Jotkin kodin huonekalut kuten ruokapöydät ja sängyn runko kannattaa valita huolella, eikä välttämättä siitä syystä mistä uskoisit. Vaikka nämä kaksi huonekalua eivät ehkä ensi silmäyksellä näytä olevan kovin yhteydessä toisiinsa, ne ovat molemmat tärkeitä osia kodin sisustusta ja voivat jopa vaikuttaa terveyteemme. Tästä syystä hinta ei välttämättä ole se kaikista tärkein asia uutta ruokapöytää tai sängyn runkoa hankkiessa.

Etenkin ensimmäistä kotia sisustaessa saattaa houkutella hankkia kaikki huonekalut kerralla nopeasti ja etenkin edullisesti. Huonekalujen on kuitenkin tarkoitus kestää pitkään, joten niiden valintaan kannattaa käyttää vaivaa ja useimmiten myös rahaa.

Kun alat laskea hintaa huonekalulle siten, että jaat hinnan odotetulla käyttöajalla esimerkiksi vuosina, kuukausina tai päivinä alkaa hinta tuntua paljon järkevämmälle. 

Näin valitset sopivan ruokapöydän

Aloitetaan ruokapöydästä. Ruokailuhetket ovat tärkeitä monestakin syystä. Ensinnäkin ne tarjoavat meille mahdollisuuden nauttia ravitsevasta ja maukkaasta ruuasta yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Mutta ruokapöytä on paljon enemmän kuin vain paikka syödä. Se on myös keskeinen kohta kodin sisustuksessa ja sen valitseminen oikein voi tehdä suuren eron kodin yleisilmeeseen. Pöytä voi olla moderni, perinteinen, maalaisromanttinen tai jopa industriaalinen.

Mutta millainen on hyvä ruokapöytä? Hyvä pöytä on tarpeeksi suuri, jotta kaikki voivat istua mukavasti sen ympärillä, ja sen pitäisi olla valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta se kestää vuosia. Sopiva pöydän koko riippuu useista tekijöistä, kuten kodin koosta, perheen koosta ja ruokailutottumuksista. Tärkeää on myös valita sopivat tuolit, jotka ovat mukavia istua ja jotka sopivat hyvin pöydän kanssa yhteen.

Näin valitset sopivan sängyn rungon 

Sitten siirrytään sängyn runkoon. Sänky on yksi tärkeimmistä huonekaluista kodissamme, koska vietämme siinä noin kolmanneksen elämästämme. Hyvä sänky tarjoaa meille levon ja rentoutumisen paikan, joka auttaa meitä jaksamaan arjessa paremmin. Mutta millainen on hyvä sängyn runko?

Hyvä sängyn runko on valmistettu kestävästä materiaalista, joka kestää vuosia. Se tarjoaa riittävän tuen keholle ja auttaa meitä nukkumaan paremmin. Rungon pitäisi myös olla tarpeeksi suuri, jotta se sopii hyvin patjaan ja tarjoaa tarpeeksi tilaa liikkua ja kääntyä yöllä.

On myös tärkeää valita oikea sängyn runko terveydellisistä syistä. Liian pehmeä tai liian kova sänky voi aiheuttaa selkäkipuja ja muita terveysongelmia. Tästä syystä onkin tärkeää valita sängyn runko, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Mainos.

Hintaopas - puolueeton verkkokauppojen hintavertailu

  • Hintaopas sisältää noin 830 Suomessa toimivan verkkokaupan hinta- ja tuotetiedot
  • Käyttämällä palvelua löydät aina halvimmat verkkokaupat
Tutustu ja säästä

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥