P.Ohatta sijoitusblogi

Blogin kirjoittajasta

Olen P.Ohatta, laiskanpulskea kolmekymppinen possu ja olen kiinnostunut paremmasta elämästä. Pyylevästä keskivartalostani huolimatta pyrin keskittämään lihomiseni sijoitussalkkuuni. Blogia olen kirjoittanut vuodesta 2013 lähtien ja sen myötä dokumentoinut sekä talouteni että oman ajatteluni muuttumista. Blogini syvempi tarkoitus on auttaa sinua oman taloutesi hallinnassa ja lukemalla voit vähintään välttää minun tekemäni virheet.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Kirjoitan elämästä vähintään yhtä paljon kuin taloudesta. En möläyttele, vaan kirjoitan kattavasti, avoimesti ja rehellisesti valitsemistani aiheista.

Mihin olet sijoittanut

Sijoitukseni koostuvat tällä hetkellä pääosin laajasti hajautetuista passiivisista indeksirahastoista ja ETF:stä. Lisäksi rinnalla kulkee pieni lottokuponkisalkku eli yksittäisiä osakepoimintoja. Aikaisemmin valikoimassa olivat myös asunnot, jotka tosin johtivat pahimpiin taloudellisiin virheisiini. Osan sijoituksistani hoidan yrityksen kautta.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Säästää suurin osa tuloista ja sijoittaa jatkuvasti.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

En enää anna vinkkejä. Tärkeintä on tuntea itsensä ja valita sen mukaan säästämisen ja sijoittamisen keinot. Itsensä oppii tuntemaan vain tekemällä.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit