Inssin osingot -sijoitusblogi.

Inssin osingot-sijoitusblogi on yksi luetuimmista suomalaisista talousblogeista. Se tavoittanut sivustouudistuksen jälkeen kuukausittain noin 10 000 uniikkia lukijaa.

Kuka kirjoittaa?

Olen Rikhard Wacker, 26-vuotias rahasta kiinnostunut mies Jyväskylästä, joka työskentelee digitaalisen markkinoinnin parissa. Tätä blogia olen kirjoittanut alkuvuodesta 2017 alkaen ja sitä ennen olen kirjoitellut paljon ajatuksiani erilaisille sijoitusaiheisille foorumeille, kuten Nordnetin Sharevilleen.

Blogin alkuperäinen nimi oli Metsätalousinsinöörin sijoituspäiväkirja, joka myöhemmin muuttui alanvaihdoksen sekä muiden käytännön syiden myötä muotoon Inssin osingot -sijoitusblogi.

Kirjoitan blogia omalla nimelläni sekä kasvoillani, samalla kun puhun omista sijoituksistani varsin avoimesti. Tämä on yksi suurimpia eroja muihin suomalaisiin sijoitusblogeihin nähden.

Oman blogini lisäksi olen tuottanut sijoittamisaiheista sisältöä myös muille sivuille. Kirjoituksiini voi törmätä esimerkiksi SalkunRakentajassa, Verkkouutisissa, Rahamediassa ja Nuorten Osakesäästäjien sivuilla.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin pohditaan mahdollisia yhteistyökuvioita yhdessä! Voit olla minuun yhteydessä joko sähköpostini kautta, jonkin somekanavan kautta tai vaihtoehtoisesti voit käyttää sivun lopussa olevaa yhteydenottolomaketta.

Tämän blogin lukijamäärät.

Luvut kiinnostavat aina kaikkia, siitä kertoo jo sekin, että blogini ylivoimaisesti suosituin alasivu on Salkkuni sisältö. Sen vuoksi kerron mielelläni myös blogiini liittyviä lukuja.

Seuraavien lukujen pohjana olen käyttänyt Google Analyticsia, joka kertoo meille oikeastaan kaiken mahdollisen verkkosivujen analytiikasta. Monet muut bloggaajat ilmoittavat oman datansa esimerkiksi Bloggerin omasta datasta, joka ei ole yhtä luotettavaa, sillä se pitää sisällään mm. bottiliikennettä.

Olen estänyt esitetyistä lukemista oman liikenteeni kaikilla käyttämilläni laitteilla, sillä en halua oman liikkumiseni sivustolla sekoittavan dataa.

Yli 10000

uniikkia lukijaa kuukaudessa

Inssin osingot -sijoitusblogi kerää hyvin lukijoita ympäri vuoden. Suuri osa lukijaliikenteestä on peräisin hakukoneista, sillä olen hakukoneoptimoinut tämän blogin hyvin. Vanhat julkaisuni keräävät hyvin lukijoita, vaikka en ehtisi kirjoittaa uutta sisältöä. 

83402

uniikkia lukijaa vuonna 2019

Vanha Bloggerin päällä ollut blogi keräsi komeat lukemat, ja marraskuussa 2019 tapahtunut blogin uudistaminen kasvatti lukijamääriä entisestään. Uusi WordPressin päälle rakennettu blogi on huomattavasti aiempaa parempi. 

237110

sivulatausta vuonna 2019

Uniikkien lukijoiden tuijottamisen lisäksi myös sivulatausten määrä on tärkeä, koska yksi uniikki lukija lukee enemmän kuin yhden julkaisun. Vuonna 2019 yksi uniikki lukija vieraili sivustolla keskimäärin 1,62 kertaa ja luki yhdellä vierailulla 1,79 artikkelia.

5984

blogituloja vuonna 2019

Sijoitusteni lisäksi puhun mielelläni myös blogituloistani julkisesti. Blogituloni ovat kasvaneet vuosi vuodelta hyvään tahtiin ja vuonna 2019 tienasin blogin avulla lähes 6000 euroa.

49 kpl

julkaistua artikkelia vuonna 2019

Vaikka vuosi 2019 oli varsin kiireinen mm. sivustouudistuksen vuoksi, ehdin kirjoittaa lähes viikoittain uutta sisältöä blogiin. Julkaisutahtini on ollut blogin aloittamisesta lähtien yli yksi artikkeli viikossa. 

Blogin seuraajamäärät.

Käytän sosiaalista mediaa blogini ympärillä, sillä sen kautta saa paljon orgaanista liikennettä tälle sivustolle. Liikenteen lisäksi käyttämäni some-kanavat auttavat boostamaan julkaisujani ja herättävät lukijoiden kiinnostuksen.

1500

seuraajaa Sharevillessä

Katso Shareville

1100

seuraajaa Facebookissa

Kurkkaa Facebook

700

seuraajaa Instagramissa

Tsekkaa Instagram

300

uutiskirjeen tilaajaa

Tilaa uutiskirje

650

push-ilmoituksen tilaajaa

35000

sivulatausta kuukaudessa