Osakesijoittaja.fi sijoitusblogi 2020

Blogin kirjoittajasta

Osakesijoittaja.fi tarjoaa sijoittajalle hyödyllisiä artikkeleita, ajankohtaista pörssitietoa ja käteviä aputyökaluja sijoittamisen tueksi. Sivusto keskittyy pääasiassa osakesijoittamiseen, rahastoihin ja kryptovaluuttoihin. Tervetuloa mukaan!

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Sivusto sisältää yhdessä osoitteessa sekä ajankohtaiset pörssitiedotteet, laadukkaat sisällöt kiinnostavista sijoitusmuodoista sekä ilmaiseksi ladattavia työkaluja.

Mihin olet sijoittanut

Sivuston taustalla olevat henkilöt ovat sijoittaneet aktiivisesti asuntoihin, osakkeisiin, rahastoihin sekä kryptovaluuttoihin.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sivuston taustalla olevien henkilöiden ajatusmaailmaan kuuluu se, että ei ole yhtä ja oikeaa sijoitusstrategiaa vaan jokaisen on löydettävä itselle sopivimmat sijoitusmuodot, joihin sitten keskittyy eniten. Kuitenkin varallisuuden kasvaessa sijoitusvarallisuutta on hyvä hajauttaa eri omaisuusluokkien välillä.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

1. Iskosta itsellesi ensin iso kuva, mihin olet menossa ja mitä olet tekemässä, opettele ja toteutua varmaa vaurastumismallia, mikä on todella yksinkertainen: hanki ylijäämä ja sijoita erotus säännöllisesti pitkällä aikavälillä ja hyödy korkoa korolle -vaikutuksesta.
2. Sijoita vain siihen minkä ymmärrät
3. Älä häviä rahaa -Warren Buffett

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit