Matkalla eliittiin sijoitusblogi 2021

Blogin kirjoittajasta

Hei! Olen 20 vuotias ja suunnitelmani on vaurastua työnteon, varallisuudenhallinnan sekä yrittämisen avulla. Blogini teksti polveilee ajatuksieni mukana. Blogi on parhaillaan varmasti vasta kun olen tehnyt itsestäni miljonäärin.

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Erottaudun muista olemalla vasta 20 vuotias. En myöskään unelmoi taloudellisesta riippumattomuudesta kituuttaen. Unelmoin vaurauden rakentamisesta itselleni ja tulevalle perheelleni. Vaikka kirjoitan blogia usein kärjistävällä otteella, tarkoitus ei ole pröystäillä, vaan tarkoitus on että taloudelliset ongelmat olisivat elämäni pienimmät ongelmat.

Mihin olet sijoittanut

Sijoitan kaikkeen, mistä arvoin saavani erinomaista tuottoa suhteutettuna riskiin. Pääpainossa sijoituksissani ovat kasvuosakkeet.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Sijoitusstrategiani pohjautuu mahdollisuuksien etsimiseen. En suosi mitään sijoitusmuotoa ylitse muiden. En usko löytäväni samaan aikaan monia kymmeniä pörssin tähtiä, joten sijoitussalkkuni on todella keskitetty.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Kaikki alkaa varallisuudenhallinnasta. Aloittelijan tulisi päästä tilanteeseen, jossa menot ovat pienempiä, kuin tulot. Sen jälkeen kasata taloudellinen puskuri, jonka yli menevät rahat tulisi käyttää korkeamman tuotto-odotuksen sijoituksiin, esimerkiksi osakeindekseihin, osakkeisiin tai joukkovelkakirjalainoihin.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit