Sijoitusblogi 2020 Sijoitusmatkani

Blogin kirjoittajasta

Olen Ismo Nurmela, viisissäkymmenissä oleva insinööri, joka hurahti v.2018 sijoittamisen ihmeelliseen maailmaan tavoitteenaan oppia uutta ja rakentaa tulevaisuus, jossa on enemmän vaihtoehtoja mitä tulee elinkeinon hankkimiseen.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Sijoitusblogissani käsitellään asunto-, mökki- ja pörssisijoittamista, niihin liittyviä tapahtumia, oivalluksia, kömmähdyksiä ja onnistumisia.

Mihin olet sijoittanut

Pääasiallinen sijoitusomaisuuteni on sijoitusmökissä sekä sijoitusasunnoissa. Sijoitusmökissä tehdään lyhytaikaista vuokrausta ja sijoitusasunnoissa pitkäaikaista vuokrausta. Lisäksi löytyy salkku, joka tasapainoilee USA – Suomi akselilla hakien vakaita osingonmaksajia. Löytyypä myös pieni panos Bitcoinia ja Ethereumia jännitystä tuomaan,

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Olen hakenut itselleni sopivaa sijoitusstrategiaa ja monenlaista asiaa on kokeiltu. Tällä hetkellä pääasiallisen strategia on hakea asuntosijoituksesta vipuvarren avulla tuottoa sekä osakkeista kasvavaa osinkotuloa.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Ensin kannattaa pohtia sijoitustrategia- pyytää vaikka kokeneempien apua ja valitsee sitten itse mihin sijoittaa. Sen jälkeen liikkeelle mahdollisimman pian. Muistaa se, että alalla on lukuisia mielipiteitä ja näkemyksiä, eikä kaikkea kannata ottaa vakavasti. Sijoittamisen maailmassa tulevaisuuden ennustaminen on todella vaikeaa, ellei mahdotonta, joten virheitä tulee itse kullakin.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit