Harri Huru sijoitusblogi

Blogin kirjoittajasta

Nimeni on Harri Huru. Vaikka itse en ole paljasjalkainen kokemäkeläinen, koko lähisukuni on Kokemäeltä, jossa olen viettänyt lapsuuteni lomat isovanhempien luona. Koulut ja opiskelut olen käynyt Tampereella, jonka lisäksi olen asunut Helsingissä. Aloitin asuntosijoittamisen vuonna 2003 Helsingissä. Omistan ja vuokraan asuntoja Nokialla, Ylöjärvellä, Tampereella, Huittisissa, Kokemäellä, Raumalla, Porissa ja Helsingissä. Kirjoitan asuntosijoittamisesta ja vuokranantajana toimimisesta omassa ”Ostan Asuntoja”- blogissani.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Puhtaasti asuntosijoittamiseen ja vuokraustoimintaan keskittynyt blogi.

Mihin olet sijoittanut

Omistan ja vuokraan asuntoja Nokialla, Ylöjärvellä, Tampereella, Huittisissa, Kokemäellä, Raumalla, Porissa ja Helsingissä.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Asuntosijoitusstrategiani perustuu positiivisen kassavirran ”osta ja pidä” -asuntosijoittamiseen, jossa kohtuullisella velkavivulla parannetaan oman pääoman tuottoa ja alle markkinahinnan ostamisella ja taitavalla remontoinnilla pakotetaan itse arvonnousua, joka hyödynnetään säännöllisellä jälleenrahoittamisella toiminnan kasvattamiseksi.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Asuntosijoittajan kvartaali on 20 vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että nopeasta rikastumisesta haavelevien on turha vaivautua. Opiskelua ja työtä pelkäämätön voi sen sijaan luoda asuntosijoittamisen avulla merkittävän varallisuuden, kunhan jaksaa pysyä mukana ja tehdä töitä pitkäjänteisesti.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit