Kaupallinen yhteistyö: POP Vakuutus, Mobify & Lumo Energia

Olen tehnyt POP Vakuutuksen kanssa yhteistyötä nyt reilut pari vuotta, jonka näkyvin merkki on ollut INSSIN-alennuskoodi. Tuo alennuskoodi onkin saanut blogin lukijoilta varsin hyvän vastaanoton, kun pelkästään sen ensimmäisen vuoden aikana lukijat ovat säästäneet tuhansia euroja vakuutuksistaan.

Kuluvan vuoden aikana INSSIN-alennuskoodi on kuitenkin laajentunut myös muiden palveluiden pariin tarjoten erilaisia rahanarvoisia etuja. Edut voivat olla joko alennuksia palveluiden käytöstä tai parhaimmillaan jopa pelimerkkejä palvelun tilille.

Tässä artikkelissa ajattelin esitellä teille nopeasti INSSIN-alennuskoodin viimeisimmät vaiheet sekä tulevaisuuden suunnitelmat. Minulla on nimittäin tälle INSSIN-koodille

POP Vakuutus alennuskoodi

POP Vakuutus alennuskoodi – mistä INSSIN sai alkunsa

Edetään INSSIN-alennuskoodin suhteen kronologisessa järjestyksessä. Kuten jo tekstin alussa sanoin, POP Vakuutuksen kanssa yhteistyö on kestänyt kaikista pisimpään. Se alkoi vuonna 2018 ja laukaiseva tekijä tälle yhteistyölle oli tarinani oman autovakuutukseni kilpailuttamisesta.

POP Vakuutus tarjoaa alennuskoodia INSSIN käyttämällä 25 euron alennuksen kaikista vapaaehtoisista vakuutuksista. Vapaaehtoisia vakuutuksia ovat esimerkiksi matka- ja tapaturmavakuutukset, kotivakuutus sekä jonkinlaisen kaskon sisältävät autovakuutukset. Näistä kaikista saa koodin avulla 25 euron alennuksen, eikä koodin käyttö heikennä mitenkään vakuutuksesi laatua tai aiheuta muutakaan negatiivista.

Kotivakuutus on yksi parhaita paikkoja alennuskoodin käytölle, koska sieltä saa prosentuaalisesti kaikista suurimmat säästöt. Kotivakuutuksen suhteen POP Vakuutus on muuten tehnyt viime aikoina muutoksia omiin hinnoitteluperiaatteisiinsa, joka sopii erityisesti sinkuille ja pariskunnille. Jatkossa sinkkutaloudet saavat kotivakuutuksesta (alennuskoodin käytön lisäksi) 20 % alennuksen, sekä pariskunnat 10 % alennuksen.

Nyt jos koskaan on hyvä sauma kilpailuttaa omat vakuutukset. Vakuutuksia kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, koska niistä saa helposti isot säästöt. Esimerkiksi pari vuotta sitten tekemäni autovakuutuksen kilpailuttaminen toi minulle yli 400 euron säästöt.

Hyödynnä POP Vakuutuksen tarjous
Mobify-sovellus kokemuksia

Bonuskoodi Mobify-palveluun – 5 euron palkkion sovelluksen kokeilusta

Seuraava INSSIN-alennuskoodin saanut palvelu oli Mobify, joka on oman talouden ylläpitoa helpottava sovellus. Aiemmin nimellä Clark tunnettu sovellus on suomalainen ja kuluttajille ilmainen palvelu, jonka avulla voit tienata kuluttamisella.

Palvelun idea on vähän samanlainen kuin esimerkiksi Bank Norwegianin tai Komplett Bankin luottokorteilla. Aivan kuten luottokorteilla pelatessa, myös Mobifyn kautta on mahdollisuus kerätä rahanarvoisia bonuspisteitä maksamalla laskut Mobifyn kautta. Käyttämällä Mobifya voit saada bonuksena 0,3 % jokaisen laskun loppusummasta, eli saat kuluistasi osan takaisin ”bonuspisteiden muodossa”.

Ansaintalogiikka Mobifylla perustuu siihen, että verkkokaupat maksavat sovelluksen kautta tulleista ostoksista myyntikomission. Tästä myyntikomissiosta maksetaan sitten rahanarvoisia bonuspisteitä. Kuukausittain vaihtuvien verkkokauppojen ansiosta tietyistä verkkokaupoista saattaakin saada vielä normaalia suuremmat bonukset.

Jos päätät ottaa Mobifyn kokeiluun, kannattaa muistaa rekisteröitymisen yhteydessä lisätä INSSIN-bonuskoodi, sillä koodia käyttämällä Mobify lahjoittaa tilillesi 5 euroa. Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan tuon ”ilmaisen femman” tarkoituksena on kannustaa ihmisiä kokeilemaan Mobify-sovellusta pienen porkkanan avulla.

Avaa Mobify-tili ja lunasta bonus
Lumo energia koodi suosittelu kampanja

INSSIN-kampanjakoodilla 5 euron alennus Lumo Energialta

Viimeisin lisäys INSSIN-koodiperheeseen on sähkön kilpailuttaminen ja Lumo Energian sähkösopimus. Sähkö on siitä mukava kohde kilpailuttaa, että kilpailutuksen jälkeinen halvempi hinta ei näy omassa elämässä lainkaan. Asuntosi valot syttyvät ihan samalla tavalla sekä puhelimesi latautuu yhtä nopeasti, oli sinulla sitten kallis tai halpa sähkösoppari

Oma sähköni tulee tällä hetkellä Lumo Energian kautta. Päädyin yhtiöön kilpailutettuani sähkösopimuksen keväällä 2020 ja sitä kautta tuli mahdollisuus tehdä yhteistyötä myös Lumo Energian kanssa. Ehkä mielenkiintoisimpana yksityiskohtana voisin Lumo Energialta nostaa oman sähkönkulutuksen seuraamisen, jota en muista aiempien sähköyhtiöiden kohdalla nähneeni. Lumo Energian omien sivujen kautta voin seurata tunnin tarkkuudella paljonko asunnossani kuluu sähköä.

Vaikka yhteistyö Lumo Energian kanssa starttasi vasta elokuun lopussa, on tämän parin viikon aikana ehtinyt jo yli 50 lukijaa kilpailuttamaan oman sähkösopimuksensa käyttäen INSSIN-alennuskoodia. Koodia käyttämällä uudet Lumo Energian asiakkaat saavat 5 euron alennuksen ensimmäisestä sähkölaskustaan. Kilpailuta siis oma sähkösopparisi ja hyödynnä alennuskoodi.

Kilpailuta sähkö ja lunasta 5€ etu
Alennuskoodi POP Vakuutus Mobify Lumo Energia

Mikä on INSSIN-koodin tulevaisuus?

Tällä hetkellä INSSIN-koodi pitää sisällään kolme yhteistyötä, mutta jatkossa olisi tietysti hienoa laajentaa koodin laajuutta entisestään. Pointtina tässä on nimenomaan kehittää yhteistöitä juuri INSSIN-koodilla, koska uskoisin koodin iskoistuvan lukijoihin sitä syvemmälle, mitä enemmän siinä on mahdollisuuksia.

Ja onhan tuo koodi kieltämättä hyvin saanut jo tässä vaiheessa hyvin suosiota, kun sitä on käytetty POP Vakuutuksen, Mobifyn ja Lumo Energian palveluihin yhteensä noin 300 kertaa. Pitkän tähtäimen suunnitelmana olisi joskus hienoa kokea koodin tuoneen yli 10 000 euron edut lukijoilleni. Tällä hetkellä mennään jo useammassa tuhannessa eurossa, eli tavoite on sinänsä varsin realistinen.

Nämä erilaiset alennuskoodit ovat monella tavalla hyviä toimivia käytäntöjä. Kun koodilla saa jonkinlaisen ylimääräisen alennuksen tai bonuksen, se madaltaa kynnystä kokeilla sovellusta tai kilpailuttaa omat palvelut. Sen lisäksi uskon alennuksen tai bonuksen olevan myös miellyttävä juttu lukijan kannalta, ja kannustaa lukemaan tätä blogiakin entistä tarkemmalla silmällä.

Tavoitteena minulla on luoda tästä Inssin osingot -sijoitusblogista ajan myötä entistä isompi säästämiseen ja sijoittamiseen keskittyvä sivusto. Mitä paremmin tältä sivustolta löytyy erilaisia tarjouksia ja etuja, se kasvattaa vähän huomaamatta myös sivuston kävijämääriä.

Kuten parin viikon takaisessa julkaisussanikin kerroin, esimerkiksi Lumo Energian alennuskoodille omistettu sivu kerää kuukausittain useita satoja lukijoita pelkästään hakukoneista. Nämä yhteistyöt ovat siis hyvä keino kalastella blogille kokonaan uusia lukijoita.

Eihän siinä, jäädään jännittämään INSSIN-koodin tulevaisuutta. Jos sinulle tulee mieleen joitain kohteita, joista olisi kiva saada jatkossa koodilla alennuksia tai muita etuja, lähetä minulle viestiä. Katsotaan mitä voin tehdä asialle.

Saatat olla kiinnostunut myös:

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *