Rahablogi 2023

Blogin kirjoittajasta

Olen 25-vuotias taloudesta kiinnostunut mies Hämeenlinnasta. Koulutustaustaa löytyy ainoastaan tradenomin tutkinto, joten akateemista koulutusta ei auta lähteä mainostamaan. Talousosaamiseni on syntynyt lähinnä itse opiskelemalla sekä virheitä tekemällä – Siitä syystä haluankin opettaa muille talousasioiden perustaitoja blogini kautta.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Blogin tavoite on täyttää Suomalaisen koulutusjärjestelmän puutteita talousosaamisen osalta. Pitkän aikavälin tavoitteena blogille pidän 100 000 Suomalaisen tavoittamista.

Mihin olet sijoittanut

Sijoituskohteita löytyy tällä hetkellä ulkomaisista sekä kotimaisista pörssiyhtiöistä sekä virtuaalivaluutoista. Pääpaino sijoituksillani on tasaiset osinko-osakkeet sekä suurimmat virtuaalivaluutat.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoitusstrategiani on osta ja unohda-mallia. Ostan sijoitukseni lähes aina kuukausittain, enkä pyri ajoittamaan markkinaa. Treidaamista tai vipukaupankäyntiä en harrasta lainkaan. Tavallisen tylsää, mutta pitkällä aikavälillä tehokasta.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Ylivoimaisesti tärkein vinkkini on tämä: Aloita.

Aloittamisen jälkeen aloittelevan sijoittajan tulisi mielestäni keskittyä rutiinin kehittämiseen ja säännöllisyyteen kuukausisijoittamalla. Tunteet kannattaa pitää kurissa ja välttää paniikkimyyntiä kurssin laskiessa.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit