Sijoitusovi.com asuntosijoittaminen blogi

Blogin kirjoittajasta

Sijoitusovi.com on asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivustomme jakaa tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota asuntosijoittajille sekä asuntosijoittamisesta kiinnostuneille.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Sivustoltamme löydät informatiivisten blogipostausten lisäksi myös kahdesti vuodessa ilmestyvän asuntomarkkinakatsauksen, kerran vuodessa ilmestyvän, supersuositun kaupunkikatsauksen sekä paljon hyödyllisiä työkaluja asuntosijoittajalle.

Mihin olet sijoittanut

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Liiketoimintamme ydin Nordic Business Investmentsillä on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Opiskele paljon ja ota rohkeasti ensimmäinen konkreettinen askel kohti asuntosijoittamista!

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit