Inssin osingot -sijoitusblogi

Inssin osingot-sijoitusblogi on yksi luetuimmista suomalaisista talousblogeista. Se tavoittanut sivustouudistuksen jälkeen kuukausittain noin 10 000 uniikkia lukijaa. 

Kirjoitan blogia omalla nimelläni sekä kasvoillani, samalla kun puhun omista sijoituksistani varsin avoimesti. Tämä on yksi suurimpia eroja muihin suomalaisiin sijoitusblogeihin nähden. 

Oman blogini lisäksi olen tuottanut sijoittamisaiheista sisältöä myös muille sivuille. Kirjoituksiini voi törmätä esimerkiksi SalkunRakentajassa, Verkkouutisissa, Rahamediassa ja Nuorten Osakesäästäjien sivuilla.

Ota yhteyttä, niin pohditaan asiaa yhdessä! Sähköpostini on [email protected]. Voit lähestyä minua myös oheisella lomakkeella.

Luvut

Luvut kiinnostavat aina kaikkia, siitä kertoo jo sekin, että blogini ylivoimaisesti suosituin alasivu on Salkkuni sisältö. Sen vuoksi kerron mielelläni myös blogiini liittyviä lukuja. 

Seuraavien lukujen pohjana olen käyttänyt Google Analyticsia, joka kertoo meille oikeastaan kaiken mahdollisen verkkosivujen analytiikasta. Monet muut bloggaajat ilmoittavat oman datansa esimerkiksi Bloggerin omasta datasta, joka ei ole yhtä luotettavaa, sillä se pitää sisällään mm. bottiliikennettä. 

Olen estänyt esitetyistä lukemista oman liikenteeni kaikilla käyttämilläni laitteilla, sillä en halua oman liikkumiseni sivustolla sekoittavan dataa. 

Huomioithan myös sen, että uudistin blogini totaalisesti 28.11.2019, jonka myötä liikennemäärät ovat kääntyneet selvään nousuun. 

Vuoden 2019 aikana Inssin osingot -sijoitusblogi tavoitti 83 402 uniikkia lukijaa ja julkaisuja luettiin yhteensä 237 110 kertaa

Sosiaalisen median kanavat

Käytän sosiaalista mediaa blogini ympärillä, sillä sen kautta saa paljon orgaanista liikennettä tälle sivustolle. Liikenteen lisäksi käyttämäni some-kanavat auttavat boostamaan julkaisujani ja herättävät lukijoiden kiinnostuksen.

Pyrin tekemään sosiaalisen median kanavoistani mahdollisimman kiinnostavia, jotta ne herättävät ihmisissä halun ryhtyä seuraajiksi tai tykkääjiksi. Profiilini ovatkin saaneet hyvin huomiota, mistä kertovat lähes 1500 seuraajaa Sharevillessä, yli 1000 seuraajaa Facebookissa ja yli 500 seuraajaa Instagramissa.

Näiden lisäksi blogillani on noin 200 tilaajaa uutiskirjeen muodossa ja yli 500 tilaajaa push-ilmoituksilla. 

Seuraajat eri kanavissa:

  • Shareville 1500 seuraajaa
  • Facebook 1000 seuraajaa
  • Instagram 500 seuraajaa
  • Uutiskirje 200 seuraajaa
  • OneSignal 500 seuraajaa
  • Noin 10 000 uniikkia lukijaa kuukausittain

Ota yhteyttä!