Jeremias Makkonen sijoitusblogi

Blogin kirjoittajasta

Blogin takana on 24-vuotias Jeremias Makkonen, joka työskentelee sijoitusten parissa ja kirjoittaa vapaa-ajalla sijoitusblogia. Sijoittamisen lisäksi muita kiinnostuksen kohteita erityisesti kirjat ja urheilu.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Blogini tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle henkilölle kaikki tarvittavat työkalut sijoittamisen ja pitkäjänteisen vaurastumisen polun alkuun pääsemiseksi. Pyrin kirjoittamaan tekstini siten, että aloittelijoidenkin on ne mahdollisimman helppo ymmärtää.

Mihin olet sijoittanut?

Olen pyrkinyt poimimaan salkkuuni laadukkaita yhtiöitä kohtuuhintaan niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Salkkuni kulmakiviä ovat mm. Sampo, CapMan, Harvia, Marimekko, Neste, Apple ja Novo Nordisk.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoitusstrategiani on kallistunut viime aikoina indeksisijoittamisesta yhä enemmän suorien osakesijoitusten puolelle. Poimin salkkuuni laadukkaita yhtiöitä silloin, kun niitä on saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Aloita! Sijoittamisessa aika todella on rahaa. Mitä aikasemmin aloitat, sitä suuremman hyödyn saat irti korkoa korolle -ilmiöstä!

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit