Neliöhinta.fi kokemuksia

Sisältää mainoslinkkejä

Asunnon myynti mielessä? – Kilpailuta kiinteistönvälittäjät sivuston avulla – Neliöhinta.fi kokemuksia

Neliöhinta.fi on suomalainen kiinteistövälittäjiä koskeva vertailupalvelu, jossa asuntoaan myyvä kuluttaja voi keskitetysti vertailla oman lähialueensa kiinteistönvälittäjiä ja tehdä helposti yhteydenoton haluamalleen välittäjälle.

Lue lisää Hyödynnä tarjous

Oman asunnon myynti – Näin se tapahtuu.

Neliöhinta.fi kokemuksia 2022

Oma asunto on lähes aina vähintäänkin yksi suurimmista, ellei jopa suurin omaisuutemme. Sen vuoksi oman asunnon myynti aiheuttaa usein stressiä, kun mietit vaihtoehtoja myyntiprosessin suorittamiselle. 

Vähän kärjistäen vaihtoehtoinasi on joko asunnon myynti itse, tai kiinteistövälittäjän käyttö. Mikäli päädyt kääntymään välittäjän puoleen, seuraava kysymys on hyvin usein, että mikä kiinteistönvälittäjä tulisi valita asunnolle?

Jokaisen kohteen myynti on aina omanlaisensa. Toisilla kerroilla pääasiallisena tarkoituksena on päästä asunnosta eroon nopeasti, toisilla kerroilla aikaa on enemmän ja siksi toiveena olisi saada asunnosta mahdollisimman hyvä hinta. 

Kiinteistönvälittäjissä on paikoittain suuriakin eroja. Toisilla on paremmat kontaktit kuin toisella, joillakin on muita selvästi enemmän kokemusta kiinteistökaupasta. 

Mikä on Neliöhinta.fi? – Minkälaisia kokemuksia palvelusta?

Jos haluat minimoida kiinteistövälittäjän hankintaan menevän ajan, kannattaa kokeilla suomalaista Neliöhinta.fi-palvelua, joka kilpailuttaa kiinteistövälittäjät asuntonsa myyntiä suunnittelevalle kuluttajalle.

Neliöhinta.fi on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla pystyy kilpailuttamaan kiinteistövälittäjät hetkessä. Palvelun käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään, eli kannattaa käydä ainakin kokeilemassa minkälaisia välittäjiä palvelu sinulle tarjoaisi. 

Palvelu on ollut olemassa vuodesta 2019 asti ja se on vakiinnuttanut paikkansa monien tunnettujen kiinteistönvälittäjien keskuudessa. 

Neliöhinta.fi on käyttäjilleen ilmainen palvelu. Palvelu on myös maksuton kiinteistönvälittäjille, joten se on kaikin puolin puolueeton. Neliöhinta.fi ei esimerkiksi tarjoa sinulle eniten näkyvyyttä ostaneita välittäjiä. Palvelu kattaa kulunsa kiinteistövälittäjiltä saaduilla korvauksilla, välittäjän saadessa asiakkaan Neliöhinta.fi:n kautta.

Neliöhinta.fi kokemuksia 2022

Oman asunnon myyminen – Neliöhinta.fi hyödyt

Neliöhinta.fi kokemuksia 2022

Jos vielä mietit syitä Neliöhinta.fi-palvelun käytöllä, tässä sinulle niitä:

  • 100% ilmainen välittäjänhaku ja vertailu
  • Ei turhia soittokierroksia
  • Vertaile välittäjiä helposti
  • Riippumaton data. Välittäjät eivät voi vaikuttaa sijoituksiin.
  • Palvelua käyttämällä et sitoudu mihinkään
  • TOP-välittäjät saavat usein 3 000 – 10 000 € enemmän asunnostasi
  • Kaikki välittäjät ovat rekistereissä ja tarkastettuja
  • Jo yli 1000 tyytyväistä toimeksiantoa

Muita säästökohteita

Ruokakulut.

Kilpailuttaminen.

Sähkö.

Luottokortit.

Viihde.

Kilpailutussivustot.

Muut.

Tämä sivu pitää sisällään affiliate-markkinointia, eli julkaisija voi saada jonkinlaisen komission, mikäli innostut palvelusta tämän sivun kautta. Kirjoittaja käyttää itse kaikkia sivulla mainittuja palveluita ja on todennut ne toimiviksi keinoiksi vaurastumisen tavoittelussa.