Virtuaalivaluuttoihin sijoittaminen

Blogin kirjoittajasta

Virtuaalivaluutta.com on kotimainen, kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan erikoistunut verkkojulkaisu. Julkaisemme sivustolla kattavasti tietoa virtuaalivaluutoista, niiden käyttökohteista ja tulevaisuuden näkymistä.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Virtuaalivaluutta.com on yksi harvoja pelkästään virtuaalivaluutoista ja lohkoketjuteknologiasta kertova sivusto. Sivustolle on informatiivista sisältöä ja jatkossa myös ladattavia ilmaisia oppaita, joiden avulla jokainen pystyy oppimaan kryptovaluutoista.

Mihin olet sijoittanut

Osakkeisiin, indeksirahastoihin, osakerahastoihin, asuntoihin, listaamattomiin yrityksiin ja kryptovaluuttoihin.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Jokaisen tulee valita itselleen sopivin tai sopivimmat sijoitusmuodot oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Voi riittää, kun taitaa yhden sijoitusmuodon hyvin. Kuitenkin varallisuuden kasvettua, voi olla hyvä hajauttaa sijoituksia eri omaisuusluokkiin varallisuuden säilymisen ja riskin vähentämisen vuoksi.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Tutustu rohkeasti erilaisiin vaihtoehtoihin. Kannattaa ensin lukea hieman, mutta on todettu, että kun lähdet kokeilemaan eli laitat kiinni pienenkin summan niin seuraaminen ja opiskelu lisääntyy automaattisesti. Eli rohkeasti vain etsimään omaa juttua innokkaasti opiskellen ja samalla riskit huomioiden.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit