Vuokranantajan Tarina asuntosijoittaminen blogi

Blogin kirjoittajasta

Tee-se-itse vuokranantaja jo noin vuosikymmenen. Kirjoitan erityisesti vuokranantajan elämästä, taloudesta ja kokemuksista. Aina ollut tarkka, aina ollut halua oppia enemmän, nyt niitä oppeja asuntosijoittamisesta ja sijoittamisesta ylipäätään jo enemmän kertynyt. Tehnyt ja kooheltanut aina asioita ensin itse kädet mudassa. Teen paljon, oikeastaan kaiken, itse.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Vuokranantajan toimintaan, sijoittamiseen ja talouteen liittyvä blogi. Sijoittamiseen verrattuna itse vuokranantajan arjesta ei kovin suurta blogikirjoa löydy, varsinkaan DIY mentaliteetilla. Mitä asuntosijoittaminen pitää sisällään, paljonko se vie aikaa ja mitä oikeastaan vuokranantaja (tässä tapauksessa minä) tekee? Vuokranantajan ajatuksia ja kokemuksia välillä hyvinkin huonolla huumorilla höystettynä.

Mihin olet sijoittanut

Hajautetusti asuntoihin, aina yksiöstä omakotitaloon, osakkeisiin ja rahastoihin.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Pitkäjänteinen hyvällä hajautuksella eri omaisuuslajeihin ja erilaisiin asuntoihin sijoittaminen. Asuntosijoittamisessa kärkenä vuokranantaja, eli minä itse. Hyvä vuokranantaja tarjoaa hyvän ja turvallisen kodin vuokralaisille, pitää huolta itsestään, asunnosta ja vuokralaisesta. Tarkoitus ei ole kasvattaa toiminnasta tuhansia tai edes satoja asuntoja sisältävää työtä. Tarkoitus pitää jalat maassa ja ajatukset sijoitustoiminnan järkevässä pyörittämisessä, kohtuullisessa mittakaavassa ja kohtuullisella vaivalla.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Tutustu omaan talouteen, lue, opiskele, kuuntele ja laadi suunnitelma, joka taipuu myös muutoksiin, niitä väistämättä tulee.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit