Viime aikoina blogin ympärillä on riittänyt pöhinää, jonka myötä medianurkkaus on saanut lisää sisältöä. Viikko alkoi podcast-vierailulla, kun kävin juttelemassa Mihin sitä säästäis? -blogin ylläpitäjän Lari Heinosen kanssa sijoittamisesta ja bloggaamisesta MSS-podcastissa.

Heti seuraavana päivänä tuli vähän toisenlainen kunnianosoitus tälle blogille, kun taloussivusto Financer julkaisi Suomen parhaat talousblogit 2021 -äänestyksen tulokset. Alkujaan listalla oli 23 aktiivista suomalaista henkilökohtaiseen talouteen keskittyvää blogia, josta äänestystulosten perusteella valittiin 10 parasta talousblogia.

Äänestystulos pääsi todellakin yllättämään allekirjoittaneen. En nimittäin rehellisesti sanoen asettanut hirveästi odotuksia äänestykselle. Sen vuoksi koin melkoisen positiivisen yllätyksen, kun huomasin muiden finalistien Instagram-päivityksistä lopputulokset.

Kuten kuvasta näkyy, kansa on äänensä antanut ja Inssin osingot -sijoitusblogi kantaa nyt Suomen parhaan talousblogi 2021 -titteliä.

Se mistä tykkäsin eniten tässä blogilistauksessa, niin tässä tapauksessa päätäntävalta oli lukijoilla äänestyksen muodossa. Nettihän on täynnä erilaisia parhaiden sijoitusblogien listauksia, joissa allekirjoittaneenkin blogi on mukana, mutta en muista ennen törmänneeni äänestykseen pohjautuvaan listaukseen.

Kiitokset kaikille meikäläistä äänestäneille. Koitetaan pitää jatkossakin tässä blogissa taso korkealla ja kirjoitustahti aktiivisena.

Jos olet kiinnostunut perehtymään muihin suomalaisiin sijoitusblogeihin, tutustu taannoin tässä blogissani julkaisemaan Suomalaisten sijoitusblogien listaan. Tuolla meikäläisen tekemällä listalla oli myös muita TOP10-sijoituksille päässeitä talousblogeja.

Saatat olla kiinnostunut myös:

Mainos.

Daisycon - tee rahaa affiliate-markkinoinnilla

Onko sinulla aktiivisia lukijoita ja seuraajia blogissasi tai sometililläsi, sähköpostilista tai vertailusivusto? Daisyconilla on yli 1500 kansainvälistä kampanjaa, ja sillä on toimistoja kaikkialla Euroopassa. Saat maksun jokaisesta uudesta ostotapahtumasta, latauksesta tai rekisteröinnistä kun kävijä päätyy mainostamallesi sivustolle henkilökohtaisen seurantalinkkisi kautta.

Liity Daisyconiin

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

3 kommenttia kohteessa “Äänestystulos: Inssin osingot on Suomen paras talousblogi 2021

  1. Vieras kommentoi:

    Siis mitä helkuttia, vuosi vasta alussa. Sitähän ehtii tulemaan vaikka millaista blogia vielä. Ei vuoden urheilijaakaan alkuvuodesta valita.

    • RJW kommentoi:

      Heh, urheilijat nyt ilmeisesti ovat vain vähän hitaita liikkeissään. Taitaa suurin osa näistä erilaisista Vuoden juttu 2021 -kisoista mennä juuri sillä periaatteella, että voittajat valitaan heti vuoden alussa. Suoraan tältä istumalta mieleeni tulee ainakin Vuoden autojen (niin Euroopassa kuin Suomessakin) valinta heti vuoden alussa, samoin ensi viikolla valitaan myös esimerkiksi Vuoden toimisto 2021. Näissä kaikissa finalistit taidetaan ilmoittaa tukevasti jo edellisen vuoden puolella, ja alkuvuoden puolella tehdään sitten valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *