Sijoitusyhtiön kautta sijoittaminen blogi

Blogin kirjoittajasta

Olen alle 30-vuotias kauppatieteellisen korkeakoulututkinnon suorittanut nainen. Tavoitteenani on kasvattaa ja hallinnoida varallisuutta perustamani sijoitusyhtiön avulla.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Blogissa kirjoitan omasta taloudellisesta matkasta, kuinka perustin sijoitusyhtiön vaihe vaiheelta ja miten lähden kasvattamaan varallisuuttani sijoitusyhtiötä hyödyntämällä. Lisäksi tarkoituksenani on jakaa käytännön ohjeita sijoitusyhtiötoiminnan perustamiseen, pyörittämiseen ja sijoitusyhtiötä koskeviin verotuksellisiin seikkoihin.

Mihin olet sijoittanut

Tällä hetkellä salkkuni koostuu suorista osakesijoituksista, painottuen suomalaisiin osinkoyhtiöihin mm. Fortum, Nordea, Sampo ja UPM. Sijoitusmatkan varrella on myös rahastoja tullut kokeiltua.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoitusyhtiön kautta sijoittaminen on strategiani ytimessä. Sijoitusstrategiani on suuren muutoksen keskellä ja olen siirtämässä sijoituksia perustamani sijoitusyhtiön nimiin. Tulevaisuudessa yhtiön nimiin tehtävien sijoitusten on tarkoitus painottua sekä osakkeisiin (kotimaiset ja ulkomaiset) että asuntoihin.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Sijoita vain sellaisiin sijoituskohteisiin, joita ymmärrät. Ja sijoita vain sen verran rahaa, minkä olet valmis mahdollisesti häviämään – pörsseillä kun on tapana liikkua ylös ja alas. Sijoittaminen on pitkää peliä, joten kärsivällisyys palkitaan.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit