuutuksen sivuilla tämän linkin takana.

Koska kannattaa kilpailuttaa vakuutukset?

Vakuutukset kannattaa kilpailuttaa aina. Monilla vakuutusyhtiöillä on erilaisia kampanjoita, missä ensimmäinen vakuutusvuosi tarjotaan halvalla, mutta ”karu paluu arkeen” tapahtuu sitten seuraavina vuosina. Mikäli et muista kilpailuttaa vakuutustasi, hukkuvat ensimmäisen vuoden säästösi jatkossa kasvavina vakuutusmaksuina.

Vakuutuksiin vaikuttavat todella monet eri asiat, joten niitä kannattaisi kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Näitä vakuutuksen hintaan vaikuttavia asioita ovat mm. vakuutuksenottajan ikä, asuinpaikka, mahdollisen vakuutettavan asian arvo jne.

Erityisesti vakuutuksia kannattaa kilpailuttaa erilaisten elämänmuutosten yhteydessä, eikä niiden muutoksien tarvitse olla edes kovin suuria. Esimerkiksi itselleni on tapahtunut paljon viimeisen puolen vuoden aikana, jolloin viimeksi kilpailutin autovakuutuksiani. Edellisen kilpailutuksen aikana olin vielä kiinni työelämässä ja sen vuoksi tarvetta autolle oli huomattavasti enemmän. Tuolloin en olisi ikinä uskonut tekeväni jo pari kuukautta myöhemmin paluun opiskelijaelämään. Nykyinen elämäntilanteeni on ehtinyt siis jo muuttua edellisen kilpailutuksen aikakaudesta melko radikaalisti.

Autolla vai ilman?

Tällä hetkellä opiskelen ja koulumatkani opinahjoon on alle kilometrin luokkaa. Koska kuljen matkat polkupyörällä, ei autolle ole tarvetta kuten ennen, kun ajelin työmatkoja lähes 50 kilometriä suuntaansa. Tällä hetkellä perheestä toinen käyttää autoani kesätöiden työmatkoihin, mutta syksyllä luultavasti teen isoja päätöksiä autoni talvikohtalon suhteen. Jopa auton laittaminen seisontavakuutuksen alle houkuttaisi, mutta en tiedä onnistuisiko se minulta. Meikäläisellä on kuitenkin ollut aina ajokortin saamisesta lähtien auto käyttövalmiina pihassa.

Mikäli päätän jättää auton myös talveksi käyttöön, kannattanee minun räätälöidä vakuutukseni sen mukaan. Kilometrejä auton mittariin ei tule juuri mitään aiempaan elämään verrattuna, ja sekös vaikuttaa myös vakuutuksiin. Jos ajamiseni on vain satunnaista, kannattaako minun pitää autossani kovinkin laajoja ja kalliita vakuutuksia?

Ajettuihin kilometreihin liittyen, POP Vakuutuksella on juuri heinäkuun alussa uudistunut autovakuutusten hinnoittelu. Siinä autovakuutuksen hintaan saa mukavaa alennusta, mikäli ajat autolla vuodessa vähän. Mikäli ajoillesi riittää vuodessa 20 tkm, saat autovakuutuksistasi -12 %, jos alle 15 tkm niin -20 % jne. Tässä mallissa et siis maksa oletetuista kilometreistä, vaan pelkästään niistä jotka oikeasti ajat. Lue aiheesta lisää täältä.

Noh, tuon kilpailutuksen teen kuitenkin vasta syksyllä kesätyökauden päätyttyä. Silloin luultavasti jo tiedän autoni talvikohtalon. Raportoin myös tänne blogiini mitä tulen autoni kanssa syksyllä tekemään. Sitä odotellessa teillä on hyvää aikaa kilpailuttaa vakuutuksianne. POP Vakuutuksen sivuille pääsette tästä linkistä.

Alennuskoodia voi käyttää kaikkien jatkuvien, vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen. Alennusta ei voi käyttää liikennevakuutukseen, määräaikaiseen matkavakuutukseen ja jo alkaneisiin vakuutuksiin.

POP Vakuutus - edullinen suomalainen vakutuusyhtiö

 • Helppo, hyvä ja edullinen vakuutusyhtiö
 • Koodilla INSSIN saat 25 euron alennuksen vapaaehtoisista vakuutuksista
 • Muista myös kilometripohjainen autovakuutus
Kilpailuta vakuutukset

Mainos.

Daisycon - tee rahaa affiliate-markkinoinnilla

Onko sinulla aktiivisia lukijoita ja seuraajia blogissasi tai sometililläsi, sähköpostilista tai vertailusivusto? Daisyconilla on yli 1500 kansainvälistä kampanjaa, ja sillä on toimistoja kaikkialla Euroopassa. Saat maksun jokaisesta uudesta ostotapahtumasta, latauksesta tai rekisteröinnistä kun kävijä päätyy mainostamallesi sivustolle henkilökohtaisen seurantalinkkisi kautta.

Liity Daisyconiin

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

8 kommenttia kohteessa “Asiaa vakuutusten kilpailutuksesta

 1. Osinkokuningas kommentoi:

  Hmm. Meillä vaan liikennevakuutus joten tarjous ei taida toimia siinä. Vakuutukset tulee nyt OP:sta ja ne eivät bonareitten takia paljoakaan maksa :=)

 2. Anonyymi kommentoi:

  Seisontaan laitto ja käyttöönotto vievät ehkä minuutin. Oman koslani maksut ovat sitä luokkaa, että jo neljä päivää seisonnassa tuo säästöä, vaikka prosessi seisontaanlaitto ja käyttöönotto maksavatkin. Mutta, jos en tarvitse autoa toviin, klikkailen sen seisontaan. Nakkaan vain rattiin lapun, että "seisonnassa, ota käyttöön ennen ajoa", ettei käy kallista vahinkoa��.
  – täti kikkailija

 3. Oskarinalle kommentoi:

  https://www.trafi.fi/tieliikenne/ajoneuvon_rekisterointi_ja_rekisterointitodistus/liikennekaytostapoiston_kannattavuuslaskuri
  tuolla voi laskea kannattaako liikenteestä poisto:) ja vain seisontaan laittaminen on maksullista 5€. Kaskosta tosin velottavat pienen maksun myös seisonnan ajalta. Jos hetken mielijohteesta haluaa ajelemaan lähteä niin näpyttelee vaan ratin takana ennen lähtöä kännykällä auton liikennekäyttöön, joka astuu siis voimaan heti. Ei sheriffit sakota.

 4. Anonyymi kommentoi:

  Alennuskoodi ei ole voimassa -tulee ilmoitus, kun autovakuutusta katson POP vakuutuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *