Holvin hoitaja nainen sijoitusblogi

Blogin kirjoittajasta

Viittäkymppiä lähestyvänä sairaanhoitajana en ehkä ole se tyypillisin talousbloggaaja. Jaan silti omia oivalluksiani vaurastumisesta, politiikasta ja elämästä yleensä perusduunarin näkökulmasta. Vaikka nykyinen ammatinvalintani ei olekaan se rahakkain vaihtoehto, ammatinvaihtajana olen päässyt kokeilemaan taitojani myös parempipalkkaisillakin aloilla. Tämän vuoksi näkemykseni pienipalkkaisena pyristelyistä saattaa poiketa tavallisesta.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Olen kerännyt kokemusta sijoituksista jo useamman vuosikymmenen ajan. Mutta aktiiviseen sijoittamiseen olen herännyt vasta viimevuosina. Tämän vuoksi minulla on sekä näkemystä pitkäjänteisyyden hyödyistä, että aloittelijan sinisilmäisyyttä ja kokeilunhalua.

Mihin olet sijoittanut

Salkkuni tukirunkona on passiiviset sijoitusrahastot. Näiden lisäksi olen tehnyt kokeiluja niin vertaislainoilla kuin virtuaalivaluutoillakin. Pääpaino on pikkuhiljaa siirtymässä osinkoa maksaviin osakkeisiin.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Pitkäjänteinen säästäminen ja korkoa korolle ilmiön hyödyntäminen.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Aloita tänään. Jos sinulla on mahdollisuus edes yhteen hankintaan pakollisten menojen jälkeen, sinulla on varaa myös sijoittaa.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit