Asuntojen flippaus sijoitusblogi 2020

Blogin kirjoittajasta

Olemme tamperelainen pariskunta. Olemme siviilissä siisteissä sisätöissä, ja sen vastapainona harrastamme asuntoflippausta. Ostamme remontin tarpeessa olevan asunnon, suunnittelemme ja toteutamme sinne remontin ja myymme asunnon uudelle onnelliselle omistajalle. Eroamme perinteisestä asuntoflippaajasta siinä, että toteutamme remontit laadukkaasti ja trendikkäillä materiaaleilla. Asuntomme sijaitsevat aina Tampereen halutuimmilla alueilla.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Blogimme keskittyy asuntojen flippaukseen. Tämän aihepiirin blogeihin ei kovin usein törmää.

Mihin olet sijoittanut

Tässä blogissa keskitymme kuvaamaan projektejamme asuntojen flippauksen parissa. Meillä on myös perinteisiä sijoitusasuntoja sekä muita sijoituksia.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Harrastamme päivätyön ohessa asuntojen flippausta. Tämä on meille mukava harrastus, josta myös tienaa kivasti. Strategiamme on suunnitella ja remontoida asuntoja, joihin on helppo ihastua. Asuntojen materiaalit ja värit suunnitellaan huolellisesti kunkin asunnon tunnelmaan sopiviksi, ajankohtaisten trendien mukaisesti. Yhtä lailla sijainnin tulee olla haluttu ja trendikäs.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Sijoittaminen kannattaa aina! Asuntojen flippausta emme voi kuitenkaan varauksetta suositella ihan kaikille. Mutta jos oikeasti tykkäät remontoinnista ja osaat remontoida, omaat sisustussilmää ja sinulla on hyvä käsitys valitsemasti alueen asuntojen hintatasosta, niin asuntojen flippaus on mukavaa ja tuottoisaa puuhaa.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit