Se on siinä! Yli tuhat lukijaa on eksynyt lukemaan blogiani. Tässä ei ole edes mukana omat lukukertani, sillä olen säätänyt blogini asetuksista ettei lukijalaskuri rekisteröi omia käyntejäni. Toki en silti päätäni uskalla laittaa pantiksi siitä, niin ulapalla olen kuitenkin vielä tämän blogin hienouksista. Kuitenkin, iso kiitos kaikille lukijolleni! En olisi ikinä uskonut että jo kuukausessa saan tonnin rikki.

Vähän harmittaa etten tätä blogia avannut jo viime kesänä. Silloin sen perustaminen oli jo lähellä. Lähellä se oli myös viime syksynä kun annoin Nordnetille haastattelun. Siihen aikaan ujostelin salkkuni euromääräisen koon paljastamista, ja blogin perustaminen jäi hyvin pitkälle siitä kiinni.

Mietin myös miten minulla riittää intoa, saati etenkin taitoa kirjoittaa kirjoituksia. Loppuvatko minulta aiheet kuukauden jälkeen? Tätä pelkäsin yhä kuukausi sitten kun blogin perustin. Lupasin esittelytekstissäni että kirjoittaisin noin postaus per kuukausi -tahdilla. Noh, monet yöt olen nyt löytänyt itseni läppärin äärestä kirjoittamassa. Ja olen joutunut ennemminkin pakottamaan itseni nukkumaan kuin jatkamaan kirjoittamista. Eli siinä mielessä minulla ei ole ollut ongelmia keksiä kirjoitettavaa.

Yllä on kuvakaappaus blogini teksteistä. Siinä on vähän vinkkiä mitä tuleman saattaa pitää. 34 kirjoitusta, joista tosin tämä mukaan lukien 7 on jo julkaistu. Osa teksteistä on jo täysin valmiita kirjoituksia odottamassa julkaisua. Osa taas lähes valmiita. Muutamassa on kirjoitettu hitusen pohjia, ja parissa tekstissä on pelkät otsikot aiheesta joista saatan saada kokonaisen kirjoituksen kasaan. Joissakin tapauksissa joudun jakamaan tekstini kahteen tai kolmeen osaan, koska lähtee mopo käsistä kirjoittaessa. Esimerkiksi omistusasunnon hankinnassa on sen verran monta vaihetta, että minä en niitä kaikkia saa mahdutetuksi yhteen tekstiin.

Jos jotain tämän lyhyen blogin elinkaaren aikana olen oppinut, niin etenkään kaupoista ei kannata kirjoittaa ennakkoon. Perjantai-aamuna rustasin tekstin liittyen Realty incomen ostoon. Jätin aamulla toimeksiannon ollen liian varmana että se menee läpi. Lopulta minulta jäi osakkeet saamatta ja tuo kirjoitus meni harakoille. Sattuuhan noita.

Tällä hetkellä blogini lukijatilastot näyttävät tältä:

1.4.2017 2017 Q1 – Salkkuraportit blogin puolelle (272 lukukertaa)

19.4.2017 Pääsiäisviikon uutissatoa – lottovoittoja ja opintotukien takaisinperimisiä (182 lukukertaa)

4.5.2017 Avoliitto ja osakesalkku – vastine nimimerkille Poikaystävä (151 lukukertaa)

10.4.2017 Sharevillestä blogin puolelle – miksi? (130 lukukertaa)

25.9.2016 2016 Q3 – Raporttien teko alkaa (30 lukukertaa)

15.1.2017 2016 Q4 – Hyvästit vuodelle 2016! (22 lukukertaa)

Esitän mitä nöyrimpäni kiitokset saamaani mielenkiintoa kohtaan. Jos nämä kirjoitukset ovat mielestänne hyviä, niin en pane pahakseni jos niistä kerrotte kavereillekin. Kehitysideoita otan edelleen vastaan, kuten myös juttuvinkkejä. Kaikenlainen palaute on yhä tervetullutta. Minullakin on yhä paljon opittavaa blogin suhteen. Muun muassa se, etten ymmärrä miksen saa blogiani Googlen AdSensen mainosten piiriin. Olen hakenut sitä pariinkin otteeseen, mutta joku menee aina pieleen.

Matka jatkuu siis, ja katsotaan mihin tämä kirjoitusurakka meidät vie. Toivottavasti samaan suuntaan kuin Timo Jutilaa, eli eteenpäin. Vielä kerran, kiitos. https://www.youtube.com/embed/XgFwrvT_rBQ?feature=player_embedded

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Affiliate-linkit ovat merkattu tähdellä. En ole sijoittamisen ammattilainen, enkä ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Tämä blogi ei tarjoa sijoitussuosituksia. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä.

🔥 Tällä hetkellä luetuimpia 🔥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *