Sortter sijoitusblogi 2021

Blogin kirjoittajasta

Blogissa on vierailevia kirjoituksia ajankohtaisista sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvistä aiheista. Lisäksi blogissa haastatellaan alan asiantuntijoita, jotka kertovat ajatuksiaan eri talouden ilmiöistä sekä arjen taloudenpitoon liittyen.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Blogissa ajankohtaisia julkaisuja sijoittamisen muodoista, ilmiöistä sekä oppaita aloittelijoille. Blogi keskittyy kattavasti eri sijoittamisen ja säästämisen tapoihin, kuten osakkeisiin, rahastoihin, asuntoihin, kryptovaluuttoihin sekä säästötileihin. Lisäksi tarjoamme runsaasti asiantuntijoiden haastatteluja sekä muuta henkilökohtaiseen talouteen liittyvää sisältöä.

Mihin olet sijoittanut

Sijoituskohteita ovat mm. osakkeet, rahastot ja asunnot. Uutena kategoriana on eri kryptovaluutat. Lisäksi sivuillamme voit vertailla mm. sijoitussovelluksia ja säästötilejä.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoitusstrategiaan liittyy vahvasti eri sijoituskohteiden vertailu eli taustatyön tekeminen. Myös ajallinen ja toimialakohtainen hajauttaminen ovat tärkeä osa strategiaa.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Aloittelijalle antaisimme vinkkinä: vertaile, tutki ja aloita. On tärkeää tehdä pohjatyö, jotta tietää mihin sijoittaa. On kuitenkin olennaista uskaltaa rohkeasti aloittaa jostain. Kukaan ei ole mestari syntyessään. Sijoittaminen on myös jatkuvaa opettelemista ja oppimista.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit