Kaupallinen yhteistyö: Suomen Kultareservi

Tiesitkö että Suomen Kultareservi arvioi ja kilpailuttaa kultasi puolestasi, täysin maksutta?

Kullan myynti on ollut ns. tapetilla reilut kymmenen vuotta. Lukuisat suomalaiset vaihtavat kullat rahaksi, todella hyvästä syystä. Sillä myymällä tarpeettomia, kaapissa lojuvia ja jopa rikkinäisiä kultakoruja ym. kultaesineitä, saat tänä päivänä ennätyksellisen korvauksen! Kullan hinta on nimittäin ennätyslukemissa! Mitä tämä todellisuudessa tarkoittaa ja paljon voin odottaa saavani vanhoista kultakoruista?

Suomen Kultareservi vieraskynä

Olet luultavasti kuullut, että kulta säilyttää hyvin arvonsa?

Olet kuullut aivan oikein, mutta siitä huolimatta, on huonoja, hyviä ja todella hyviä aikoja myydä kultaa. Kullan hinta vaihtelee päivittäin ja London Bullion Metal Association julkaisee kullan hinnan kahdesti joka arkipäivä (klo 12.30 ja 17.00 Suomen aikaa). Mikäli olet myymässä kultaa, ei käytännössä ole niin suurta väliä myisitkö kultakorusi aamulla tai iltapäivällä, sillä muutokset kullan hinnassa yhden päivän aikana, ei ole kovin suuria. Ero ei näy kultakorujen myyntihinnassa juurikaan. Mutta mikäli myyt kultakoruja oikeaan vuodenaikaan, kun kullan hinta on huippulukemissa tai mikäli odotat liian pitkään, voi tappio olla satoja euroja!

Mikäli myit kultaa vuonna 2012, teit loistavan päätöksen ja olit asian ytimessä juuri oikeaan aikaan. Ne, jotka myivät kultakoruja ja muita kultaesineitä vuonna 2012, saivat ennätyksellisiä korvauksia, sillä kullan hinta rikkoi aikaisemman ennätyksen ja kiipesi uuteen ennätyslukemaan (44 €/g).

Mahdollisesti luit jostain, että kullan hinta on ennätyslukemissa mutta päätit odottaa? Oliko tämä hyvä vai huono päätös näin jälkikäteen?

Mikäli odotit esimerkiksi seuraavaan vuoteen, siinä toivossa, että kullan hinta olisi vieläkin ennätyslukemissa tai mahdollisesti tehnyt uuden ennätyksen, voidaan näin jälkikäteen sanoa, että teit virheen. Sillä kullan hinta oli vuoteen 2013 loppuun mennessä tippunut yli 30 %! Joten mikäli myit kultasi vuonna 2012 ennemmin kuin vuonna 2013, sait luultavasti kullastasi yli 30 % enemmän kuin henkilö, joka valitsi myydä kultaa vuonna 2013.

Vuonna 2013–2018 kullan hinta pysyi enemmän tai vähemmän koko viiden vuoden ajan, alle 35 €/g. Kullan hinta oli myös tällöin suhteellisen korkealla, joten korvaus on silti voinut olla jopa yli tuhannen euron verran, mutta tänä päivänä ansaitset yli 40 % enemmän kuin mitä teit vuosina 2013–2018!

Kullan hinnalle 40 % nousu 1½ vuodessa?!

2019 kullan maailmanmarkkinahinta lähti uuteen nousuun ja vuonna 2020 hinta oli jälleen uudessa ennätyslukemassa. Henkilöt, jotka odottivat kullan hinnan nousun palautuvan vuoden 2012 ennätyshintaan, saivat siis odottaa seitsemän vuotta!

Vuonna 2020 kullan hinta nousi uuteen ennätyslukemaan, suurimmaksi osaksi vallitsevan korona pandemian ansiosta. Tämän jälkeen kullan hinta on pysynyt yli vuoden 2012 ennätyshinnan, vielä tähän päivään asti.

Onko nyt hyvä vai huono hetki myydä pois vanhat kultakorut?

Kullan maailmanmarkkinahinta hipoo 50 €/g pintaa ja ottaen huomioon kullan hinnan historian, on mahdollisuus uuteen romahdukseen/korjausliikkeeseen. Nyt kun kullan hinta on jälleen ennätyslukemissa. Historiallisesti, ei ikinä ole ollut parempaa aikaa myydä kultaa kuin juuri nyt! Ottaen huomioon korona pandemiasta palautumisen, on hyvin mahdollista, että kullan hinta näkee korjausliikkeen pandemian rauhoittumisen yhteydessä.

Laske kullan hinta käyttämällä Suomen Kultareservin kullan hintalaskuria.

Haluatko selvittää kultasi arvon? Suomen Kultareservi hoitaa arvioinnin, punnituksen ja kilpailutuksen – täysin maksutta ja ilman myyntivaatimusta!

On helppoa eksyä ns. nettiviidakkoon, joka on täynnä harhaanjohtavia hintataulukkoja ja epäluotettavia ostajia, jotka pääsääntöisesti toimivat verkossa. Tämä on todella harmillista ja tekee kullan myynnistä hieman vaikeaa ja epäselkeää. Tästä syystä Suomen Kultareservin arviointipakkaus on todellinen helpotus, varmistaakseen oikeanmukaisen arvioinnin kullalle. Kullan hinta kilpailutetaan useammalla, luotettavalla ja kotimaisella toimijalla ja tarjous, jonka saat on paras hinta mitä kullastasi voidaan maksaa juuri kyseisellä hetkellä. Tilaamalla maksuttoman arviointipakkauksen kullalle, Suomen Kultareservi hoitaa asiasi seuraavasti:

  1. Arviointipakkaus saapuu lähipäivinä ja sisältää kaikki ohjeet arviointia varten. Lähetys on vakuutettu.
  2. Kun lähetys palautuu Suomen Kultareserville, punnitaan esineesi CE-merkityillä vaa’oilla (vaaka punnitsee esineesi 0,01 g tarkkuudella).
  3. Punnituksen jälkeen Suomen Kultareservi kilpailuttaa hinnat useammalla luotettavalla, kotimaisella kullanostajalla. Kilpailutuksen jälkeen ovat he yhteydessä sinuun, jolloin voit valita haluatko esineesi palautettua tai haluatko muuttaa kullan rahaksi, kilpailutettuun hintaan.

Mikäli hinta miellyttää, ei sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin hyväksyä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse. Jolloin maksu suoritetaan tilillesi, rahat näkyvät tililläsi jopa 10 minuutin sisällä. Näin kaapissa lojuvat kultakorut muuttuvat euroiksi tilillesi.

Voit tilata maksuttoman arviointipakkauksen Suomen Kultareservin verkkosivuilta.

Olisi virhe, ei kilpailuttaa hintaa Suomen Kultareservin arviointipakkauksella. Sillä voit kotisohvalta, täysin maksutta, tehdä tilauksen kotiin ja saada 100 % tarkkuudella arvioinnin ja kilpailutuksen kullallesi, ilman myyntipakkoa. Suomen Kultareservi palauttaa esineesi täysin maksutta, mikäli et ole tyytyväinen hintaan.

TILAA MAKSUTON ARVIOINTIPAKKAUS KULTAKORUILLE

Suomen Kultareservin verkkosivuilta löytyy UKK-osio sekä asiakaspalvelun yhteystiedot, mikäli teillä on jotain kysyttävää. He palvelevat niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Täyden talon palvelu liittyen kullan myyntiin, joka palvelee vain ja ainoastaan sinua ja sinun tarpeitasi.

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥