Sijoittaja.fi sijoitusblogit 2020

Blogin kirjoittajasta

Sijoittaja.fi on yksityisten sijoittajien omistama sijoitusportaali. Toimistomme sijaitsee Oulussa ja työllistämme 10 sijoitusalan ammattilaista. Sisällöstä, työkalujen kehityksestä ja analyytikkotiimistä vastaa perustajayrittäjä Timo Heikkilä. Hän on sijoitus- ja rahoitusalan ammattilainen ja toiminut alalla yli 15 vuotta. Erityisosaamista osake- ja markkina-analyysit, ETF:t ja sijoitusstrategiat. Ammattimaisille sijoittajille suunnatun AIFM-rahaston pääsalkunhoitaja sekä sijoitusyhtiön osakesalkunhoitaja.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Sijoittaja.fi on riippumaton toimija ja aina sijoittajan puolella. Ammattimaiset sijoittajan työkalut ja vahva analyytikko- ja salkunhoito-osaaminen luo pohjan asiantuntevalle sisällöntuotannolle ja markkinanäkemykselle.

Mihin olet sijoittanut

Sijoittaja.fi:n mallisalkkuihin sekä LIVE-salkkuihin voi tutustua: www.sijoittaja.fi/mallisalkku/

Sijoittaja.fi:n laatuosakesalkku voi seurata myös Sharevillessä: https://www.shareville.fi/jasenet/sijoittajafi/wall

Kansainväliset sijoitussalkut löytyvät: https://tilaa.sijoittaja.fi/maailmanparhaatsijoitussalkut

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoittaja.fi on apuna kun etsit sijoitusstrategiaasi sopivia kohteita. Pitkällä tähtäimellä sijoittavalle Sijoittaja.fi suosii sijoittamista laatuosakkeisiin ja megatrendiosakkeisiin, joista suosimme parhaita teknologiaosakkeita. Näillä on saanut historiassa parhaan tuoton. Osaketyökalulla ja ETF-työkalulla voi itse helposti etsiä omaan sijoitustyyliin sopivia sijoituskohteita.

Helppoa kansainvälistä hajautusta Suomi-osakkeita sisältäävään salkkuun saa myös S&P 500 ja MSCI Emerging markets -indekseillä. Nämä riittävät säästäjän perusratkaisuksi.

Vaihtoehtoisista kohteista hajautushyötyä ja tuottoa voi hakea suorilla yrityslainoilla ja vertaislainoilla.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Tee sijoitussuunnitelma ja löydä sijoitustyylisi: https://www.sijoittaja.fi/168558/sijoitussuunnitelma/

Sijoittaja.fi:ssä uskomme, että jokainen voi olla oma salkunhoitajansa.

Autamme sinuan olemaan oma salkunhoitajasi. Työkalujen avulla löydät sijoitustyyliisi sopivat houkuttelevimmat osakkeet ja markkinoiden tehokkaimmat ETF:t. Markkinaympäristössä seuraat markkinaa ja vallitsevia riskejä. Aina sijoittajan näkökulmasta.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit