Kesälomakausi alkaa olla kuumimmillaan. Ainakin mikäli mittarina on loma-ajankohtien suosio, eikä niinkään lämpötila. Näemmä tänäkin vuonna parhaat kelit osuivat toukokuulle. Viime vuosina myös loppukesä on tarjonnut kauniita säitä, mutta kesä-heinäkuussa lomaileville on osunut käsiin selvästi huonompi arpa. Noh, onneksi itselläni ei ole lainkaan kesälomaa, vaan tämä kesä menee opiskelujen parissa erilaisia koodeja kirjoittaessa.

Tässä tekstissä ajattelin nopeasti esitellä oman blogini sosiaaliset mediat. Ihan vain siltä varalta, että kesämökeillä, terasseilla tai laitureilla alkaa käymään aika pitkäksi. Tai jos kesälomilla ei ehdi lukemaan, niin kyllä se kylmä ja pimeä syksy sieltä vielä meidän kiusaksemme saapuu. Silloin viimeistään kannattaa nauttia sisätiloissa lämpimässä sijoitusaiheisista teksteistä.

Shareville – RJW

Aloitetaan some-kierros luonnollisesti Sharevillestä, sillä siihen tämä blogini aika vahvasti joskus pohjautui Shareville-salkkuni lisäosana. Alkujaan aloin tänne blogiini kirjoittelemaan niitä tekstejä, jotka eivät mahtuneet Sharevillen merkkirajoitettuun kommenttikenttään, tai sisälsivät useampia kuvia. Nykyään blogin suosion myötä homma on kääntynyt päälaelleen, Shareville-salkku onkin nykyään enemmänkin jatke blogilleni.

Yläpuolella näet Shareville-salkkuni tärkeimmät tiedot. Siitä selviää Nordnetin salkkuni omistuksia, seuraajien määrä sekä hieman dataa salkkuni pärjäämisestä.

Jos olet Nordnetin asiakas, voit avata maksuttoman Shareville-palvelun koska tahansa. Shareville on kuin ”sijoittajien Facebook”, sijoittajien keskustelupalsta, jossa voit seurata muiden käyttäjien toimeksiantoja ja ajatuksia. Seuraamalla salkkuani pysyt kärryillä omista ajatuksistani sekä kuulet ensimmäisenä tekemistä kaupoistani. Mikäli et ole vielä Nordnetin asiakas ja haluat liittyä Sharevilleen, voit tehdä Nordnet-tunnukset tämän linkin kautta.

Facebook – Inssin osingot-sijoitusblogi

Seuraavaksi kierros etenee vähän tuoreemmalle pysäkille, eli blogini Facebook-sivulle. Avasin sen noin pari viikkoa sitten, enkä ole sitä blogini puolella aiemmin vielä esitellyt. Hoidetaan homma siis nyt alta pois.

Facebookin ideaa tuskin minun tarvitsee teille tässä enempää availla, sillä konsepti on luultavasti jo kaikille tuttu. Tykkäämällä blogini Facebook-sivusta pysyt kärryillä kaikista uusista teksteistäni, sillä jaan jatkossa kaikkien uusien julkaisujen linkit myös kyseisen sivun kautta.

Instagram – Inssinosingot

Sitten on olemassa vielä Instagram-tilini, jonka päivittäminen on jäänyt viime aikoina valitettavan vähälle. Instagram-tilini pitää sisällään pääasiassa sellaisia aiheita, joista en blogiin tekstiä saa aikaan. Pyrin lisäämään sinne kuitenkin blogin lukijoita kiinnostavaa materiaalia.

Käytän Instagramia kahdenlaisten päivitysten tekemiseen, perinteisten Instagram-päivitysten tekemiseen sekä ns. Instagram-tarinoiden tekemiseen. Perinteiset päivitykset jäävät profiiliini pysyvästi, mutta tarinat näkyvät seuraajilleni sen 24 tuntia.

Saa ilmoitus blogin uudesta julkaisusta sähköpostiisi

Virittelin lukijoiden toivomuksesta myös mahdollisuuden tilata sähköpostiin ilmoituksen uudesta blogikirjoituksesta. Lisäämällä sähköpostisi postituslistalle, saat aina ilmoituksen, kun blogiini tulee jotain uutta julkaisua.

Sähköpostiosoitteesi voit antaa tämän sivun oikealla sijaitsevan palkin yläreunassa.

Näillä mennään tällä hetkellä. Muistakaa nauttia kesästä!

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

2 kommenttia kohteessa “Ota somet haltuun!

  1. Anonyymi kommentoi:

    Hei, viitsitkö viritellä blogiisi vielä RSS feed -nappulan sivupalkkiin. Sähköposti-ilmoitusten sijasta minusta on kiva seurata blogeja ihan perinteisellä RSS readerillä. Kyllähän feedin löytää ilman nappiakin, mutta huomattavasti käyttäjäystävällisempää lukijalle, jos kirjoittaja on laittanut sen näkyville.

    Niin ja kiitos kivasta blogista!

    • RJW kommentoi:

      Kiitos palautteesta! Tämä oli ensimmäinen toive tältä saralta, mutta yritän tässä joskus saada sellaisenkin mallin tähän blogiin liitettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *