Sisältää mainoslinkkejä

Kilpailuta verkkokaupat helposti ja säästät rahaa

Jotta voit tehdä onnistuneen ostopäätöksen verkkokaupassa, sinun täytyy tietää mitä olet ostamassa. Koska verkkokauppoja on loputtomasti, et voi yksin tietää aina tuotteiden hintatasoa. Sen vuoksi on Hintaopas, joka on yksi parhaista  hinta- ja tuotevertailusivustoista. Hintaopas auttaa meitä tekemään parempia ostopäätöksiä.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Löydä halvimmat verkkokaupat

Verkkokauppojen yleistyminen on ollut todella nopeaa, ja teemmekin nykyään todella suuren osan ostoksistamme internetin kautta.

Samalla kun meillä on 24/7 pääsy kauppaan, se helpottaa meitä tekemään huonoja ostopäätöksiä. Saatamme tehdä ostoksia hetken mielijohteesta ilman tarkempaa perehtymistä haluamaamme tuotteeseen tai sen hintalappuun,

Myös verkkokauppojen kautta shoppaillessa on hyvä pitää mielessä järki ja rauhallisuus. Hätiköiden teet usein typeriä ostoja, joita kadut myöhemmin. Hyvin usein pienen etsimisen jälkeen haluamasi tuote olisikin saattanut löytyä jostain toisesta verkkokaupasta vielä halvemmalla.

Alennusmyynnit huijausta Hintaopas

Hintaopas.fi kokemuksia

Koska verkkokauppoja ja tuotteita on nykyään loputtomasti, et voi olla mitenkään hintatietoinen kaikesta. Kenenkään ihmisen resurssit eivät riitä tuntemaan kaikkien tuotteiden tai kauppojen hintatasoja.

Sitä varten on olemassa *Hintaopas*, joka kilpailuttaa verkkokaupat puolestasi. Mene Hintaoppaan verkkosivuille, laita sinne haluamasi tuote ja katso mikä verkkokauppa sitä  tarjoaa halvimmalla. Miksi ihmeessä käyttäisit omaa aikaasi verkkokauppojen kilpailuttamiseksi, kun joku toinen voi tehdä sen hetkessä puolestasi?

Jos joku miettii miten Hintaopas elää ja mistä se kerää tulonsa, sille on varsin looginen selitys. Hintaopas saa tulonsa verkkokauppojen kanssa tehdyistä yhteistyösopimuksista. Hintaopas saa siis palkkion verkkokaupoilta silloin, kun se ohjaa sivustovierailijoita verkkokauppoihin.

Black Friday - huijausta?

Black Friday on viimeisten vuosien aikana vakiinnuttanut paikkansa myös suomalaisten alennusmyyntien joukossa. Monet kuluttajat panttaavat ostoksiaan syksystä alkaen ajoittumaan Black Fridayn ajanohtaan rahan säästämisen toivossa.

Mutta säästääkö Black Fridayn avulla oikeasti rahaa? Kenties jotain, mutta monissa tapauksissa Black Fridayn suuret alennusprosentit ovat vain silmänlumetta.

Hintaopas kertoi Ilta-Sanomissa heti Black Fridayn jälkeen, että monet verkkokaupat ovat nostaneet hintojaan ennen sesonkia, jotta alennusprosentit näyttäisivät mahdollisimman suurilta. Hintaopas kertoi, että Black Friday 2019 aikana klikatuista tuotteista 15 % nosti hintoja ennen mustaa perjantaita.

Hintaoppaan datan mukaan Black Friday vuonna 2019 tarjosi todellisuudessa ainoastaan keskimäärin 4 % alennuksia tuotteista. Esimerkiksi vuoden 2019 Black Fridayn hittituote, iPhone 8, oli monista tarjouksista huolimatta saman hintainen, kuin puolta vuotta aiemmin.

Hintavertailu Hintaopas kokemuksia

Suhtaudu skeptisesti myös muihin alennusmyynteihin

Black Friday ei ole suinkaan ainoa sesonki, jonka aikana hintoja ja alennuksia saatetaan peukaloida. Myös muidenkin alennusmyyntien aikaan on havaittavissa samanlaista toimintaa monien verkkokauppojen osalta.

Tämä SalkunRakentajan artikkeli kertoo tarkemmin Hintaoppaan tarjoamasta hintakehityksestä vuoden 2018 joulumyyntien osalta. Jos Black Friday 2019 tarjosi vain  4 %:n alennukset, niin joulualennukset olivat vieläkin kehnommat. Vuonna 2018 joulualennukset olivat todellisuudessa ainoastaan 1,5 %:n luokkaa, eli varsin mitättömän verran.

Samainen SalkunRakentajan artikkeli kertoo myös siitä, että pidempiaikaisten alennussesonkien alennukset ovat yleensä parhaimmillaan muutama päivä sesongin alkamisen jälkeen. Esimerkiksi vuoden 2018 joulualennusmyyntien aikana avauspäivä 25.12.2018 oli vilkkain, mutta halvimmat hinnat osuivat vasta päivälle 27.12.2018.

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.