Kaupallinen yhteistyö

Vakuudeton laina on arjen kulutukseen tarkoitettu laina, jonka pantiksi ei aseteta kiinteää omaisuutta tai säästöjä, eikä sille tarvita takaajaa. Vakuudeton laina voi olla pieni tai suuri riippuen täysin hakijan rahoituksen tarpeesta ja maksukyvystä.

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen kannattaa aina, koska vain kilpailuttamalla voi löytää edullisimman lainan. Kilpailutuksen avulla voi vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ja valita niiden joukosta itselleen sopivimman vaihtoehdon.
Kilpailuttaminen on helpointa tehdä lainanvälittäjän kautta. Lainanvälittäjistä esimerkiksi Rahalaitos.fi -sivujen kautta voi tavoittaa yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Vain kilpailuttamalla voi löytää edullisimman lainatarjouksen

Vakuudeton laina on yleensä tarkoitettu arjen kulutukseen eikä sen käyttötarkoitusta ole rajattu. Vakuudeton laina voi olla suurempikin ja sitä voi käyttää vaikka isomman remontin toteuttamiseen, veneen ostoon tai muuhun isompaan hankintaan. Tällöin myös maksuaika on pidempi. Lainan määrä voi olla myös pienempi lyhyemmällä maksuajalla, jolloin se soveltuu esimerkiksi uuden puhelimen tai kodinkoneen hankinnan rahoitukseen.

Vain kilpailuttamalla pääsee vertailemaan eri lainatarjouksia ja etsimään itselleen edullisimman vaihtoehdon. Kilpailuttamisen ideana on pyytää tarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä. Kun tarjoukset on saatu, voi tutustua eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamiin tuotteisiin. Kannattaa vertailla niiden korkoja ja kuukausimaksuja sekä muita ehtoja ja palveluita. Näin voi valita juuri omiin tarpeisiin sopivan lainan.

Katse kohti todellista vuosikorkoa

Todellinen vuosikorko on lainan kokonaiskustannus, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. Lainan kustannukset muodostuvat itse lainan nimelliskorosta sekä muista mahdollisista kuluista. Tällaisia kuluja voivat olla esimerkiksi tilin hoidosta perittävä kuukausittainen veloitus sekä lainatilin avausmaksu. Nämä molemmat otetaan huomioon lainan todellisessa vuosikorossa.

Siten lainan todellinen vuosikorko kertoo parhaiten lainan kokonaiskustannuksista. Lainatarjouksista löytyy aina tiedot myös todellisesta vuosikorosta, ja kiinnittämällä huomion siihen lainan korkoprosentin sijaan, lainatarjouksien vertailu on helpointa. Yleensä paras lainatarjous on se, joka tulee itselle edullisimmaksi.

Kilpailuttamisessa kannattaa hyödyntää lainanvälittäjää

Lainan kilpailuttaminen lainanvälittäjän kautta on helppoa ja nopeaa. Lainanvälittäjän avulla voi kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia ja valita niiden joukosta juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Lainanvälittäjä ei itse myönnä lainaa tai osallistu päätökseen lainan myöntämisestä. Lainanvälittäjän tarkoituksena on auttaa hakijaa löytämään itselleen sopivan lainan.

Lainan kilpailuttaminen lainanvälittäjän kautta on erittäin helppoa. Riittää, että täyttää yhden hakemuksen lainanvälittäjän palvelussa ja se välitetään jopa kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille. Lainatarjouksia saa nopeasti, pääsee vertailemaan niitä ja valitsemaan joukosta parhaan. Näin säästyy runsaasti aikaa verrattuna siihen, että alkaisi itse täyttämään hakemuksia eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilla. Lainanvälittäjän palvelut ovat hakijalle täysin maksuttomia, eikä hakemuksen täyttäminen sido vielä mihinkään.

Vakuudettomien lainojen korot ja muut ehdot saattavat vaihdella eri lainantarjoajien välillä huomattavastikin. Kilpailuttamalla voi löytää itselleen edullisimman lainatarjouksen, joka vastaa juuri omiin tarpeisiin. Kilpailuttamalla voi säästää jopa tuhansia euroja lainan takaisinmaksun aikana, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.

Mainos.

Hintaopas - puolueeton verkkokauppojen hintavertailu

  • Hintaopas sisältää noin 830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot
  • Käyttämällä palvelua löydät aina halvimmat verkkokaupat
Tutustu ja säästä

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥