pääoma tuloiksi blogi mies

Blogin kirjoittajasta

Olen toista amk-tutkintoa suorittava työtön, joka on odottanu työelämään pääsyä yli 15 vuotta. Sijoittamisen aloitin keinona päästä eroon köyhyysloukusta. Halusin nähdä tulojen kasvavan, keinolla millä hyvänsä.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Bloginin runko rakentuu kuukausi- ja kvartaalikatsausten ympärille. Tämän ympärille kirjoitan tuloskausiraportteja, yhtiöanalyysejä, kirjallisuuskatsauksia tai sen hetkisiä fiiliksiä. Blogissa löytyy raskaampaa ja kevyempää sisältöä.

Mihin olet sijoittanut

Olen osinkosijoittaja. Tärkeintä minulle on vakaa ja kasvava osinko. Olen pyrkinyt nopeuttamaan pääomatulojen kasvua ottamalla korkeamman riskin osakkeita mukaan salkkuun. Lisäksi olen hajauttanut indeksirahastoihin ja etf:n mahdollistamaan nopeamman pääoman kasvun ja verotehokkuuden.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Strategiani on klassinen osta ja ”unohda.” En usko olevani markkinoita fiksumpi, joten pyrin käymään mahdollisimman vähän kauppaa. Tämä toimii sekä hyveenä että paheena: En panikoi kurssilaskuissa, mutta olisin säästänyt pääomaa tekemällä nopeamman päätöksen myydä huono sijoitus pois.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Sijoittaminen on oiva keino tehdä jotain oman tulevaisuuden eteen. Jos et ole tyytyväinen elämääsi, tämä on yksi väylä kulkea kohti haluamaasi suuntaa. Elämä, tai sijoittaminen, ei ole koskaan valmis. Siksi kannattaa kulkea hiljakseen sinne mihin haluat päästä. Matka on määränpäätä tärkeämpi.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit