Sijoitusblogit 2020 aloittelijalle osinkoblogi

Blogin kirjoittajasta

Rahakirstunvartija on pienituloinen elämäntapanuukailija, joka säästää arkisissa kuluissa edullisia kulutusvalintoja tekemällä, laadusta tinkimättä.

Rahakirstunvartija on ensimmäisenä paikalla, jos jaossa on kahvia tai grillimakkaraa, puhumattakaan ilmaisista ämpäreistä!

Mikä erottaa sinut muista sijoitusblogeista?

Kirjoitan blogia vähävaraisille. Annan yksityiskohtaisia neuvoja kuinka pienistäkin tuloista saa säästettyä kulutusta järkeistämällä ja kerron vinkkejä Kelan tukiviidakossa selviytymiseen.

Mihin olet sijoittanut

Rahaa on kiinni indeksirahastoissa, ETF:ssä ja S-ryhmän osuuskauppojen jäsenyyksissä. Suoria osakesijoituksia ei ole. Lisäksi omistan muutaman hehtaarin metsää.

Kerro jotain sijoitusstrategiastasi?

Harrastan passiivista sijoittamista. Pankkitililtä lähtee kerran kuukaudessa 50 euroa indeksirahastoihin ja 50 euroa ETF:iin.

Anna vinkki sijoittamisen aloittamiselle

Aloita säästäminen heti. Kuka tahansa voi alkaa vaurastumaan karsimalla turhia kuluja ja sijoittamalla säästyneet rahat.

Sijoita ennen kaikkea itseesi. Harrasta liikuntaa, syö terveellisesti, nuku riittävästi ja opiskele. Omaan itseen sijoitettu euro ei menetä koskaan arvoaan.

Tutustu blogiin täältä

Katso muut sijoitusblogit