Storytel kokemuksia alennuskoodi

Sisältää mainoslinkkejä

Storytel-kokemuksia – Äänikirjat ja e-kirjat kännykkään tai tablettiin

Lukeminen kannattaa aina, sillä se herättää meidät ajattelemaan asioita uudelta näkökulmalta. Olen itse tykästynyt erityisesti e-kirjoihin, sillä ne kulkevat mukanani aina minne menenkin.

Lue lisää Ota 14 päivän kokeilu

Miksi lukeminen kannattaa?

Lukeminen on oleellinen osa sijoittamista. Vanhan Warren Buffettin sanonnan mukaan sinun ei kannata sijoittaa mihinkään mitä et ymmärrä. Sen vuoksi omaa ymmärrystä kannattaakin pyrkiä aina kasvattamaan. Warren Buffet ja tämän liikekumppani Charlie Munger lukevat ja pohdiskelevat asioita päivittäin, koska se on heidän tapansa pysyä mukana kehityksessä. 

Yksi helpoimmista keinoista kasvattaa omaa ymmärrystä on lukeminen. Lukeminen avartaa maailmankatsomustasi ja haastaa sinuun iskoistuneet ajattelumallit.

Luen itse melko paljon, joskin lukeminen on vähentynyt nyt kirjoittamisen tieltä. Vähän ehkä yllättäen omat suosikkikirjani eivät ole suoraan sijoittamiseen liittyviä, vaan tykkään kahlata esimerkiksi erilaisten sijoittajien ja yrittäjien elämäkertoja. Niitä lukemalla saa arvokkaita vinkkejä myös omaan vaurastumiseen.

Storytel kokemuksia maksuton kokeilu

Storytel - kokemuksia

Storytel kokemuksia

Itse olen tykästynyt viime aikoina älyttömästi e- ja äänikirjoihin. Olen luonteeltani hieman sellainen, etten osaa oikein istua paikoillaan ja rauhoittua lukemaan, vaan lukemiseni tapahtuu hyvin pitkälle erilaisten taukojen tai muiden ajanpolttamisen parissa.

Toisin sanoen, hyvin usein silloin kun tekisi mieli lukea jotain, en ole kirjan ääressä. Vastaavasti taas kotona ollessani en jaksa kirjoja kirjahyllystä kaivaa.

Storytel on yksi ahkerasti käyttämästäni ääni- ja e-kirjapalvelusta. Storytel mainostaa olevansa Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu noin 200 000 kirjallaan. 

Storytelin suurimpia etuja on se, että voit lukea mitä, missä ja milloin haluat täysin omilla ehdoillasi Voit ladata rajattomasti kirjoja offline-tilaan esimerkiksi lentokonematkalle tai lueskelella useampaa kirjaa yhtä aikaa. 

”Koko elämässäni en tiedä yhtään viisasta ihmistä (millään alalla), jotka eivät lukisi koko ajan — en yhtään, nolla. Hämmästyisit paljonko Warren lukee — ja paljonko minä luen. Lapseni nauravat minulle. He luulevat, että olen kirja, josta roikkuu pari jalkaa.”

– Charlie Munger, Warren Buffettin yhtiökumppani

Nämäkin kirjat löydät Storytelistä

Olen koonnut tähän joitakin Storytelistä löytyviä kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa piensijoittajia tai muuten vain rahasta kiinnostuneita lukijoita.

Nextory koodi kokemuksia

Matti Alahuhta

Johtajuus: Kirkas suunta ja ihmisten voima
Tutustu
Julia Thuren kirja Nextory

Julia Thurén

Kaikki rahasta: Näin säästin kymppitonnin vuodessa
Tutustu

Jorma Ollila & Harri Saukkomaa

Mahdoton menestys: kasvun paikkana Nokia
Tutustu
Risto Siilasmaa Nextory

Risto Siilasmaa & Catherine Fredman

Paranoidi optimisti: näin johdin Nokiaa murroksessa
Tutustu

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.